FOTO ŞOC Probleme la patinoarul de la Brașov » A costat 12 milioane de euro!

Distribuie!by Aşa arată în prezent intrarea Patinoarului Olimpic din Braşov, arenă sportivă a cărei construcţie a fost încheiată în 2010 şi care a costat 12 milioane de euro din bani publici. La vremea respectivă, Gazeta dezvăluia că acelaşi tip de patinoar, dar ridicat de vecinii unguri, la Miskolc, a costat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aşa arată în prezent intrarea Patinoarului Olimpic din Braşov, arenă sportivă a cărei construcţie a fost încheiată în 2010 şi care a costat 12 milioane de euro din bani publici.

La vremea respectivă, Gazeta dezvăluia că acelaşi tip de patinoar, dar ridicat de vecinii unguri, la Miskolc, a costat de-abia 4 milioane de euro.


Arena de 2.000 de locuri, unde joacă hocheiştii de la Corona Braşov, este cam tînără pentru acest gen de uzură – găuri nereparate chiar în faţadă – mai ales avînd în vedere nota totală de plată a clădirii.

La ora actuala in Brasov exista zeci de familii care dorm intr-o singura camera, oameni ai strazii care nu mai au locuri in centrele de oameni fara adapost, tineretul e nevoit sa plece in strainatate la munca, majoritatea sunt plecati in tarile arabe sau pe vapoare de croaziera datorita unui sistem corupt care privilegiaza corporatiile straine si face investitii inutile in patinoare care nu ofera niciun fel de prosperitate economica sau locuri de munca, cum au existat pe timpul industriei. Oare cat mai pot fura cei din primarie?


loading...

http://www.gsp.ro/sporturi/altele/foto-oc-probleme-la-patinoarul-de-la-bra-ov-a-costat-12-milioane-de-euro-447985.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite