“Guvernatorul Joian, omul Imperiului Prusac in colonia România (responsabil cu aprovizionarea Imperiului prin frontiera sudica) si agentul 000 – ca făina : zero investiții, zero fonduri atrase, zero proiecte in derulare.

Distribuie!by “Guvernatorul Joian, omul Imperiului Prusac in colonia România (responsabil cu aprovizionarea Imperiului prin frontiera sudica) si agentul 000 – ca făina : zero investiții, zero fonduri atrase, zero proiecte in derulare. Micul Moloch din Salbaj, ne-a arătat o locuința gen bou-vagon, in satul natal – casa părintească! Pai fute-i […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Guvernatorul Joian, omul Imperiului Prusac in colonia România (responsabil cu aprovizionarea Imperiului prin frontiera sudica) si agentul 000 – ca făina : zero investiții, zero fonduri atrase, zero proiecte in derulare. Micul Moloch din Salbaj, ne-a arătat o locuința gen bou-vagon, in satul natal – casa părintească! Pai fute-i o reabilitare la casa aia, bai yoghine, ca pică pe tine! Rău arată casa! Poate te consiliază Joian, ca el le are cu casele, mai ales dacă nu-s a lui! Una peste alta, poza asta este grăitoare: doi eronati! Prioritate naționala, Cod Roșu: romanii trebuie sa arunce aceste doua marionete la tomberonul istoriei! Vorba lui Chilian ” Dacă cineva imi spune un singur lucru bun făcut de iohanis in doi ani de mandat, eu ma fac sclavul lui pe veci!”
Vaya con Jigodios

loading...

Sursa: Gabriel Lupan


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Traficul de sex cu minori prin intermediul serviciilor de "Protectie" ale copilului EXPUSE| Cum se rapesc copii pentru SEX!!!
ŞOC: Carne de om, descoperită la McDonald's| Oare o fi adevarat?
Medicul meu Orl nu si-a vaccinat copilul, si are deja 2 ani si jumatate, pt ca nimeni nu ii poate garanta ca nu se va activa leucemia infantila. Medicul imunolog la care am fost pt prima data pt a vedea daca imi vaccinez copiii cu modificari cromozomiale, mi-a scris negru pe alb sa nu vaccinez pana la 3 ani(pe cea mica) si nici pe cea mare pana nu avem analiza imunologica si genetica completa.
Bagă puii vii şi pe partea cealaltă iese direct carne tocată pentru hamburgeri, cârnaţi sau salam
„Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi”! Mesaj pentru România
Tractorul Brașov – uzina care DERANJA la nivel MONDIAL-fabrica care aducea 25% din veniturile Romaniei-CAT ar fi valorat astazi la BURSA!
Stiati ca Eduard Kövesi a avut contracte cu primaria lui Iohannis, cu constructia autostrazilor, cu SRI?
Mancarea sa-ti fie medicament: GHEE untul clarificat
500 de cruci au fost „plantate” azi-noapte pe străzile Bucureștiului ca protesc ANTI-MOSCHEE
Cine e patronul Lidl și Kaufland și ce avere are? Hotia hipermarketurilor din Romania. Unde se duce profitul realizat in aceste supermarketuri : VIDEO - Klaus Iohannis raspuns..
E OFICIAL! ANAF le DĂ MAREA LOVITURĂ chiar în prag de sărbători. Banii trimiși în România de românii plecați la muncă în străinătate VOR FI VERIFICAȚI în detaliu, iar apoi IMPOZITAȚI. Măsura aceasta ÎI VA AFECTA enorm pe co-naționalii noștri!
Românii sunt campioni mondiali nu numai la avorturi si animale otrăvite, ci si la accidente vasculare cerebrale- iata de ce!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite