Guvernul Ciolanis vrea sa prajeasca creierele romanilor si sa ii depopuleze prin cancer: a respins legea care obliga furnizorii de telefonie mobila, sa isi mute antenele de pe scoli si spitale

Distribuie!by Deci ati inteles cui serveste acest guvern, corporatiilor straine, nu poporului, care dispare in urma atacurilor psihotronice. Persoane care locuiesc in blocuri cu antene gsm pe ele, acuza deseori stari de depresie, dureri de cap, cancer si stari de suicid.  Guvernul a respins proiectul de lege care obliga furnizorii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Deci ati inteles cui serveste acest guvern, corporatiilor straine, nu poporului, care dispare in urma atacurilor psihotronice. Persoane care locuiesc in blocuri cu antene gsm pe ele, acuza deseori stari de depresie, dureri de cap, cancer si stari de suicid.
 Guvernul a respins proiectul de lege care obliga furnizorii de telefonie mobilă de a muta antenele GSM la o distanță de minimum 500 de metri de școli și spitale.
În urmă cu câteva luni era supus dezbaterii proiectul de lege care interzicea amplasarea antenelor de telefonie mobilă în apropierea școlilor sau spitalelor. Fostul ministru al Comunicațiilor Marius Bostan declara că România va înregistra o scădere a vitezei traficului pe internet în cazul în care va fi adoptat acest proiect de lege.

Obligația era prevăzută să fie introdusă prin modificarea Legii 154/2012 privind regimul infrastructurii rețelelor de comunicații electronice.

Noua lege nu impune o distanță minimă față de școli și spitale, dar abrogă Legea 154/2012.


loading...

Guvernul a transmis Parlamentului că nu susține mutarea antenelor GSM, deoarece legislația instituie un cadru eficient pentru protejarea populației de radiații ale undelor electromagnetice și că, potrivit unui raport al GSM Association, România s-ar înscrie în media Uniunii Europene privind cerințele legale și durata utilizării stațiilor de bază care compun rețelele mobile de comunicații electronice.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Mai e doar puțin timp, salvați-vă!!! Sosirile, episodul 53, Babilonul

Academicianul Ovidiu Bojor: “Aţi observat cum oamenii depresivi uscă florile din jurul lor cu gându­rile pe care le au? Univer­sul e o oglindă. Dacă zâmbeşti, îţi zâm­beşte şi el!”

Nu e de gluma! Aceste produse de la LIDL te pot baga in spital! FOTO

Româncă de 23 de ani STROPITĂ CU BENZINĂ şi INCENDIATĂ în PARIS de trei ARABI cu cagule! Mai vreti moschei si refugiati?

Mesaj pentru trupa Taxi: Dumnezeu nu preferă lemnul! Lemnul îl preferă nemții și austriecii, în special pe cel tăiat din România

Închide