GRECII AU PUBLICAT UN CLIP DE PE VREMEA INVAZIEI NAZISTILOR|IMAGINI TULBURATOARE

Distribuie!by Ministerul grec al Apararii a publicat un videoclip ce contine imagini rare, surprinse in perioada invaziei nazistilor. Filmarea a fost tinuta pana acum in arhivele Muzeului Razboiului din Atena, informeaza Tele Sur. „Grecia a pierdut 13% din populatie in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Multi oameni au pierit […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ministerul grec al Apararii a publicat un videoclip ce contine imagini rare, surprinse in perioada invaziei nazistilor.

Filmarea a fost tinuta pana acum in arhivele Muzeului Razboiului din Atena, informeaza Tele Sur.

„Grecia a pierdut 13% din populatie in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Multi oameni au pierit pe front, insa cea mai mare parte a cazut prada atrocitatilor nazistilor”, se arata in clip.


Filmarea arata persoane slabite de infometare si munca, strazi devastate, dar si convoaie formate din tancuri si motociclete ale trupelor lui Adolf Hitler.

Recent, Guvernul grec a transmis ca estimarile privind despagubirile pe care Germania trebuie sa le plateasca Atenei pentru pagubele din Al Doilea Razboi Mondial ajung la 278,8 miliarde de euro.


Suma este mai mare decat produsul intern brut al statului elen. In 2013, PIB-ul Greciei a fost de 223,57 miliarde de euro.

loading...

In replica, ministrul german al Economiei, vicecancelarul Sigmar Gabriel, a calificat pretentiile Atenei drept „prostesti”.

sursa: ziare.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite