Fotografie uimitoare a unui nenăscut la 18 săptămâni este desemnată fotografia secolului

Distribuie!by   O fotografie din 1965 care a aparut in revista LIFE cu un nenascut de 18 luni in burta mamei este fotografia secolului. Ea a fost realizata de catre fotograful suedez Lennart Nilssen, in care ni se arata un fat in sacul sau amniotic, cu cordonul sau plutind spre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


O fotografie din 1965 care a aparut in revista LIFE cu un nenascut de 18 luni in burta mamei este fotografia secolului. Ea a fost realizata de catre fotograful suedez Lennart Nilssen, in care ni se arata un fat in sacul sau amniotic, cu cordonul sau plutind spre placenta. Fotografia s-a numit “drama vietii dinainte de nastere”. Acea editie a revistei s-a vandut cel mai rapid din intreaga istorie a publicatiei. Majoritatea bebelusilor fotografiati de catre Nilssen erau avorturi spontane sau avorturi, in vremea cand aceasta industrie abia incepuse sa infloreasca.

loading...

Nilssen a fost in stare sa fotografieze fatul cu o camera endoscopica introdusa in uter. Mai multe fotografii ale sale arata un fat la 13 saptamani cu trasaturi clare ale fetei, ochi, coaste, degete, vene.


Fotograful a murit la 94 de ani in 2017.

Recent pozele sale au fost nominalizate ca fiind fotografiile secolului, lucru care nu prea a fost pe placul sustinatorilor avorturilor.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite