Ginerele a dezvaluit cum a prins odata Ceausescu Securitatea ca ii montasera microfoane in casa: i-a dat afara pe toti

Distribuie!by Un reportaj realizat la Palatului Primăverii, împreună cu ginerele lui Nicolae Ceaușescu, profesorul Mircea Oprean, a scos la suprafață lucruri neștiute despre trecutul dictatorului român. Profesorul Mircea Oprean, cel care a fost căsătorit cu Zoia Ceaușescu, a povestit în cadrul reportajului realizat de Antena 3, lucruri inedite despre Nicolae Ceaușescu și relația pe care acesta o avea cu Securitatea, recunoscută pentru faptul că avea un sistem bine pus la punct. Mircea Oprean a dezvăluit că de brațul lung al Securității comuniste nu a scăpat nici măcar Ceaușescu. Diactatorul a descoperit în Palatul Primăverii microfoane. Imediat, Ceaușescu i-a destituit pe cei […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un reportaj realizat la Palatului Primăverii, împreună cu ginerele lui Nicolae Ceaușescu, profesorul Mircea Oprean, a scos la suprafață lucruri neștiute despre trecutul dictatorului român.

Profesorul Mircea Oprean, cel care a fost căsătorit cu Zoia Ceaușescu, a povestit în cadrul reportajului realizat de Antena 3, lucruri inedite despre Nicolae Ceaușescu și relația pe care acesta o avea cu Securitatea, recunoscută pentru faptul că avea un sistem bine pus la punct.

Mircea Oprean a dezvăluit că de brațul lung al Securității comuniste nu a scăpat nici măcar Ceaușescu.

Diactatorul a descoperit în Palatul Primăverii microfoane. Imediat, Ceaușescu i-a destituit pe cei de la Securitate.

”În această casă socrul meu a descoperit că Securitatea i-a pus microfoane. A descoperit… I-a dat afară pe toți de la Securitate. Parcă a fost înainte să plece Pacepa.

Citește: Cea mai mare lovitură a lui Ceaușescu. Exclusiv EVZAu fost instalate microfoane. S-a ajuns până acolo, să pună microfoane la reședința șefului statului. Oriunde serviciile vor puterea. Este important dacă societatea știe să îi țină în frâu”, a precizat Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceaușescu.

Mircea Oprean a locuit în Palatul Primăverii alături de soția sa, Zoia Ceaușescu, timp de doi ani, între 1983 și 1985.

loading...

http://evz.ro/ceausescu-dictator-paradox.html

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspirații Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii indeplinite: Conspiratii, Arta, Fibonacci, Divizia de Aur, Rapire, Serialul Sosirile, Medicina Naturista, Geometrie Sacra, Spiritualitate, Reptilieni, Biblie si multe altele... Contact: came@cocoon.ro