GAFĂ uriașă a BNR: Tot aurul României e la Londra

Distribuie!by Ăsta era marele secret al Băncii Naţionale Române care s-a aflat abia acum, după ce Marea Britanie a decis să iasă din Uniunea Europeană. Mai mult de jumătate din rezerva de aur a BNR (respectiv 60%) a rămas depozitată în afara graniţelor ţării, în principal la Londra, în fiecare […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ăsta era marele secret al Băncii Naţionale Române care s-a aflat abia acum, după ce Marea Britanie a decis să iasă din Uniunea Europeană.

Mai mult de jumătate din rezerva de aur a BNR (respectiv 60%) a rămas depozitată în afara graniţelor ţării, în principal la Londra, în fiecare an din perioada 2010-2016. La sfârşitul lunii mai 2016, rezerva de aur era de 103,7 tone. În condiţiile evoluţiilor preţurilor internaţionale, valoarea acesteia s-a situat în jurul a 16 mld. lei (3,62 mld. euro). Rezervele internaţionale ale României (valute plus aur) erau la 31 mai 2016 de 36,3 mld. euro. BNR are cele mai mari rezerve de aur din Europa Centrală şi de Est, de 104 tone, deşi nu a mai cumpărat aur din anul 2000, anunţă zf.ro.


loading...

“Ce importanţă are Brexitul? Piaţa financiar bancară din România este cel mai important din lume. Decizia asta am luat-o acum 15 ani când România nu era încă în Uniunea Europeană”, a spus Adrian Vasilescu de la BNR la RTV.

http://www.stiripesurse.ro/gafa-uria-a-a-bnr-tot-aurul-romaniei-e-la-londra_1140289.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite