Geometria sacra-Cubului Lui Metatron, Sfanta Treime, Fibonacci, Solidele Platonice, Pi

Distribuie!by Cubul lui Metatron. Natura spiralei sau spirituală a sirului lui Fibonacci, așa cum se desfășoară,dorește să ne informeze cu privire la natura ciclică a cosmosului. Planetele, stelele,galaxiile, anotimpurile și chiar viața și moartea în sine, sunt ciclice. Deoarece sirul lui Fibonacci dorește să ne informeze cu privire la puterea spiralei, să încheiem această secvență în jurul unui cerc. În acest sens, ne putem conecta cu numărul nostru de plecare zero, la numerele secventei, divizibile cu 3, cu 3, 3, 9, 6 și 6. Observați ca aceste numere sunt separate cu  trei numere între ele, arătându-ne puterea Sfintei Treimi în șirul lui Fibonacci.Conectand aceste numere, putem forma de fapt, ceea ce este cunoscut sub numele de Pecetea lui Solomon sau Steaua lui […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Cubul lui Metatron.
Natura spiralei sau spirituală a sirului lui Fibonacci, așa cum se desfășoară,dorește să ne informeze cu privire la natura ciclică a cosmosului. Planetele, stelele,galaxiile, anotimpurile și chiar viața și moartea în sine, sunt ciclice. Deoarece sirul lui Fibonacci dorește să ne informeze cu privire la puterea spiralei, să încheiem această secvență în jurul unui cerc. În acest sens, ne putem conecta cu numărul nostru de plecare zero, la numerele secventei, divizibile cu 3, cu 3, 3, 9, 6 și 6. Observați ca aceste numere sunt separate cu  trei numere între ele, arătându-ne puterea Sfintei Treimi în șirul lui Fibonacci.Conectand aceste numere, putem forma de fapt, ceea ce este cunoscut sub numele de Pecetea lui Solomon sau Steaua lui David. Putem construi, de asemenea, ceea ce este cunoscut în geometria sacră drept Cubul lui Metatron.Metatron este menționat în Pseudepigrapha și cel mai vizibil în Merkabah, Cartea ebraică a lui Enoh. Cartea descrie legătura dintre Enoh, fiul lui Iared (străbunicul lui Noe) și transformarea lui în Metatron – îngerul. Marele titlu al său a fost “YHWH mai mic”.Cubul lui Metatron este o figură geometrică bidimensionala creata din 13 cercuri egale. 6 cercuri sunt plasate într-un model hexagonal în jurul unui cerc central, exitinzandu-se cu 6 mai mult, de-a lungul aceleași linii radiale. Acesta este de 12 sfere in jurul celui dea 13-lea , reflectând cele 12 de ore ale ceasului, precum și pe Isus și cei 12 ucenici și 12 vârste ale zodiacului în jurul Soarelui nostru. Cubul lui Metatron este considerat unul dintre cele mai sfinte din vechile simboluri sacre geometrice și simbolul care codifică cele 5 solide platonice. Solidele platonice sunt cele 5 poligoane care pot fi construite într-o sferă și sunt numite după filozoful grec Platon. Cubul Metatron este direct legat de sfera sfanta 108 de Phi, după cum se arată mai jos.

1.gif

Lesson 1. – First act- “Facerea Geneza” vieții umane prin intermediul geometriei sacre. Singura celula se divizeaza in doua formeaza “Vesica Pisces” in mijloc, continua si formeaza “Oul Vieții” sau Steaua tetraedru.

Ce este geometria sacra ? Este totul din realitate, ABSOLUT TOTUL: stelele, planetele, soarele, corpul nostru, TOTUL din aceasta lume ce o cunoastem, tot ce exista si este manifestat, si se manifesta prin intermediul fractiilor geometrice sacre. Nu exista nici o exceptie. Chiar si cuvintele pronuntate, in sinea lor au originea in geometria sacra. Chiar si limbajul provine din geometria sacra. Emotiile si sentimentele (semnatura sinusoidala), fiecare sentiment are o semnatura sinusoidala unica care se poate transforma in forme 3D si fiecare din acele forme se bazeaza pe Geometria Sacra si reprezinta emotiile (iubire, ura , bucurie etc.) Ea este legea si proportia pentru orice viu si chiar fara viata, prin orice este manifestata! De asemenea toate semnele zodiacale, din astrologie se potrivesc perfect peste floarea vietii. Iar in final, oricine studiaza cu atentie geometria sacra suficient, se intoarce la concluzia ca aceasta contine totul (floarea vietii) , toata creatia de la capat pana la coada.

loading...
Acum 6000 de ani, aprope chiar dupa imperiul Grec, in Grecia antica, floarea vietii era cunoscuta pretutindeni, in intreaga lume si astazi multi au pierdut adevaratul sens al acestui simbol care se afla in toate religiile in momentul de fata, in adavaratul sens il reprezinta pe Iisus – Yahushua si religia crestina sau emblema evreiasca “Star of David”, Iisus este Crinul, floarea din primul cerc central ( “fig. 3) In mijloc se vad cele 6 petale, si in jurul cercului central mai sunt 6 cercuri (sunt greu de observat dar le puteti vedea) Floarea vietii (Fig 1.) este compusa din 19 cercuri, incercuite de 2 cercuri mari de la margine (doar de aspect).
Acest tipar poate fi infinit, in sensul ca se poate continua si in afara cercului mare, dar pretutindeni in lume il veti gasi doar din cele 19 cercuri si cu cele doua cercuri in jurul lor. Oare de ce ? In studiul meu am observat cu bagare de seama (este foarte complex pentru o simpla explicatie) .. ‘ca atunci cand SPIRITUL se naste din vid, din vacuum si incepe o miscare, ea este efectuata in sens de vortex intr-o anumita directie.. si simplu,..creaza acest model – “floarea vietii”, este un tipar in forma de vortex ce formeaza acest sablon. “Geometria sacra reflecta miscarea Spiritului in vid, fiind un adevarat “ghid” al miscarilor necesare pentru a ajunge la un punct initial, la lumea tridimensionala. Daca dintr-un punct oarecare (considerat punctul de plecare a Spiritului in vid) se incepe miscarea, singurele directii in care se poate deplasa Spiritul sunt in sus, in jos, inainte, inapoi, la stanga, la dreapta. Cele sase directii pot fi conectate initial intr-un patrat, apoi intr-o piramida si inca o piramida, ceea ce da nastere la unui octahedron (un corp geometric cu 8 fete triunghiulare, 6 colturi si 12 margini). Prin miscarea de rotatie a octahedronului, ia nastere o sfera. Daca sfera astfel formata incepe sa execute aceeasi miscare dupa cele 6 axe initiale (in sus, in jos, inainte, inapoi, la stanga, la dreapta), in final iau nastere 6 sfere interconectate, plus o a 7-a sfera la mijloc. Prin miscarea de rotatie a celor 7 sfere incep sa ia nastere obiectele tridimensionale. Urmeaza alte etape intermediare, foarte importante de altfel (formarea “florii vietii”, etc.), Cert este ca in final rezulta cubul Metatron care incorporeaza cele 5 solide platonice (numite astfel dupa Platon): tetraedul sau tetrahedronul, cubul sau hexahedronul, octaedrul sau octahedronul, icosaedrul sau icosahedronul si dodecaedrul sau dodecahedronul. Pitagora este cel care le-a descris cu 200 de ani inainte de Platon, numindu-le “solide perfecte”, iar Pitagora le-a preluat de la egipteni.
Cele 5 solide platonice sunt baza lumii materiale. Nu exista practic nimic in universul material, care sa incorporeze altceva decat cele 5 solide platonice. Atomii sunt sfere constituite dintr-un centru in jurul caruia norul electronic se misca cu 9/10 din viteza luminii. In diferite cristale, atomii se aliniaza in linie dreapta, in triunghi, intr-un tetrahedron, un octahedron, un icosahedron sau un dodecahedron:”

 

1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif
– Ce este geometria sacră, întreb eu .
– Geometria sacră reprezintă forma pe care o creează un anumit tip de frecvenţă.
Altfel spus, forma este un rezultat direct al formei. Materia întreagă există datorită
faptului că energia acestei materii este menţinută într-o anumită stare, ca substanţă a
vibraţiei. Este baza creaţiei, este baza armoniei.
– Deci şi noi suntem făcuţi cu ajutorul geometriei sacre? întreb eu.
– Da, şi nu numai, căci creaţia există şi se prezintă ca tipare energetice de forme de
undă, care se aliniază faţă de anumite forme directoare, predefinite. Astfel se explică de
ce tonurile Creaţiei se propagă peste tot, prin diverse medii din univers, determinând
astfel manifestări predictibile. repetabile, care sunt reacţii faţă de aceste tonuri. Aceste
manifestări se pot vedea sub forma sistemelor stelare, a planetelor, atomilor, celulelor şi
cuantelor. Tonuri multiple se manifestă simultan, ca nişte corzi armonice ale
informaţiei, determinând energia să se combine în diverse tipare ale dimensionalităţii.
– Adică cum?
– De exemplu, vibraţiile care determina siliciul din crusta Pământului şi carbonul
din corpul nostru se aliniază unor tipare directoare tetraedrice. Folosind singurele
cuvinte pe care le aveau la dispoziţie în vremea lor, înţelepţii din vechime au prezentat
toate acestea astfel: „La început, a fost Cuvântul şi Cuvântul era cu Dumnezeu şi
Dumnezeu era Cuvântul. La început, el a fost cu Dumnezeu; toate lucrurile s-au făcut
prin El şi fără El nimic nu s-a făcut din câte s-au făcut. în El era viaţa şi viaţa era
lumina oamenilor”.
– Deci omul a fost creat prin puterea cuvântului? Întreb eu.
– Da, însă şi cu ajutorul elementelor şi a Duhului Sfânt. La toate acestea s-au
adăugat conexiunile energetice. Trebuie să înţelegi că la început a fost intenţia, ideea
creaţiei, apoi s-a stabilit tiparul. Toate tiparele Creaţiei tridimensionale, inclusiv
forma umană, sunt constituite din legături energetice. Aceste legături energetice la
rândul lor pot avea cinci forme. Fiecare tipar în parte rezultă dintr-una din cele cinci
forme simple sau dintr-o combinaţie a lor.
– Şi ştie cineva aceste lucruri? Pot fi demonstrate?
– Da, îmi răspunde Cristofor. Timp de secole, aceste cinci forme au constituit un subiect
de cercetare şi de dezbateri. Unele religii s-au dezvoltat având ca bază informaţiile
despre aceste forme; şcolile misterelor s-au dedicat păstrării acestor informaţii pentru a
fi utilizate de generaţiile următoare. Ştiinţa alchimiei, care a fost, adesea, asociată cu
transformarea plumbului în aur, are rădăcini în studiul asupra acestor forme.
Alchimiştii erau mai puţin preocupaţi să obţină metalele concrete, ci, mai degrabă, de
transformarea pe care metalele o suportau atunci când treceau de la o formă de
manifestare la alta. Modelele fundamentale, care sunt, literalmente, codurile geometrice
ale Creaţiei, sunt cunoscute astăzi, drept solide platonice şi descriu, fizic, volumele
cuprinse de aceste modele.
– Platonice vine de la Platon?
– Da, termenul „platonic” face referire la omul de ştiinţă şi filozoful Platon şi la una
dintre cele mai cunoscute lucrări ale sale, Timaeus. în această lucrare, Platon, foloseşte
ca instrument metafora, pentru a descrie o cosmologie universală, bazată pe anumite
tipare interconectate ale geometriei. Totuşi, se pare că aceste tipare au fost cunoscute
cu mult înainte de Platon, după cum o arată vestigiile arheologice ale formelor
rezultate din. aceste tipare, care pot fi văzute în Muzeul din Cairo, din Egipt. în
casetele de sticlă se află, executate cu fineţe, modele ce datează de acum 3.000 de ani,
modele ale formelor despre care se vorbeşte în Timaeus. Şi mai vechi decât aceste forme
sunt cele păstrate la Ashmolean Museum din Oxford, Anglia, despre care se estimează
că au fost asamblate cu aproximativ 1000 de ani înainte de vremea lui Platon. Deşi nu
sunt tot atât de fin lucrate ca formele egiptene, aceste modele reprezintă, într-un mod
foarte evident, indicii despre cunoaşterea naturii fundamentale, geometrice, a
„cărămizilor” Creaţiei.
– Şi ce înseamnă solid platonic? întreb eu curios.
– Un solid platonic poate fi definit drept suprafeţele ce conturează un volum foarte
special, perfect închis. Toate dimensiunile ce definesc porţiuni ale acestui volum sunt
egale, fiind, de asemenea, egale, valorile tuturor unghiurilor interioare ce definesc
colţurile. Din punct de vedere conceptual, se poate considera că un astfel de solid
constă dintr-o singură celulă elementară a formei, care se repetă, prin celule adiacente,
egale, până ce ajunge din nou în contact cu celula iniţială. Toate unghiurile formate
prin alipirea celulelor elementare sunt egale, ca şi dimensiunile tuturor laturilor
celulei. în prezent, se cunosc cinci solide platonice regulate. Ele sunt de diverse
complexităţi, iar complexitatea lor este dată de numărul de feţe. Avem astfel: tetraedru,
care are 4 feţe, 6 muchii şi 4 colţuri; hexaedru adică cub, cu 6 feţe, 12 muchii şi 8 colţuri;
octaedru – 8 feţe, 12 muchii şi 6 colţuri; dodecaedru – 12 feţe, 30 muchii şi 20 colţuri şi
icosaedru cu 20 feţe, 30 muchii şi 12 colţuri.
Cam asta înseamnă geometrie sacră. Mă uit la medalionul din palma mea. Este atât de
simplu şi plăcut, încât mă întreb la ce bun atâta teorie, când de fapt totul se reduce la
câteva cercuri întrepătrunse.
– Revenind la medalionul pe care ţi l-am dat, te rog să nu îl scoţi de la gât. După
cum spuneam prin MerKaBa, putem călători în alte dimensiuni, putem accesa portaluri
sau câmpuri energetice.
20140713_114358 1.gif

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite