Fostul basist al trupei SCORPIONS recunoaste ca a fost la petreceri illuminati unde se sacrificau oameni

Distribuie!by Fostul basist al trupei SCORPIONS recunoaste ca a fost la petreceri illuminati, unde oamenii erau omorati ca divertisment. Intr-un clip socant,fostul basist, Ralph Rieckermann spune ca a participat in trecut la petreceri ale  illuminatilor, pentru cine nu stie aceste “Snuff-parties”, sunt petreceri, unde unii oameni platesc pana la 100.000 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul basist al trupei SCORPIONS recunoaste ca a fost la petreceri illuminati, unde oamenii erau omorati ca divertisment.

Intr-un clip socant,fostul basist, Ralph Rieckermann spune ca a participat in trecut la petreceri ale  illuminatilor, pentru cine nu stie aceste “Snuff-parties”, sunt petreceri, unde unii oameni platesc pana la 100.000 de dolari, pentru a se distra sa vada cum este sacrificat un om. Rieckermann a spus ca a vazut mult “gunoi rau” la aceste petreceri. A spus ca “acolo veneau oameni care plateau pana la 100.000 de dolari sa vada cum sunt omorati oameni si alte lucruri”. Cameramanul care i-a luat interviul credea initial ca e o gluma la inceput si l-a intreabat:- “Executati?”La care Rieckermann raspunde ca nu e o gluma. Apoi continua si spune ca a vazut niste lucruri atat de oribile la aceste petreceri incat “ii venea sa vomita”.


loading...

Ralph Rieckermann a fost membru al trupei rock Scorpions din 2003 pana in 2013.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite