Francezii de la Dacia vor să părăsească România

Distribuie!by Francezii de la Dacia au dat un ”ultimatum” Guvernului României: dacă autostrada Pitești-Sibiu nu este gata în cinci ani, compania renunţă la uzina de la Mioveni pentru a-și muta producția în Maroc. „Ceea ce aşteptăm cu adevărat din partea Guvernului este ca autostrada să fie terminată până în 2020”, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Francezii de la Dacia au dat un ”ultimatum” Guvernului României: dacă autostrada Pitești-Sibiu nu este gata în cinci ani, compania renunţă la uzina de la Mioveni pentru a-și muta producția în Maroc.

„Ceea ce aşteptăm cu adevărat din partea Guvernului este ca autostrada să fie terminată până în 2020”, a spus Nicolas Maure, preşedintele Dacia anul trecut. Este evident că lucrurile au evoluat foarte puțin de atunci și până acum și mâine-poimâine ne putem trezi cu decizii deja anunțate dar neluate în serios de autorități.

Declarația vine în condițiile în care autostrada nu are nici măcar un traseu exact pe hârtie.

Mai sunt, însă, și pretenţiile salariale ale muncitorilor, care îi pot determina pe manageri să închidă porţile, informează Digi24.


”Aş spune că nu este niciun pericol pentru moment. Este evident că trebuie să ajungem la o înţelegere cu sindicatele în ceea ce priveşte creşterea moderată a salariilor şi introducerea progresivă a robotizării”, a adăugat Nicolas Maure la acea vreme citat de Digi24.

loading...

Salariul mediu de la Mioveni este de peste două ori mai mare decât la fabrica din Tanger, care deocamdată produce la jumătate faţă de uzina de la noi.


În plus, uzina din Maroc, care va fi cea mai mare fabrică auto a grupului Renault, are avantajul amplasării, pe când, prin România, trailerele care transportă mașinile pierd timp din cauza drumurilor proaste.

SURSA: https://www.efemeride.ro/francezii-de-la-dacia-vor-sa-paraseasca-romania

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

EMOTIONANT:Istoria Fabricii Roman- Uzina Steagul Rosu Brasov
Un fizician rus a studiat 10 ani puterea rugaciunii Tatal Nostru inainte de masa! Rezultatul te va pune pe ganduri
Ion Cristoiu: S-a ivit în Europa o proastă cu bani, România. Aflând vestea, Emmanuel Macron s-a grăbit să-i facă o vizită
Niciodata nu m-am schimbat in conspirationist, m-am trezit doar dintr-un cosmar
Utopia comunistă din Spania. Un sat în care nu există şomaj, iar criza economică nu s-a făcut simţită
Germania: Activiștii gay aruncă cu fecale în părinți au rupt pagini din Biblie si s-au sters cu ele la fund
SOROS VREA SA ADUCA COMUNISMUL IN EUROPA DAR NU PE CEL AL LUI CEAUSESCU CI PE CEL A LUI PAUKER SI LENIN. Săptămânalul German Wirtschafts Woche îl acuză pe Soroș ca finantează și susține Syriza pentru a prabuși Euro și Germania.
Bomba lui Nistorescu: Iohannis ofiter al serviciilor secrete
Cinism, Ipocrizie şi Minciuna. Cioloș: "Nu îmi doresc ca pământul să fie vândut străinilor, doresc să fie utilizat de comunitățile locale" Păi dacă "nu-ți doreşti", de ce nu faceți un REFERENDUM pentru modificarea Constituției? De ce mințiți oamenii?
24 august 1929 are loc Masacrul de la Hebron, când 67 de evrei (inclusiv 23 de studenți) au fost uciși la Hebron, atunci parte din Mandatul britanic pentru Palestina, de către arabi incitați la violență prin zvonuri că evreii au pus stăpânire pe Moscheile de pe Muntele Templului.
De ce sunt lectiile de muzica atat de importante pentru creier?
Condrea e deja in avion spre Tahiti sau Mauritius, cadavrul a fost plantat de la IML?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite