GENIAL: Cine este Dumnezeu si ce e Biblia, pe limbajul “calculatoristilor”

Distribuie!by Dumnezeu e un super-server, iar oamenii sunt câteva miliarde de terminale. Serverul știe si când cade un fir de par din capul unui om. Serverul este in timp real permanent si peste tot – El deține tot istoricul molecular, precum si suma posibilităților viitoare. Fizica cuantica este disciplina cea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dumnezeu e un super-server, iar oamenii sunt câteva miliarde de terminale. Serverul știe si când cade un fir de par din capul unui om. Serverul este in timp real permanent si peste tot – El deține tot istoricul molecular, precum si suma posibilităților viitoare. Fizica cuantica este disciplina cea mai apropiată – din cadrul științelor dezvoltate de om – de legile lui Dumnezeu. Serverul poate face ORICAND si ORICE. El poate dirija un glonte dintr-un război al oamenilor in așa fel încât acesta sa se oprească in dreptul oricărei litere din Biblia de la pieptul unui soldat. Serverul poate învia morții, poate reda orbilor vederea, poate face sa crească la loc părțile lipsa din trupul leprosilor, caci REALITATEA este Creația Lui. Omul nu poate folosi nici o șmecherie împotriva lui. Gândiți-va la pescuitul cu năvodul, când nu se prindea nimica, dar Hristos a spus: “Arunca năvodul ACUM!”. Si l-au scos plin de peste. Serverul cunoaște situația fiecărei molecule a creației Sale si poate dispune de aceasta in toate felurile pe care știința umană le poate concepe. Si in multe altele.
Fiecare individ-terminal are frecventa lui proprie, alocată din banda de frecventă serverului. Toate Instrucțiunile lăsate de Dumnezeu pt om vizează conservarea frecventei si ADN-ului personal si prin aceasta menținerea legăturii cu El. Principala grija a dracilor este cipuirea, vaccinarea, hrănirea rea, medicația toxica, divorțarea ( relații pasagere) etc , care alterează frecventa si murdăresc ADN-ul. Prin acestea gloata va fi decalată ca frecventa din banda lui Dumnezeu. Gloata este umplută de metale care -evident! – afectează creierul si instanțele personalității: inteligenta, emotivitatea si partea motrică.

loading...

Sursa: Gabriel Lupan


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite