George Soros, unul dintre papusarii care conduc marionetele din Romania.

Distribuie!by Hellvig a fost beneficiar al unei burse a Fundaţiei Soros pentru o Societate Deschisă, devenind şi coordonatorul filialei din Cluj a acestei fundaţii. Asupra „dragostei” nemărginite pe care o poartă românilor evreul ungur din SUA, George Soros alias György Schwartz, presupun că nu mai este nevoie să insistăm. Este […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Hellvig a fost beneficiar al unei burse a Fundaţiei Soros pentru o Societate Deschisă, devenind şi coordonatorul filialei din Cluj a acestei fundaţii. Asupra „dragostei” nemărginite pe care o poartă românilor evreul ungur din SUA, George Soros alias György Schwartz, presupun că nu mai este nevoie să insistăm. Este suficient doar să amintim că datorită fundaţiei acestuia şi a activiştilor din ţara noastră s-a acceptat şi legalizat termenul de rom pentru ţigani, ca să se creeze deliberat confuzia, iar străinii să perceapă România ca fiind ţara romilor! George Soros, cel care finanţează şi Grupul de Dialog Social, plăteşte oameni şi alimentează financiar o reţea de ONG-uri în România care militează împotriva a orice, în funcție de interesele patronului de dincolo de Atlantic.


Deci, omul antiromânului George Soros este cel mai potrivit la SRI ca sa aibă toate secretele României pe mână! Din bezna minții, nu alta! Acuma se vede cât de mult iubește România și celălalt alogen numit – nu ales! – la palatul Cotroceni! Tot pe filiera Fundaţie Soros a intrat în politică şi evreica Renate Weber, actualmente europarlamentar PNL, ca şi coreligionarul ei, Eduard Hellvig.

loading...

http://www.justitiarul.ro/noii-fanarioti-conduc-tara-roman…/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ilie Şerbănescu: În genunchi în faţa FMI şi UE, ne-am distrus industria şi suntem vasali altora
Suedia: Circa 1.600 de persoane din orașul Lund plătesc prin scanarea palmei
Statistici oficiale ale UE și ale Guvernului României: România, pe locul 6 în UE la numărul de spitale. La 100.000 de locuitori avem mai multe paturi ca Franța și Marea Britanie. După 1989, BOR a construit mai PUȚINE biserici decât cultele protestante
EXPERIMENTUL FINAL AL LUI SOROS: DISOLUŢIA NAŢIUNII ŞI A FAMILIEI ÎN EUROPA
Regii-dragon Regii succesori ai descendenţilor reptilieni erau cunoscuţi ca „dragoni". Când mai multe regate se aliau într-o luptă, era desemnat un rege al regilor, cunoscut ca Mare Dragon sau... Draco.
Un papirus în care se sugera că Iisus a fost căsătorit s-a dovedit a fi, de fapt, un fals creat de un detinator de site-uri porno - FOTO
Cat de bogata este Gabi Firea. Sase pagini cu terenuri, masini, bijuterii si conturi bancare | Cum a reusit sa se imbogateasca?
Mesajul unui român din Teleorman catre Nicușor Dan: „Noi suntem ăia care vă spălăm vasele din crâșmele bune prin care umblați, noi vă punem în farfurie și noi vă ducem gunoiul pe care-l aruncați dimineața când mergeți la birou în Pipera sau în Parlament”
Surpriza la Bruxelles: Fiul lui Adrian Nastase se va ocupa de relatia UE-Rusia
Fidel Castro a fost un agent al CIA si o marioneta a lui Rockefeller
Fiule, exista o lupta intre doi lupi, in fiecare dintre noi
Descoperire crucială: diabetul se poate vindeca în numai câteva minute!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite