Geologii sovietici au descoperit iadul

Distribuie!by Geologii sovietici au descoperit iadul in Siberia Povestea iadului este preluată din relatările biblice care nu prea mai sunt luate în seamă în ziua de astăzi. Chiar și Dante Aligheri susținea că “drumul spre iad este pavat cu intenții bune“, ceea ce semnifică faptul că oamenii niciodată nu vor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Geologii sovietici au descoperit iadul in Siberia

Povestea iadului este preluată din relatările biblice care nu prea mai sunt luate în seamă în ziua de astăzi. Chiar și Dante Aligheri susținea că “drumul spre iad este pavat cu intenții bune“, ceea ce semnifică faptul că oamenii niciodată nu vor avea senzația că se îndreaptă spre locul lipsit de energie spirituală, atâta timp cât cele mai frumoase povești de viață le vor distrage atenția.
O întâmplare interesantă s-a petrecut în Siberia, la sfârșitul anului 1989, cânt un grup de geologi sovietici și norvegieni a participat la studierea plăcilor tectonice. S-a săpat o groapă de aproximativ 15 km pentru ca mai multe sonde să fie introduse în pământ. Aceste sonde aveau rolul de a înregistra mişcările plăcilor terestre. Misiunea nu a putut fi dusă niciodată la bun sfârșit pentru că din acea groapă a fost eliberat un spirit înfiorător. De asemenea, ţipetele unor oameni se auzeau din fundul gropii. Cercetătorii sovietici, speriați ca de moarte, au asistat la acest spectacol înfiorător fără a mai putea face ceva.
O creatură înaripată a ieșit din groapă. Ca și cercetător nu am crezut niciodată în existența iadului, dar acum sunt convins că există. Este de la sine înţeles că toţi am fost şocaţi de a face o asemenea descoperire. Dar nu ştim ce am văzut însă ştim ceea ce am auzit. Şi suntem absolut convinşi că am forat porţile Iadului.“, declara la vremea respectivă dr. Smitri Azzacov, șeful misiunii de cercetare, într-un ziar rusesc.
Potrivit dr. Azzarov, foreza a început dintr-o dată să se rotească la o viteză ameţitoare, indicând faptul că am atins un buzunar larg sau o cavernă goală. Termometrele au indicat dintr-o dată o creştere semnificativă a temperaturii până ce aceasta a atins 2000 de grade Farenheit.
Când ne-am retras foreza, nu am putut să ne credem ochilor! O creatură dotată cu colţi şi imenşi ochi malefici a apărut într-un nor gazos şi a început să urle ca un animal sălbatic înainte de a dispărea. Unii dintre tehnicieni şi muncitori au fugit, dar aceia dintre noi care au rămas acolo au dorit să ştie mai multe. Am coborât deci un microfon destinat de a capta sunetele emise de către mişcările plăcilor tectonice, în interiorul puţului. Dar în loc de a auzi mişcările plăcilor tectonice, am auzit o voce umană urlând de durere.
În primul rând am crezut că aceste zgomote veneau de la echipamentele noastre. Dar după ce am făcut câteva ajustări, cele mai mari temeri ale noastre au fost confirmate. Aceste ţipete şi urlete umane nu proveneau de la un singur om, erau ţipetele a milioane de oameni. Cu toate acestea, am putut înregistra totul pe bandă magnetică şi am păstrat această experienţă de coşmar. În acel moment, ne-am oprit cercetările şi am acoperit puţul. Era evident că am descoperit ceva care era dincolo de orice înţelegere. Am văzut şi auzit lucruri care nu trebuiau niciodată să fie văzute şi auzite”, povestea dr. Azzacov.
La 12 aprilie 1991, cel mai important ziar din Norvegia, Asker org Baerums Budstikke, i-a luat un interviu seismologului şef al echipei norvegiene care a participat la forajul din Murmansk, Bjarne Nummedal.
El a spus: „ Descoperirea de voci umane în această cavitate i-a şocat atât de mult pe sovietici încât, mai întâi, nu au ştiut ce să facă cu membrii străini. După această descoperire am fost cu toţii concediaţi. Sovieticii s-au temut teribil de a nu propaga veştile despre această descoperire şi un reprezentant al Ministerului Cultelor ne-a dat tuturor o sumă mare de bani ca preţ al tăcerii noastre; am fost nevoiţi de a o accepta.”Ceea ce i-a speriat într-adevăr pe sovietici este această creatură hidoasă inteligentă, cu aripi mari de liliac, strălucind de flăcări pe fundalul întunecat al cerului siberian, şi care a strigat în rusă: „Eu am biruit”.
Sursa: Efemeride.ro


Mai mulți geologi sovietici au declarat în 1989, după ce au săpat o groapă cu adâncime de 14 km, pe Insula Kola, Siberia, că au auzit țipete umane. Țipetele celor condamnați în iad. Oamenii de știință s-au temut să nu elibereze forțele răului pe Pământ.

loading...

Groapa a fost săpată în scopul studierii mișcării plăcilor tectonice, de către cercetătorii finlandezi. Geologul sovietic Azzacov a declarat că o creatură înaripată a ieșit din hăurile acestei găuri, înainte de a se coborî microfoane dezvăluind strigătele unor condamnați.


Ca și comunist, nu cred în Biblie, nici în existența raiului, dar ca om de știință acum cred în existența iadului, a spus Azzacov.
Această dramă terifiantă s-a petrecut și savanților sovietici, care au săpat un sit în Siberia. Foreza a început să se rotească amețitor, indicând faptul că a fost atins un buzunar larg sau o cavernă goală. Termometrele au indicat o creștere semnificativă, până când temperatura a ajuns la 2000 de grade Farenheit.

Când au retras foreza, o creatură cu colți imenși și ochi malefici a apărut dintr-un nor gazos și a început să urle ca un animal sălbatic. Unii dintre muncitori au fugit, dar alții au rămas să vadă ce se întâmplă. Au coborât microfoane, dar în loc de a auzi zgomotul produs de mișcarea plăcilor tectonice, au auzit o voce umană urlând de durere.


Aceste țipete și urlete veneau de la milioane de oameni. Cercetătorii au înregistrat totul pe bandă magnetică.
După acest incident, cercetările au fost oprite și puțul a fost acoperit cu pământ. Responsabilii sovietici au refuzat să facă comentarii referitor la raportul anchetei.

În 1991, seismologul șef al echipei de foraj, arheologul norvegian Nummedal, a declarat că rușii au fost șocați când au auzit strigăte umane, încât nu au știut ce să facă cu străinii aflați la fața locului. După acest incident, membrii echipei rusești au fost concediați.
Ei s-au temut teribil de a nu propaga veștile. Un reprezentant al Cultelor a oferit pentru fiecare membru al echipei, o sumă mare de bani, în schimbul tăcerii.

Ceea ce i-a speriat pe sovietici a fost acea creatură hidoasă, cu aripi mari de liliac, strălucind de flăcări pe fundalul întunecat al cerului siberian, care a strigat în limba rusă, eu am biruit.

A fost absolut groaznic, un șofer care a făcut parte din această echipă a declarat că sovieticilor le-a administrat un sedativ cunoscut pentru ștergerea memoriei pe termen scurt. Și tot în Siberia, în urmă cu 65 de ani, un geolog rus a dat peste un crater ciudat, în mijlocul unei păduri.

Nici acum nu a fost descifrat misterul acestei forme bizare, care seamănă cu un cuib de vulturi, care are în interior un ou. Mulți oameni de știință au venit aici pentru a lua mostre de sol, ca să afle cum a apărut acest crater, pe care l-au numit Patomski. Unii specialiști cred că acest crater s-a format în urma impactului cu un meteorit, însă nu s-au găsit probe de rocă spațială. Alții susțin că este de natură vulcanică, însă în zonă nu sunt vulcani.

iad Intrarea în iad descoperită în Siberia și ținută secret timp de 25 de ani!

Există și o teorie conform căreia craterul s-a format ca urmare a exploziei de la Tunguska. Și aici este o problemă. Testele au arătat că formațiunea are o vechime de 250 de ani, deci s-a format cu mult înainte de această explozie. Ca totul să fie și mai ciudat, trebuie precizat că acest crater pare să fie viu, adică își schimbă mereu forma, se înalță sau descrește. În plus, copacii din apropiere cresc anormal de repede.

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite