George Soros “a ruinat viața a milioane de europeni”, spune premierul ungar

Distribuie!by BUCUREȘTI, 28 apr — Sputnik. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat că este conștient de faptul că puterea, mărimea și greutatea Ungariei sunt mult mai mici decât puterea speculatorului financiar George Soros, relatează Breitbart. Miercuri, premierul ungar Viktor Orban a ținut un discurs în Parlamentul European în care l-a atacat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

BUCUREȘTI, 28 apr — Sputnik. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat că este conștient de faptul că puterea, mărimea și greutatea Ungariei sunt mult mai mici decât puterea speculatorului financiar George Soros, relatează Breitbart.

Miercuri, premierul ungar Viktor Orban a ținut un discurs în Parlamentul European în care l-a atacat foarte dur pe George Soros. “În ciuda ruinării vieții a milioane de europeni cu speculațiile sale financiare, fiind sancționat în Ungaria pentru speculații, este lăudat de liderii de vârf ai UE. Nu pot exista privilegii speciale și nimeni nu poate sta deasupra legii, nici măcar oamenii lui George Soros”, a spus Orban. VICTOR PONTA/FACEBOOK Ponta îl susține pe Viktor Orban împotriva lui Soros Orbán l-a acuzat pe Geroge Soros că investește “sume nesfârșite de bani” în sprijinul acordat imigrației ilegale.


“Cred că George Soros nu trebuie subestimat: el este un miliardar puternic de o hotărâre enormă care, atunci când vine vorba de interesele sale, nu respectă nici pe Dumnezeu, nici pe om”, a spus Orban.

În discursul său adresat miercuri Parlamentului, Orbán a spus că poziția de bază a guvernului este contrară intențiilor Comisiei Europene privind imigrația. Primul-ministru a declarat că este important să menționăm că “George Soros și ONG-urile acestuia doresc să transporte anual 1 milion de migranți în UE. El a anunțat personal acest program și oferă un împrumut financiar pentru acesta”.


loading...

“Respingem acest lucru”, a spus Orbán. Statele nu trebuie să piardă dreptul la ratificări naționale pentru utilitățile publice, deoarece acest lucru ar duce la creșteri drastice ale prețurilor, din care familiile au suferit suficient. În ceea ce privește reglementarea organizațiilor neguvernamentale (ONG-uri), Orbán a spus că propunerea maghiară “urmează exemplul american”.

“Legislația maghiară se bazează pe principiul clarității și transparenței. Nu vrem altceva decât să știm ce fel de bani și ce fel de interese se află în spatele ONGurilor. Acest lucru nu le subminează drepturile constituționale și nici interesele de a se putea organiza liber”, a spus Orban.

Read more: https://ro.sputnik.md/International/20170428/12417420/george-soros-viata-milioane-europene-premier-ungar.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

A crescut la casa de copii și a dormit în gări, iar acum colindă lumea întreagă, ca însoțitor de zbor
Au otravit apa in Banat prin contaminarea cu arsen mult peste limita admisa, de vina exploatarile de titei si gaze de sist din zona! Nimeni nu vrea sa despagubeasca satenii!!!
Cel mai citit ziar din Rusia sugerează că Macron e „gay” şi „psihopat” | „Francezii nu-şi merită democraţia plătită cu preţul vieţii de mii de soldaţi sovietici”
Preşedintele Iohannis renunță la datoria de 19 mild. de euro a Germaniei, la cererea BNR
O româncă a fost aleasă viceprimar al Berlinului
NASA le interzice angajaților să folosească numele Iisus
Situaţie INCREDIBILĂ: Austriecii taie păduri româneşti de 1 MILIARD de euro pe an
Concluzia lui Cristoiu: Iohannis nu e om de stat. Nu e nici măcar om. E un Nerod Iresponsabil.
COMPANIE GIGANT IN INDUSTRIA FARMACEUTICA: FIRMA NOASTRA INSEALA BOLNAVI SARACI DIN ROMANIA!
Neurochirurg Lidia Gheorghitescu: Și eu și profesorul Dănăilă ne rugăm în timpul operațiilor pentru că am văzut cazuri medicale disperate care doar printr-o minune dumnezeiască au reușit să se vindece și asta mi-a întărit credința în Dumnezeu. Noi, ca medici, muncim și ne facem datoria dar Dumnezeu este Cel care ne coordonează. Din experiența mea am înțeles că în medicină este 50% muncă iar Dumnezeu îți dă restul”, mărturisește doamna doctor.
Experții vorbesc: Mamele exigente cresc copii de succes care reușesc în viață!
VIDEO 2003 Gavin Arvizo ( baiat bolnav de cancer) explica cum Michael Jackson a abuzat sexual de el- cantaretul a scapat si atunci basma curata
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite