Germania se înarmează masiv. Guvernul cumpără sute de tancuri/ video

Distribuie!by Germania intenţionează să achiziţioneze peste 100 de tancuri Leopard 2 suplimentare, a anunţat vineri un purtător de cuvânt al guvenului, în contextul în care Berlinul încearcă să se asigure că trupele sunt pregătite de acţiune ca răspuns la preocupările privind recentele declaraţii agresive ale Rusiei, relatează Reuters. Decizia de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Germania intenţionează să achiziţioneze peste 100 de tancuri Leopard 2 suplimentare, a anunţat vineri un purtător de cuvânt al guvenului, în contextul în care Berlinul încearcă să se asigure că trupele sunt pregătite de acţiune ca răspuns la preocupările privind recentele declaraţii agresive ale Rusiei, relatează Reuters.

Decizia de suplimentare a dotării armatei survine în timp ce NATO încearcă să accelereze timpul de răspuns al forţei de reacţie rapidă după anexarea Crimeii de către Rusia, anul trecut, şi conflictul din Ucraina.


‘Ministerul a decis să ridice limita superioară în viitor la 328’, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării, în cadrul unei conferinţe de presă, confirmând informaţiile publicate anterior de revista germană Spiegel.

Înainte de încheierea Războiului Rece, în anii ’80, Germania de Vest de atunci avea peste 3.500 de tancuri. Acum, la 70 de ani de la cel de-Al Doilea Război Mondial, are numai 225. Ca urmare a acestui fapt, soldaţii trebuie să împartă tancuri şi echipamente grele între diferite unităţi.


loading...

Având în vedere noile obiective ale NATO privind flexibilitatea şi timpul de reacţie rapidă, Germania trebuie să se asigure că poate desfăşura trupe cu echipament corespunzător în locul potrivit şi într-o perioadă scurtă de timp, a menţionat purtătorul de cuvânt. Tancurile Leopard sunt fabricate de Krauss-Maffei Wegmann (KMW).AGERPRES

 

http://www.stiripesurse.ro/germania-se-inarmeaza-masiv-guvernul-cumpara-sute-de-tancuri_952625.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite