Fratele mason Victor Stănculescu: Vom avea plăcerea și onoarea de a intîmpina la congresul nostru pe Victor Atanasie Stănculescu. Fratele nostru Stănculescu (Video)

Distribuie!by La conferința de presă a lojei masonice române, domnul Bartolomeu Constantin Săvoiu a făcut nițică propagandă în favoarea criminalului din decembrie 1989 Victor Atanasie Stănculescu, recent eliberat din închisoare după ispășirea unei treimi de pedeapsă (linc). Domnul Săvoiu explică că în masonerie nu sînt acceptate persoane cu cazier, cu excepția […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La conferința de presă a lojei masonice române, domnul Bartolomeu Constantin Săvoiu a făcut nițică propagandă în favoarea criminalului din decembrie 1989 Victor Atanasie Stănculescu, recent eliberat din închisoare după ispășirea unei treimi de pedeapsă (linc). Domnul Săvoiu explică că în masonerie nu sînt acceptate persoane cu cazier, cu excepția cazurilor politice, nominalizîndu-l pe domnul Stănculescu ca persoană condamnată politic care va fi prezentă la viitorul congres al masonilor români unde va primi o decorație.

Transcriere înregistrare (de la minutul 9:27):
Bartolomeu Constantin Săvoiu: La noi, pot să vă spun un singur lucru, nu este, nu va fi, cît voi fi eu sau cei care vor duce mai departe făclia, nici o persoană care să aibe nici cea mai mică abatere. Pot să vă spun deja, ca să intri la noi, ai nevoie de cazierul judiciar. În afară de cazuri politice. Vom avea plăcerea și onoarea de a întîmpina la congresul nostru, sîmbătă, pe domnul Victor Atanasie Stănculescu. Fratele nostru Stănculescu. El nu a fost închis pentru probleme de drept comun. Pe probleme politice, care n-au nici o legătură cu Stănculescu. Și aici pot să facă declarație, orice ar fi făcut generalul Victor Atanasie Stănculescu, care rămîne general. I s-a luat gradul (neînțelegibil) generalului Victor Atanasie Stănculescu. Ce a făcut el în dimineața zilei de 22 decembrie, la ora 10, cînd a spus Ceaușescu: “Stănculescu, să vină tancurile”, și a zis “tancurile, din cazarmă”. Sute dacă nu mii de oameni puteau să fie omorîți. Ceaușescu era deja pierdut, dictatorul. Dar mureau oameni nevinovați, mureau copii. Dacă eu aș fi fost pe un tanc, eram obligat să trag. Dacă nu, comandantul de tanc trăgea în mine. Asta este comanda militară. Deci s-a evitat ca pe 22 decembrie sute sau mii de oameni să fie… Generalul Victor Atanasie Stănculescu va fi onorat de noi. Sîmbătă avem congresul, al doilea congres mondial, în care organizatorii e Marea Lojă Națională Română 1880. Va fi onorat de noi cu cea mai mare distincție a noastră, care reamintește simbolul nostru, Constantin Mavrocordat, primul mason român.


loading...

Declarațiile domnului Săvoiu arată actualitatea articolului meu din 1994, republicat și pe acest blog, Egon Krenz, Petăr Mladenov şi Ştefan Guşe (linc).

Sursa:


Fratele mason Victor Stănculescu. „Vom avea plăcerea și onoarea de a întîmpina la congresul nostru pe Victor Atanasie Stănculescu. Fratele nostru Stănculescu” (video)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite