Gandurile va cizeleaza infatisarea

Distribuie!by Fata omului este ca o placa de gramofon. Tot ceea ce el gandeste, se inregistreaza imediat pe figura sa. Gandurile viciose ale maniei, geloziei, urii, desfraului, razbunarii, etc., lasa adevarate rani si cicatrice pe fetele celor care le emit. Din natura acestor semne, cei care stiu sa le citeasca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fata omului este ca o placa de gramofon. Tot ceea ce el gandeste, se inregistreaza imediat pe figura sa. Gandurile viciose ale maniei, geloziei, urii, desfraului, razbunarii, etc., lasa adevarate rani si cicatrice pe fetele celor care le emit.

Din natura acestor semne, cei care stiu sa le citeasca pot cunoaste starile de spirit ale celorlalti. Ei pot diagnostica usor boala din mintile oamenilor. Cel care crede ca isi poate ascunde gandurile este doar un sarman naiv. El seamana cu strutul care, atunci cand este vanat, isi ascunde capul in nisip, imaginandu-si ca nimeni nu il mai poate vedea.


Fata este aratatorul si tiparul mintii. Fiecare gand taie o brazda pe fata; gandurile divine o lumineaza, in timp ce …cele malefice o intuneca. Gandurile divine emise constant conduc la marirea aurei. Gandurile rele emise constant adancesc impresiile negative, la fel cum o piatra ce izbeste in zid va adanci mereu gaura din el. Expresia fetei tradeaza cu usurinta starea interioara a mintii, sau continutul acesteia. Ganduri, sentimente, stari si emotii, toate produc impresii puternice asupra fetei, reflectandu-se pe ea la fel ca reclamele afisate pe ziduri.

Gandurile negative otravesc viata


loading...

Gandurile de ingrijorare sau de frica sunt forte de temut care exista in launtrul fiintei noastre. Ele otravesc insesi sursele vietii si distruge armonia, eficienta pe termen lung, vitalitatea si vigoarea. In timp ce gandurile opuse de bucurie, buna dispozitie si curaj – vindeca, mangaie, alina iritarea si sporesc enorm eficienta fiintei prin multiplicarea puterilor mentale.

De aceea, nu pierdeti niciodata buna dispozitie.

Zambiti tot timpul.

(sursa – carte Puterea Gandului – S.Sivananda)

Sa va fie de folos!

Psiholog Psihoterapeut Recatej Luana Luminita

http://www.luminasufletuluitau.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite