Fostul sef al spionajului din Romania dezvaluie de unde are Soros atatia bani sa finanteze toate ONG-urile din lume

Distribuie!by Cătălin Harnagea, fostul director SIE, a vorbit în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” despre George Soros şi puterea pe care ONG-urile o au asupra guvernelor. ”În 89, după think-tancuri americane scoteau pe piață un studiu care spunea că în maxim 25 de ani, ONG-urile vor putea deveni mai puternice decât […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Cătălin Harnagea, fostul director SIE, a vorbit în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” despre George Soros şi puterea pe care ONG-urile o au asupra guvernelor.


”În 89, după think-tancuri americane scoteau pe piață un studiu care spunea că în maxim 25 de ani, ONG-urile vor putea deveni mai puternice decât guvernele statelor, dând și anumite formule. Americanii au înțeles pericolul și anume că ONG-urile vor putea prelua funcțiile guvernamentale iar politicul ar dispărea”, a spus fostul director SIE, la Antena 3.


Harnagea a dezvăluit că în 1991 Soros i-a dezvăluit cum reușește să-și finanțeze numeroasele ONG-uri din întreaga lume.

loading...

”Mi-a spus că banii nu îi dă din buzunar. A spus: Profitul pe care îl fac anual, statul american mi-l deduce. Iar dacă eu finanțez ONG-uri, atunci statul american este mulțumit și nu mă pune să plătesc alte taxe. Ceea ce statul american trebuia să încaseze, Soros a folosit acei bani pentru rețelele pe care le vedeți”, a spus Cătălin Harnagea.


http://evz.ro/director-sie-soros-bani.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ceea ce ti se ascunde: cum scapi de infectiile intraspitalicesti! Cercetatori britanici au dezvaluit secretul!
Cristoiu: E adevărat că rachetele Patriot vor fi cumpărate la mîna a doua de la Israel, căruia i se va livra în schimb, de către americani, un sistem nou-nouț?
Senatorul Danaila, cunoscut neurochirurg a propus comercializarea marijuanei in farmacii in scop medicinal | asta ar distruge industria farmaceutica deoarece s-ar insanatosi lumea pe capete
Uzina Tractorul Brasov- de la inceputuri pana la DISTRUGEREA ei INTENTIONATA! Fabrica care producea un tractor la 9 minute-LIDER MODIAL pe piata tractoarelor!
Violențe și tentativă de viol la un centru de refugiați din București. Angajații se plâng că nu sunt protejați suficient
Pilulele contraceptive: bărbaţii se aleg cu s*x gratuit, iar femeile cu cancer
Mădălina Ghenea: Am ajuns să cred că viaţa nu mai are sens, până m-am refugiat într-o mănăstire din România
Studente cu văl islamic, date afară de la curs " Noi avem drepturi" au exclamat ele, profesorul: "Nici eu nu afişez, pe catedră, şiruri de icoane, de lumânări şi de cădelniţe în care să fumege tămâie”
10 SEMNE CE DISTING UN OM INTELIGENT
Samsung confirmă că angajații săi fac leucemie și tumori pe creier și își CERE SCUZE
Adrian Năstase, atac la adresa unui jurnalist: Bă, jigodie, de patru ani mă insulţi şi îmi jigneşti familia. Ce-am furat, bă? I-am furat bideul lu’ maică-ta?
Ce conțin de fapt televizoarele din casele voastre? Sisteme de manipulare pulsatorie, acustică și electromagnetică a sistemului nervos
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite