Guvernul masonic Ciolos opreste finantarea Catedralei CRESTINE, dar nu opreste finantarea TEMPLULUI MASONIC si nici construirea MOSCHEII in Bucuresti

Distribuie!by Guvernul condus de Dacian Cioloş a decis să reducă la zero bugetul pentru biserici în 2016. Dar a decis sa nu reduca finatarile ONG-urilor masonice care au primit teren gratis si sunt subventionate de stat, sa isi construiasca un TEMPLU MASONIC in Bucuresti si nici  sa opreasca demersurile  privind […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Guvernul condus de Dacian Cioloş a decis să reducă la zero bugetul pentru biserici în 2016. Dar a decis sa nu reduca finatarile ONG-urilor masonice care au primit teren gratis si sunt subventionate de stat, sa isi construiasca un TEMPLU MASONIC in Bucuresti si nici  sa opreasca demersurile  privind MOSCHEEA, care a primit un TEREN GRATIS in centrul Bucurestiului pentru a fi construita!

Surpriză în bugetul pe 2016. Catedrala Mântuirii Neamului nu va primi niciun ban de la buget. Asta în condiţiile în care Biserica a primit în ultimii ani milioane de euro pentru construirea acestui lăcaş de cult.

Patriarhul Daniel: Suntem de acord nu numai să impoziteze veniturile, ci să și renunțăm la salarii de la stat, dacă ni se dă înapoi ceea ce în mod abuziv ne-a luat statul ca proprietăți. Noi nu avem nevoie să stăm cu mâna întinsă la stat tot timpul, dar statul să dea înapoi ceea ce a luat și cu tot echilibrul acesta nu mai avem nevoie de salarii de la stat și altele.


In schimb guvernul masonic si yoghin Ciolos, nu opreste finantarea ONG-urilor masonice si sorosiste si atentie nici constructia pe banii statului prin finantarile ONG-urilor masonice a TEMPLULUI MASONIC Bucuresti pentru care a alocat GRATUIT un teren, iata mai multe aici:

Masonii din România au primit un nou cadou din partea Guvernului. Un teren în valoare de peste 2,1 milioane lei a fost cedat gratuit de către Guvernul Ponta pentru ca Marea Lojă Naţională să construiască o clădire uriaşă pe Bd. Expozitie, informează B365.ro.


loading...

Dar Guvernul nu opreste nici constructia mega-moscheii din Bucuresti, Adevarul relatand ca:

Un centru cultural grandios se va ridica în inima Bucureştiului, pe o suprafaţă de 11.000 metri pătraţi. Edificiul va aparţine Muftiatului Cultural Musulman din România, care a primit terenul prin Hotărâre de Guvern, la finele lunii mai. „Vom construi cea mai mare moschee dintr-o capitală europeană. Faptul că terenul ne-a fost atribuit nouă, comunităţii musulmane, de către Guvern, vorbeşte de la sine despre respectul şi înţelegerea etnică din România“, afirmă muftiul Iusuf Murat, liderul spiritual al musulmanilor.

Citeste mai mult: adev.ro/nppchv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

DISTRIBUITI: Ce se intampla cu carnea expirata din supermarketurile straine in Romania| Marea depopulare
VIDEO cu ultimele minute inainte sa moara tinerii arsi in club- Goodbye to Gravity - The Day We Die (Live in Club Colectiv, Bucharest, Romania, 30.10.2015)
ONG-urile de la Cotroceni, Iohannis, o fundație germană și o lovitură de stat în America Latină
Faimoasa doctoriţă Christa Todea‑Gross intervine împotriva vaccinării obligatorii. Drama unei actriţe cu copil mic: Vaccinul te face sclavul spitalelor şi cobaiul medicamentelor!
Video cutremurător! NASA vrea sa-l aducă pe Iisus pe Pământ. Aflați care sunt planurile organizației
Mărturiile unui medic: „Sunt cu foamea în gât, nu am nici un venit, trebuie să supraviețuiesc. Sunt în România anului 2017”
Tesla vorbea despre telefonul mobil in 1909 dar oamenii il considerau nebun si "conspirationist"
Teoria darwinista a originii speciilor, invalidată DIN NOU de studiul bureților-de-mare
Ileana Vulpescu: Nu știu de ce naționalismul este taxat de parcă ar fi sifilis sau blenoragie, când în definitiv nu este decât atașamentul față de țara și poporul tău!
Pledoarie EMOȚIONANTĂ pentru români a unui IRLANDEZ către comisarul european pentru agricultură: Au pătimit 45 de ani sub comunism, abandonați de vest și ce primesc în schimb? Locuri de muncă de livrare pizza și documentare pe Channel 4...
CUM SĂ RĂSPUNZI ATUNCI CÂND ALTCINEVA ÎȚI SPUNE „MULȚUMESC!”(EXPLICAȚIA ENERGETICĂ)
Antreprenor român: „Cu economiile de o viață, mi-am deschis o cafenea. În prima săptămână vine un control...”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite