Gigi Becali, reacţie halucinantă după incendiul de la Colectiv: Erau lucrări demonice, un spectacol satanic

Distribuie!by Zeci de oameni şi-au pierdut viaţa în tragedia de la clubul Colectiv şi toată România suferă alături de familiile îndoliate. Gigi Becali însă vine cu o explicaţie de pe altă lume pentru tot ce s-a întâmplat.Presa internaţională, despre incendiul în club Colectiv din Bucureşti:… Incendiu la Clubul Colectiv din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Zeci de oameni şi-au pierdut viaţa în tragedia de la clubul Colectiv şi toată România suferă alături de familiile îndoliate. Gigi Becali însă vine cu o explicaţie de pe altă lume pentru tot ce s-a întâmplat.Presa internaţională, despre incendiul în club Colectiv din Bucureşti:… Incendiu la Clubul Colectiv din Bucureşti. Generaţia Facebook „atacă“ … Student medaliat cu aur la Olimpiada Internaţională de Matematică, pri… Intrat în direct la România TV, singurul post care a simţiut nevoia să asculte opinia lui Gigi Becali, patronul Stelei a aruncat vina pentru incendiu pe organizatorii spectacolului demonic.  “Eu nu vreau să intervin, dar această tragedie m-a făcut şi pe mine să mă uit la tv şi să văd aceste lucruri. Eu voi comenta cum gîndesc: suferinţa părinţilor care îşi îngroapă copiii. Mi se ridică părul şi mă cutremur tot. Să fie învăţare de minte la educaţie, că am şi eu fete şi să mă ierte toată lumea, dar ale mele nu puteau fi acolo niciodată. Am văzut nişte filmări de la acele aşa-zise spectacole. Erau lucrări demonice, se jucau cu focul şi făceau mişcări satanice. Să mă ierte trupa care se promova acolo, dar aţi văzut că atunci cînd dansau, ţineau degetele lui satan? E semnul lui, încornorarea. Copiii, săracii, nu conştientizau, ci doar conducătorii. Fetele mele îmi spun tot timpul unde sunt, eu nu le las seara sau noaptea afară. Eu trebuie să ştiu tot timpul unde sînt. Eu nu vreau ca fetele mele să fie atrase în altă religie. Trebuie ca părinţii să tragă concluzii din această tragedie: trebuie să ştie unde sînt copiii lor tot timpul. Pe organizatori nu i-a interesat profitul, ci distrugerea sufletului. Ei au vrut să distrugă tineretul, să acapareze suflete prin mişcări demonice. Asta fac cluburile alea. Să mă ierte toată lumea, dar ăsta e adevărul, îmi vine să pl\ng. Ăla nu era un spectacol curat, nu era lumină, ci întuneric acolo. Îmi vine să urlu! Cum să lăsăm 400 de copii să se ducă într-o mişcare satanică? E semn de la Dumnezeu să învăţăm din asta. De aia nu i-a interesat banii pe intrare, au fost alţii care au vrut suflete acolo. Vinovaţi sunt cei care au organizat acel spectacol satanic pentru moarte. Procurorii vor intra în ei să le dea 25 de ani ca sa îi înveţe minte. Nu au vrut bani, au omorât suflete, să mă ierte Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali la postul TV.

loading...

Mai multe fotografii de la genul de evenimente din aceste cluburi unde se consumau masiv bauturi alcoolice si droguri puteti vedea aici:
http://rock4you.ro/pages/portofoliu/watain-degial-kistvaen—colectiv-club-bucuresti-2014.php


Citeste mai mult: adev.ro/nx4kzq1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite