Guvernul rus interzice producția de alimente modificate genetic!!!

Distribuie!by Guvernul rus a aprobat un proiect de lege care interzice cultivarea și creșterea de plante și animale modificate genetic pe tot teritoriul Federației Ruse. Acesta va fi aplicat, cel mai probabil din 2017. „În ceea ce privește organismele modificate genetic, sunt în măsură să vă comunic că am luat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Guvernul rus a aprobat un proiect de lege care interzice cultivarea și creșterea de plante și animale modificate genetic pe tot teritoriul Federației Ruse. Acesta va fi aplicat, cel mai probabil din 2017.

„În ceea ce privește organismele modificate genetic, sunt în măsură să vă comunic că am luat decizia de a nu utiliza OMG-uri în producțiile alimentare.”,a declarat vice-premierul Arkady Dvorkovici la o conferință internațională de biotehnologie desfășurată în orașul rus de Kirov.


În același timp, oficialul a subliniat că există o linie foarte bine delimitată între această decizie și folosirea organismeleor modifcate genetic pentru dezvoltarea științei sau a medicinei, unde cercetătorii vor avea în continuare liber în a le utiliza, dar nu va exista niciun produs pe piața rusească de acest fel.

În februarie 2014, prim-ministrul rus Dmitri Medvedev a ordonat crearea unei baze naționale de cercetare pentru organismele modificate genetice, care ar oferi autorităților de la Kremlin informații prețioase din acest domeniu. Însă Medvedev a avertizat că este împotriva produselor modificate genetic pentru consumul populației, sub sloganul „răul-absolut”, și a recomandat guvernului să caute să sprijine industria alimentară prin alte mijloace.


loading...

Potrivit statisticilor oficiale, ponderea OMG în industria alimentară din Rusia a scăzut de la 12% la 0,01% doar în ultimii 10 ani, iar în prezent există doar 57 de produse alimentare care conțin OMG-uri înregistrate în țară.

sursa:rt.com

P.S. Pe când și la noi? Mai greu când avem miniștri ai agriculturii foști angajați ai firmelor producătoare de alimente modificate genetic…

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Nephilim: ADEVARATA POVESTE despre satana, ingerii cazuti, extraterestrii,uriasi
Iata ce a declarat o actrita americana: Hollywood-ul este controlat de catre proiectul guvernamental american de control al mintii MK-Ultra! Institutul Tavistock din Londra este centrul global de control al mintii care coordoneaza proiectele MK-Ultra si Monarch!
Top 5 cele mai sangeroase femei din istoria Evului Mediu, toate din descendenta regala si impotriva crestinilor
Antihrist si diavolul
INCREDIBIL. MAI RAU CA LA 1907. Ai, N-ai, trebuie sa dai. Statul cere bani de la persoanele fara nici un venit ca sa-i dea viitorilor asiguratori privați din sanatate.
Kevin Warwick: primul cyborg uman
ȘI-AU BĂTUT JOC DE NOI în ultimul hal ! Suporterii francezi i-au făcut în toate felurile pe fotbaliștii români: „Au venit la cerșit”, „Partida a fost anulată. Balonul a fost furat de români” sau „S-au antrenat spălând parbrize” | GALERIE FOTO
Doctorii morți nu mint: lucruri pe care nu le vei afla de la nici un doctor din lumea asta
MOTIVUL PENTRU CARE INTALNIM IN VIATA ANUMITE PERSOANE
La începutul lui 2010, în debutul lunii februarie, am fost împreună cu familiile în Seychelles, doar noi. Era înainte de congresul PSD şi am hotărât să mergem într-o vacanţă, înt-o insulă exotică. Am stat împreună şi se poate verifica uşor. Am stat la Hilton Seychelles SPA.
Guvernul de tehnocrati: Au venit, au distrus, au plecat
Lidl, făcut praf de un turist străin: La noi în Polonia, aceleași produse sunt cu 50% mai ieftine. Explicația retailerului, taxată de români pe Facebook
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite