Ginerele a dezvaluit cum a prins odata Ceausescu Securitatea ca ii montasera microfoane in casa: i-a dat afara pe toti

Distribuie!by Un reportaj realizat la Palatului Primăverii, împreună cu ginerele lui Nicolae Ceaușescu, profesorul Mircea Oprean, a scos la suprafață lucruri neștiute despre trecutul dictatorului român. Profesorul Mircea Oprean, cel care a fost căsătorit cu Zoia Ceaușescu, a povestit în cadrul reportajului realizat de Antena 3, lucruri inedite despre Nicolae Ceaușescu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un reportaj realizat la Palatului Primăverii, împreună cu ginerele lui Nicolae Ceaușescu, profesorul Mircea Oprean, a scos la suprafață lucruri neștiute despre trecutul dictatorului român.

Profesorul Mircea Oprean, cel care a fost căsătorit cu Zoia Ceaușescu, a povestit în cadrul reportajului realizat de Antena 3, lucruri inedite despre Nicolae Ceaușescu și relația pe care acesta o avea cu Securitatea, recunoscută pentru faptul că avea un sistem bine pus la punct.


Mircea Oprean a dezvăluit că de brațul lung al Securității comuniste nu a scăpat nici măcar Ceaușescu.

Diactatorul a descoperit în Palatul Primăverii microfoane. Imediat, Ceaușescu i-a destituit pe cei de la Securitate.

”În această casă socrul meu a descoperit că Securitatea i-a pus microfoane. A descoperit… I-a dat afară pe toți de la Securitate. Parcă a fost înainte să plece Pacepa.


loading...

Citește: Cea mai mare lovitură a lui Ceaușescu. Exclusiv EVZAu fost instalate microfoane. S-a ajuns până acolo, să pună microfoane la reședința șefului statului. Oriunde serviciile vor puterea. Este important dacă societatea știe să îi țină în frâu”, a precizat Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceaușescu.

Mircea Oprean a locuit în Palatul Primăverii alături de soția sa, Zoia Ceaușescu, timp de doi ani, între 1983 și 1985.

http://evz.ro/ceausescu-dictator-paradox.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Obama e primul castigator al premiului Nobel pentru pace, dupa ce a bombardat 7 tari
Ciolos a facut 151 de schimbari in codul penal pe ascuns, Iohannis a pierdut a doua casa in instanta, Ciolos a facut cadou multinationalelor 140 de mil. de Euro, iar lumea se mobilizeaza la PSD?
Noi descoperiri din Mexic dezvaluie detalii despre un joc aztec cu mingea si decapitari umane
TVR1 Reportajul FULL ‘În numele copilului – totul despre povestea norvegiană a familiei Bodnariu’
Un preot ortodox a pus bazele unei cooperative care vinde produse tradiționale românești dovedind că supermarketurile pot fi învinse: Nimeni nu poate reuși dacă nu reușesc toți
Profetie in derulare: Pe vremuri, sclavii erau insemnati cu fierul rosu, ca vitele. Astazi sclavii sunt insemnati cu datele biometrice in actele de identitate
Csalos (magh.) pronuntat CIOLOS înseamnă înșelător, cel care induce în eroare, care amăgește, care abuzează de buna credință a cuiva; și se citește …cioloș cu accent pe primul o.
Psyllium, tărâţele care slăbesc!
Nu Numai Comisia Europeană e controlată de SOROS, dar și Banca Centrală Europeană. Bloomberg: Soros a avut o întrevedere cu principalii decidenți ai Băncii Centrale Europene pentru a discuta "o integrare mai profundă a zonei euro"
Lidl vaneaza fostele fabrici emblema din Romania cu bani de la banca mondiala le cumpara, le darama: printre tinte, fabrica de ciocolata Poiana Brasov si fabrica de bere Ursus Cluj
INCREDIBIL! Hackerul român Guccifer susţine că Hillary este Înalta Preoteasă a ILLUMINATI! | FOX NEWS confirmă primirea Scrisorii!
Genialul de la Brăila: lăsat în orfelinat cu cele mai cumplite boli, a ajuns student la Inginerie Aerospaţială: Dacă eram lăsat la părinţii naturali, azi eram mort
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite