Francezii de la Dacia vor să părăsească România

Distribuie!by Francezii de la Dacia au dat un ”ultimatum” Guvernului României: dacă autostrada Pitești-Sibiu nu este gata în cinci ani, compania renunţă la uzina de la Mioveni pentru a-și muta producția în Maroc. „Ceea ce aşteptăm cu adevărat din partea Guvernului este ca autostrada să fie terminată până în 2020”, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Francezii de la Dacia au dat un ”ultimatum” Guvernului României: dacă autostrada Pitești-Sibiu nu este gata în cinci ani, compania renunţă la uzina de la Mioveni pentru a-și muta producția în Maroc.

„Ceea ce aşteptăm cu adevărat din partea Guvernului este ca autostrada să fie terminată până în 2020”, a spus Nicolas Maure, preşedintele Dacia anul trecut. Este evident că lucrurile au evoluat foarte puțin de atunci și până acum și mâine-poimâine ne putem trezi cu decizii deja anunțate dar neluate în serios de autorități.

Declarația vine în condițiile în care autostrada nu are nici măcar un traseu exact pe hârtie.

Mai sunt, însă, și pretenţiile salariale ale muncitorilor, care îi pot determina pe manageri să închidă porţile, informează Digi24.


”Aş spune că nu este niciun pericol pentru moment. Este evident că trebuie să ajungem la o înţelegere cu sindicatele în ceea ce priveşte creşterea moderată a salariilor şi introducerea progresivă a robotizării”, a adăugat Nicolas Maure la acea vreme citat de Digi24.

loading...

Salariul mediu de la Mioveni este de peste două ori mai mare decât la fabrica din Tanger, care deocamdată produce la jumătate faţă de uzina de la noi.


În plus, uzina din Maroc, care va fi cea mai mare fabrică auto a grupului Renault, are avantajul amplasării, pe când, prin România, trailerele care transportă mașinile pierd timp din cauza drumurilor proaste.

SURSA: https://www.efemeride.ro/francezii-de-la-dacia-vor-sa-paraseasca-romania

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Marine Le Pen pregateste iesirea Frantei din UE si NATO: „Trebuie sa votam impotriva sclaviei impuse de tehnocratii de la Bruxelles”
Protest intr-o comuna din Timis. Oamenii au iesit in strada si cer sa nu fie ‘otraviti’
Procurorii deschid un caz dosit aproape trei decenii. O mamă speră să-și găsească copilul dispărut din maternitate în anii 90. Mulți copii au fost răpiți la comandă din maternități!
Oamenii cu adevărat fericiți se îmbracă modest: concluzia psihologilor
Cine sunt dezinformatorii PRESSONE, al cui este site-ul si de ce slugile acestuia se sperie de COCOON?
De ce a ales Metrorex să cumpere vagoanele mai scumpe din Spania și nu pe cele mai ieftine din România. Cum ne jucăm cu sute de locuri de muncă și cu sute de milioane de euro
EXCLUSIV! Femeile mason și-au ales Marea Maestră. Cine este noua lideră
Îți iubești familia și Țara? Crezi în Dumnezeu? Pentru Digi și mass-media mainstream ești „extremist de dreapta”, probabil și antisemit, antimusulman
SE DORESTE DISTRUGEREA FERMIERILOR ROMANI. NU AVEM LOC IN PIETE, IN SUPERMARKETURI. Eliminarea cotelor de lapte si importurile sufoca fermele de vaci din Romania
Pentru cine nu înțelege cât de diabolică este impunerea lui Dacian Cioloș ca premier și abureala cu guvernul „tehnocrat”.
Dezvăluire Şoc. Ponta: am fost obligați de UE sa integrăm zona de Vest a Țării cu Ungaria Cehia și Slovacia. Când vă spuneam, că se lucrează din greu la regionalizarea, federalizarea și la dispariția statului național numit România nu ne credeați.
Din sfaturile parintelui Ilarion Argatu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite