Ghiță, acuzații devastatoare: Germania cere, Iohannis execută!

Distribuie!by Deputatul PRU Sebastian Ghiță a făcut, în ajun de alegeri, o dezvăluire incendiară. Acesta susține că președintele Klaus Iohannis a trimis la CCR Legea eliminării celor 102 taxe fiscale sub presiunea Ambasadei Germaniei la București. Ghiță a prezentat, totodată, la conferința PRU, un document care dovedește acest fapt. Amintim […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Deputatul PRU Sebastian Ghiță a făcut, în ajun de alegeri, o dezvăluire incendiară. Acesta susține că președintele Klaus Iohannis a trimis la CCR Legea eliminării celor 102 taxe fiscale sub presiunea Ambasadei Germaniei la București. Ghiță a prezentat, totodată, la conferința PRU, un document care dovedește acest fapt.

Amintim că presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea Dragnea, trecuta in timp record de Parlament si care prevede eliminarea a 102 taxe. Sesizarea va fi discutata dupa alegerile parlamentare, mai exact pe 14 decembrie.


„Domnul Klaus Iohannis a indraznit, la presiunea Germanie, să anuleze aceste scăderi de taxe si impozite. O decizie cand vrea ambasadorul Werner, presedintele Werner executa, fara sa spuna „oameni buni, ne preseaza astia de afara”. Si cand vor astia de afara, Romania executa”, a declarat Sebastan Ghiță.

Ghiță, acuzații devastatoare: Germania cere, Iohannis execută!

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite