Grindeanu, facut sorosist de sorosista Sandra Pralong!

Distribuie!by „Defectarea” premierului Sorin Grindeanu de la linia programului de guvernare al Partidului Social Democrat s-a produs in luna martie, atunci cand consilierul prezidential Sandra Pralong i-a acordat credit nelimitat. Insa, dupa cum sustin sursele noastre, nu neaparat din partea sefului statului, ci a controversatului miliardar George Soros! Cel a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Defectarea” premierului Sorin Grindeanu de la linia programului de guvernare al Partidului Social Democrat s-a produs in luna martie, atunci cand consilierul prezidential Sandra Pralong i-a acordat credit nelimitat. Insa, dupa cum sustin sursele noastre, nu neaparat din partea sefului statului, ci a controversatului miliardar George Soros! Cel a carui retea globala, dupa ce si-a revenit din degringolada de care fusese cuprinsa odata cu victoria zdrobitoare a stangii la alegerile parlamentare din 11 decembrie a trecut in forta la „resetarea” asa-numitelor forte democratice.

 

Iar incercarea de salvare a ce se mai poate salva se va baza pe o halucinanta alianta intre „rebelul” Sorin Grindeanu si Uniunea Salvati Romania. De asemenea, prin „realimentarea” manifestatiilor din Piata Victoria, invocata „executie” a lui Grindeanu fiind de aceasta data pretextul folosit de aceiasi vechi „papusari” pentru scoaterea „tinerilor frumosi si liberi” in strada. Si in timp ce liberalii au refuzat sa participe la noua constructie transpartinica, promitand in schimb „sprijin total” pentru orice pachet legislativ venit din aceasta tabara, Grindeanu va incerca marea cu degetul. Cel mai probabil prin fortarea crearii unei formatiuni in care numiri surprinzatoare ca Nicusor Dan in fruntea Internelor, Cristian Ghinea la Ministerul Fondurilor Europene sau Bizgan Gayral Oana Mioara la Ministerul Economiei va avea rolul sa bulibaseasca astfel cu totul si asa fracturata clasa politica si societate romaneasca. Adica sa reprezinte „declicul” pentru „marea destabilizare” a tarii, operatiune pe care „National” a dezvaluit-o de altfel in urma cu putina vreme, cand titram „E prea multa liniste in Romania…”


Racolat de trei luni

loading...

sandra pralong SITE 500x500 Grindeanu, facut sorosist de Sandra Pralong!Dezvaluirile „National” despre Sandra Pralong au indicat-o pe aceasta ca principala curea de transmisie dintre  miliardarul George Soros, cel aflat intr-un razboi pe viata si pe moarte atat cu Administratia Trump, cat si cu state precum Israelul sau Ungaria si „fortele democratice” din Romania. Forte carora li s-a adaugat, in urma cu trei luni, chiar sub ochii nepasatori ai liderilor pesedisti si premierul Sorin Grindeanu. Cel care, ademenit de catre insistenta Sandra Pralong a cedat mirajului de a i se asigura un cu totul alt spate politic, devenind astfel „Calul Troian” din interiorul PSD. Un partid care, in timp ce inghitea cu nonsalanta „momeala” cu mult mediatizata ruptura intre Nicusor Dan si Cristian Ghinea, nu mai avea ochi si pentru „barna” Grindeanu din propriul ochi. Mai mult, dezmeticindu-se destul de tarziu, liderii PSD-ului traditional se tem acum mai mult ca oricand ca „premierul lor” nu va ezita prea mult daca i se va cere sa devina, alaturi de Nicusor Dan, Cristian Ghinea sau Bizgan Gayral un simbol al noii „rezistente” care se pregateste in Piata Victoriei…


Cititi mai mult: http://www.national.ro/dezvaluiri/grindeanu-facut-sorosist-de-sandra-pralong-586212.html/#ixzz4k6RSh4oZ
enational.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Dom Geodezic. Casa din România desprinsă din filmele SF. Construcţia are costuri mici şi durează doar două luni
De ce Japonia REFUZA refugiatii, desi are aceleasi probleme ca Germania: „Inainte de a primi imigranti trebuie sa asiguram locuri de munca femeilor noastre”
Cantareata Raisa recunoaste ca este adepta a cultului Iluminatilor si se bucura enorm ! “Nu ma deranjeaza absolut deloc sa spun ca sunt adepta Illuminati” !
LEACUL PENTRU ORICE IN AFARA DE MOARTE! DE LA DIABET SI EPILEPSIE PANA LA STAFILOCOCUL AURIU!
Jerusalem Post: Finanțările lui SOROS vizează crearea unui Haos Global care să distrugă autoritatea Statelor Naționale.
Oficial american la București: nu acceptăm produsele tradiționale
Discursul lui Donald Trump din Polonia: Popoarele Europei încă mai strigă: «Îl vrem pe Dumnezeu!» Dacă nu vom avea familii și valori puternice, nu vom supraviețui. Să luptăm împreună pentru familie, pentru libertate, pentru țară și pentru Dumnezeu!
Iata lista presedintilor Europei, toti nu au copii| Ori sunt homosexuali si au neveste de fatada, ori nu au suflet si nu le pasa de viitor
Alianță între Israel și Ungaria, ȚINTA este George Soros. Orban a împânzit Budapesta de bannere: „Să nu-l lăsăm pe Soros să fie cel care râde la urmă"
MANA PROFETICA - CERSIND PAINEA...
Regele Mihai a fost decorat de Stalin cu titlul de Erou al Uniunii Sovietice, primind două avioane pentru familia sa și o rentă viageră lunară, foarte mare, în ruble.
Scapa de Picioarele Umflate, in mod Natural
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite