Fosta lesbiana acum crestina: Nu prietene nu te-ai nascut gay, te-ai nascut pacatos, dar poti schimba asta!!!

Distribuie!by   Fosta lesbiana a devenit crestina, iar acum propavaduieste cuvantul lui Dumnezeu. Jackie Hill Perry, 25 este insarcinata acum cu primul ei copil, pe care il asteapta cu nerabdare alaturi de sotul ei. ” Cred ca il facem pe Dumnezeu foarte mic, daca afirmam ca El nu poate schimba […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Fosta lesbiana a devenit crestina, iar acum propavaduieste cuvantul lui Dumnezeu.

Jackie Hill Perry, 25 este insarcinata acum cu primul ei copil, pe care il asteapta cu nerabdare alaturi de sotul ei.


” Cred ca il facem pe Dumnezeu foarte mic, daca afirmam ca El nu poate schimba lumea. Daca El a creat stelele, luna si galaxia si le face sa mearga zilnic, cum sa nu poata sa imi schimbe mie preferintele?”

Femeia spune ca a fost abuzata sexual la varsta de 5 ani, ceea ce a facut-o sa fie confuza referitor la preferintele sexuale si astfel a ajuns sa intretina relatii sexuale cu femei. A participat chiar si la demonstratii pro-gay, frecventa cluburi de gen.


Jackie a avut mai multe relatii, pana intr-o zi a avut o revelatie prin care Dumnezeu i-a spus ” Femeia cu care esti iti va aduce moartea.” Dumnezeu i-a spus nu doar ca e lesbiana, ci o cautatoare de placeri, o hoata, o mandra, o rebela, o dependenta de pornografie.

Toate acestea au facut-o sa caute cuvantul lui Dumnezeu, adica Biblia si sa isi dea seama ca era pe un drum total gresit si ca daca se va pocai si va fi nascuta din nou, Dumnezeu o va ierta.

Apoi Perry a inceput sa scrie poezii si sa compuna cantece prin care spune: ” Nu prietene nu te-ai nascut gay, te-ai nascut in pacat, dar poti sa alegi sa nu il faci”.

Perry este acum maritata si are o familie frumoasa, ea spune ca Iisus Christos este panaceul.

loading...

Former Lesbian Turned Christian: ‘We’ve Made God Little if We Believe He Cannot Change People’


Traducere puppe.ro – preluarea se face doar cu link direct catre acest articol.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite