Greu de înțeles. Cât i-a plătit o primărie Andrei Măruță, pentru o cântare de 40 de minute

Distribuie!by Un consilier local arată cât ar fi plătit edilii orașului său pentru un concert al cântăreței Andra. Banii, susține consilierul, ar fi putut fi folosiți, de exemplu, pentru a dota laboratoare școlare care ”se puteau folosi ani de zile de sute/ mii de elevi si profesori”.   Concertul Andrei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un consilier local arată cât ar fi plătit edilii orașului său pentru un concert al cântăreței Andra. Banii, susține consilierul, ar fi putut fi folosiți, de exemplu, pentru a dota laboratoare școlare care ”se puteau folosi ani de zile de sute/ mii de elevi si profesori”.

 

Concertul Andrei a avut loc în luna martie 2017, prilejul fiind Ziua Femeii. Consilierul local Dan Mașca, membru al Partidului Oamenilor Liberi și critic constant față de modul în care sunt cheltuiți banii publici în Primăria Târgu Mureș, publică pe contul personal de Facebook o imagine care susține că este copia contractului încheiat de primăria locală și firma Lemon Music SRL, administrată de soțul Andrei, Cătălin Măruță.


Contractul publicat prevede că suma de 47.062 lei va fi plătită pentru o prestație efectivă de minimum 40 de minute, în data de 13 martie 2017.

Familia Măruță nu a fost de acord cu comunicarea valorii contractului


”Acum ceva luni am cerut să mi se comunice cât a costat cântarea Andrei and band, cântare facturată de firma condusă de soțul Andrei, Măruță.

Familia Măruță comunică primăriei târgumureșene că ei nu sunt de acord să mi se comunice.

Procesul este în desfășurare, dar între timp am ajuns să văd unul din contracte și mizeria găștii vesele din primăria pnl-udmr-psd și a cântăreților ce fac milioane din bani publici, dar în același timp unii fac pe marii activiști civici…

Ca idee, dotarea laboratorului de robotică din Colegiul Papiu din surse private, via Fondul Științescu, a fost de 45.000 lei.

Adică cât o cântare a Andrei de minim 40 minute.

De ziua femeii se puteau dota vreo 4 laboratoare de banii risipiți, iar aceste laboratoare se puteau folosi ani de zile de sute/ mii de elevi și profesori”, scrie Dan Mașca pe contul personal de Facebook.

Edili din Târgu Mureș, anchetați de DNA

În luna septembrie a anului 2017, primarul municipiului Târgu Mureș (independent politic), Dorin Florea, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru complicitate la uzurparea funcției, cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau altul, săvârșită în formă continuată (9198 acte materiale). În acelasi dosar, au mai fost trimiși în judecată Sergiu Claudiu Maior, fost viceprimar al municipiului Târgu Mureș, la data faptelor consilier al primarului, pentru uzurparea funcției, cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau altul, săvârșită în formă continuată (9198 acte materiale), și Andrei Mureșan, la data faptelor secretar al Municipiului Târgu Mureș, pentru complicitate la uzurparea funcției, cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau altul, săvârșită în formă continuată (9198 acte materiale).

Numele lui Florea și Maior apar și pe contractul încheiat de Cătălin Măruță cu primăria orașului din Transilvania.

Contractul dintre Primărie și Lemon Music, așa cum a fost prezentat de Dan Mașca:

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Biriș: Eu plătesc CASS de 190 de lei, iar secretara mea, care câștigă de 20 de ori mai puțin decât mine, plătește 700 de lei. Unde este echitatea?
Traficul de sex cu minori prin intermediul serviciilor de "Protectie" ale copilului EXPUSE| Cum se rapesc copii pentru SEX!!!
Sorosistii din SUA vor sa insceneze ca legionarii romani si ortodoxia sunt de vina pentru problemele si turbulentele din America
Polonia vrea să interzică total avortul: Trebuie să restaurăm primatul valorilor creștine și să ne distanțăm de tendințele Europei secularizate
Film online subtitrat: The Wolf of Wall Street, Lupul de pe Wall Street 2013
Cum mănânci halvaua ca să aibă efecte-minune pentru organism. Consumată greşit, devine devastatoare pentru corp
Ion Ţiriac: Cu toată responsabilitatea, în era comunistă era mai bine cu sportul, era mai bine cu învăţământul, era mai bine cu multe
Stiati ca Eduard Kövesi a avut contracte cu primaria lui Iohannis, cu constructia autostrazilor, cu SRI?
Comunistii erau mai INTELIGENTI! Pe vremea lui Ceausescu Romania avea mai multi inventatori decat in ultimii 25 de ani! Erau mai multe facultati, scoli si industrie ... Coeficientul de inteligenta a scazut cu 14 puncte in ultimul secol in Romania.
Tainele masoneriei în România și masoni celebri care au schimbat istoria
Jerusalem Post: Finanțările lui SOROS vizează crearea unui Haos Global care să distrugă autoritatea Statelor Naționale.
Spitalul din Londra declara ca Patriciu nici n-a fost acolo!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite