Guvernele masonice nu vor impune niciodata ceva bun pentru oameni, iar daca e impus e rau: vaccinari, cip, monarhie | caldiceii se compromit!

Distribuie!by Guvernul e masonic. Nu e vorba de vaccin, ci de faptul ca dacă vine ceva de la ăștia, este RAU din principiu! Carduri de sănătate, legea transplantului, acte biometrice, restricții, impuneri, pedepse, umiliri! Ce au dat ăștia bun?! Ei nu au CUM sa impuna ceva bun, iar dacă e […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Guvernul e masonic. Nu e vorba de vaccin, ci de faptul ca dacă vine ceva de la ăștia, este RAU din principiu! Carduri de sănătate, legea transplantului, acte biometrice, restricții, impuneri, pedepse, umiliri! Ce au dat ăștia bun?! Ei nu au CUM sa impuna ceva bun, iar dacă e impus, este RĂU. Asta ca o paranteza.
Ei au putere asupra celor slabi si prosti – aceștia sunt cei care au îndoieli si întrebări, sunt nehotărâți! Sunt “caldiceii” din Biblie. Ei nu-i plac lui Dumnezeu si veți vedea de ce! Pentru ei totul este scuzabil si justificabil prin avantaje! Ei nu au acces la principii, numai la ceea ce se întâmpla azi – nu leagă lucrurile. De aceea Scriptura ne si spune ca semnul fiarei nu va fi impus, ci acceptat!
Veți avea mari surprize verișorilor, MARI! Cu o mare uimire veți constata ca nevasta, fiul, prietenul, colegul sau fratele tau îți vor spune senini ca e mai ușor sa plătești cu Cip! Ca monarhia e cea mai potrivită! Ca vaccinul este bun! O sa constatați, verișorilor, ca dragii vostri, după ce își vor fi descoperit vaste cunoștințe de imunologie, transplantologie, economie si geo-politica, va vor percepe ca pe un pericol! Vor vorbi in șoaptă : “Este nebun! A luat-o razna cu religia!”. Vor răspândi ideea asta, alterându-va egregorul. Nevestele vor fi primele care va vor trăda, logic – o sa “simta” ca sunteți o amenințare pentru viitorul plodanilor si vor suna împăcate la 112 – “Este mai bine așa!”. O sa vedeți cât costa compromisul de a va fi apropiat cu ochii închiși si inima curată de oameni formați de sistem, pentru sistem! Pentru ca sistemul nu are nici o putere fără dragii tai idioți care – spre exemplu – l-au legitimat prin vot! Iubitul tau frate, dragul tau copil, bunul tau vecin etc, s-au trezit duminica dimineața, si-au luat buletinele si s-au dus sa voteze! Sa dea un telefon va fi floare la ureche! Fiți binecuvântați verișorilor!

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite