Gigi Becali i-a răspuns lui Iohannis: „Dacă tu ești minoritate etnică și religioasă, de ce candidezi în poporul ăsta, du-te la minoritatea ta!”

Distribuie!by Klaus Iohannis a îndemnat, miercuri, într-o conferință de presă la „toleranță și acceptarea celuilalt” când a fost îndreptat legat de cererea unui pastor ca președintele să se implice pentru a duce la îndeplinire dorința Coaliției pentru Familie privind schimbarea articolui din Constituție care reglemenetează căsătoriile, în așa măsură încât […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Klaus Iohannis a îndemnat, miercuri, într-o conferință de presă la „toleranță și acceptarea celuilalt” când a fost îndreptat legat de cererea unui pastor ca președintele să se implice pentru a duce la îndeplinire dorința Coaliției pentru Familie privind schimbarea articolui din Constituție care reglemenetează căsătoriile, în așa măsură încât să prevadă clar că acestea se întocmesc între un bărbat și o femeie.


Astfel, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Talk B1 moderată de Irina Petraru, Becali l-a atacat dur pe președinte pentru că nu se implică și pentru că face parte dintr-o minoritate religioasă.

„El nu sprijină. Cine îl bagă pe el în seamă dacă sprijină sau nu, noi vorbim de un referendum care a luat semnături de la 3 milioane de români și care s-a cerut la Curtea Constituțională dacă este constituțional sau nu ca să trecem în Constituție ce înseamnă căsătoria între un bărbat și o femeie” a afirmat finanțatorul Stelei.


„Noi acum îl băgăm în seama pe Iohannis să vedem ce părere are. Noi nu suntem în comuniune cu el, minoritatea lui religioasă este 1 % din România, iar noi suntem 90% noi nu îl intrebăm pe el ce facem noi în țara noastră” a continuat Becali.

loading...

Luther a fost un mare eretic pentru că a rupt din biserică, mare păcat, ce contează ce spune Iohannis că cei ca el oricum nu se mântuiesc. Mai repede se mântuiesc homosexualii decât luteranii” a mai afirmat omul de afaceri.


„Ce facem noi, ce îl interesează pe el ce facem noi cu Constitutia și legile noastre? Dacă tu ești minoritate etnică și religioasă de ce candidezi în poporul asta, du-te la minoritatea ta!”

Gigi Becali a mai afirmat că el a susținut financiar Coaliția pentu Familie cu aproximativ 40.000 de euro pentru că este treaba societății civile de a se implica „în cele lumești” și nu a Bisericii Ortodoxe care se ocupă de cele „cerești”.

http://www.activenews.ro/stiri/Gigi-Becali-i-a-raspuns-lui-Iohannis-%E2%80%9EDaca-tu-esti-minoritate-etnica-si-religioasa-de-ce-candidezi-in-poporul-asta-du-te-la-minoritatea-ta-137498

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Rușine, mare rușine domnule Iohannis, cel ce trebuia să ne fiți Președinte!

Mormintele lui Avraam, Isaac și Iacob din orașul biblic Hebron, mărul discordiei între Israel, UNESCO și Palestina

A SUNAT LA 112 SA ANUNTE CA SE FURA PADUREA! APOI A PRIMIT 1000 DE LEI AMENDA!

Betia de Anul Nou din Anglia, noi imagini socante. Englezoaicele s-au DESTRABALAT la maxim in societatea monarhista-capitalista

Bunica a supravietuit oricarei crize pentru ca furnizorul ei de alimente era local ( gradina) si ca stia cum sa produca. Ati inteles de ce oculta vrea distrugerea taranului roman?

Închide