Guvernule Cioloș, scuză-mă, dar ești tâmpit sau cel puțin incompetent?

Distribuie!by Ca pe vremea lui Horia Closca si Crisan, sistemul vrea sa ia si haina de pe omul sarac, sa il lase gol Va amintit cum le spunea Horia grofilor masoni, ca lucreaza 6 zile din 7 si  ca cei din sange nobil vroiau chiar si din munca zilei a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ca pe vremea lui Horia Closca si Crisan, sistemul vrea sa ia si haina de pe omul sarac, sa il lase gol Va amintit cum le spunea Horia grofilor masoni, ca lucreaza 6 zile din 7 si  ca cei din sange nobil vroiau chiar si din munca zilei a 7-a cand, taranul roman vroia sa se odihneasca. Asta e sistemul monarhist capitalist la care s-a ajuns.

Oamenii care s-au strâns în Guvernul Cioloș pozează, tot mai des, în deșteptăciuni întruchipate, venite parcă să-i salveze pe români și – vezi, Doamne – ce proști am fost noi până acum. Noroc că avem un Guvern de tehnocrați!
Nu cu mult timp în urmă, ministrul Finanțelor, doamna Drag(c)u, ne-a scos ochii, nouă, românilor, în general, că nu mai facem lucruri pentru doi lei. Vai, doamnă, iertați-ne de tupeu! Cât curaj pe românul de rând că nu se mai lasă umilit ca un sclav, dar țin să vă reamintesc, stimată doamnă Drag(c)u, că româncele noastre se duc în vestul Europei și fac muncă de menajere pe o sumă mult mai mică decât ar cere o italiancă. Să vă dau exemplu: astăzi, o româncă primește 500 de euro ca să îngrijească un bătrân. Știți ce înseamnă asta? Stă zi de zi cu el, timp de câteva luni sau un an, doarme alături de el, îl spală la fund, îi dă să mănânce, spală hainele, vasele, face curat în casă și mai are grijă și de alte persoane care locuiesc în același imobil. Da, toate astea pentru 500 de euro, adică 16 euro pe zi, nici măcar un euro pe oră. Cum aveți tupeul, în aceste condiții, să spuneți că românii nu mai muncesc pentru doi lei? Să vă mai dau exemplu și prietenii mei din Fetești, care muncesc într-o amărâtă de fabrică de conserve, în niște condiții mizerabile, pentru 700 de lei pe lună, adică 23 de lei pe zi, aproximativ 1 leu pe oră. Ei, uitați cum românii muncesc chiar și pentru mai puțin de doi lei… Dar înțeleg: dumneavoastră sunteți ruptă de România, nici nu știm ale cui interese le reprezentați și nici ce căutați în Guvernul României.
Acum, a venit rândul domnului Gabriel Biriș (din respect pentru cititori folosesc termenul „domnul/doamna”), secretar de stat în Ministerul Finanțelor, care îi urechează pe românii fără niciun venit.
Biriș a declarat pentru republica.ro : „Cum poți să zici «am trăit fără nici un venit» timp de șase luni? Ce ai făcut? Ai vânat, ai săpat după rădăcini? Cum ai putut să trăiești șase luni fără să câștigi nimic? Nu cumva vorbim nu de faptul că nu ai câștigat, ci de faptul că nu ai declarat?”
Se vorbește de faptul că țara aceasta, numită România din nu știu ce motive, nu e capabilă să-ți ofere locuri de muncă, iar tu, cetățeanul muritor de foame, îți cauți venitul în altă parte. Muncești cu ziua prin sat – dai zăpada, speli câinii, tai lemne, culegi porumbul – și primești vreo 50 de lei plus o farfurie de mâncare. Să înțeleg că ar trebui să declare farfuria de mâncare, ca să le luați jumătate din ea, în cazul în care vă place fasolea fiartă? Sau ți s-a făcut scârbă de România și de un Guvern care nu-ți oferă posibilități. Îți lași copiii, părinții, prietenii în urmă și pleci să fii sclav în vestul Europei, căci așa se numesc româncele amintite mai sus. Nu sunt „badante”, nici „menajere”, ci sclave, căci muncesc pentru 50 de cenți pe oră, după cum am arătat. Și, în cazul ăsta, de ce ți-ai declara veniturile într-o țară care nu ți-a oferit nimic, ci ți-a luat o viață întreagă? România de astăzi le anulează șansa unui trai mai bun câtorva milioane de români. Se duce SMURD-ul în Italia dacă o româncă de acolo, care își plătește taxele în România, are nevoie de ajutor? NU. De ce nu stabiliți un parteneriat cu țările din vest, acolo unde muncesc românii, și să militați pentru respectarea drepturilor? Românii noștri să aibă aceleași drepturi și în Spania, Italia sau Germania. Să li se facă un contract de muncă, să beneficieze de asigurare medicală, de șomaj, să fie priviți cu respect acolo unde aleg ei să trăiască, nu unde îi obligă un guvern incompetent să-și declare veniturile. Și, până la urmă, de ce să plătească asigurarea medicală pentru niște spitale pline de microbi, care te omoară, în loc să te trateze?
Și de ce voi, deșteptăciunile din Ministerul Finanțelor, nu vă întrebați cum soacra sau mama vreunui om de afaceri, ori altă rudă, are vile și limuzine doar cu o pensie de câteva sute de lei? Sau cum a ajuns cel mai bogat român un cioban care a vândut oi? Cum fac anumiți romi petreceri de sute de mii de euro în condițiile în care n-au nici un venit? Băi, ministerul lu’ pește, trezirea! Sunt atâtea paradoxuri, dar vă legați de bețivii de la colțul străzii și de sclavii care muncesc în străinătate.
Apoi, amenințarea, venită din partea unui secretar de stat, mi se pare total deplasată: „Vor avea o surpriză cei care nu declară (veniturile – n.n.). Va fi foarte scump să nu te conformezi. Dar nu vreau să intru în detalii”, a mai spus Biriș. Scuzați-mă, ce poți să-i iei unui om care n-are nimic? Vă spun eu, domnule Biriș, ce puteți să-i faceți, dar m-aș vedea obligat să folosesc un limbaj vulgar.
Mai grav este faptul că foarte puțini politicieni au reacționat și nimeni nu ne ia apărarea în fața acestor umilințe. E stânjenitor să plătești pe cineva ca să te trateze ca pe un sclav. Cred că a venit momentul ca acest Guvern de tehnocrați să-i respecte pe cetățenii români. Lipsa de respect va fi aspru sancționată și sper ca într-o zi societatea civilă să ia măsuri. Astfel de comportamente și de declarații, indiferent din partea cui vin, nu pot fi tolerate. Statul român nu poate tânji la banii noștri ca un tâlhar atât timp cât nu ne respectă. Și cine se simte respectat în această țară?!


loading...

Guvernul Cioloș, scuză-mă de tupeu, dar ești tâmpit sau cel puțin incompetent?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Afirmații fără precedent făcute în direct la Televiziunea Națională: România nu mai este un stat, ci o corporație condusă de străini. În ultimii 26 ani, România a pierdut peste UN TRILION de euro, mai mult decât a pierdut de la Ștefan cel Mare până-n '89
Parinti nu va mai otraviti copii cu lapte, reporterii FOX News au fost concediati pentru ca expus adevarul despre laptele Monsanto
Noi am creat si finantat MISCAREA FEMINISTA ca sa putem TAXA ambele sexe, sa trimitem femeile la munca si sa le controlam copii ( la scoala, gradinita)
CONSILIER AL MS CĂTRE MEDICI: VORBIȚI ENGLEZĂ, VEDEȚI-VĂ INTERESUL ȘI PLECAȚI DIN ȚARĂ
Guvernul Romaniei si serviciile secrete romanesti, le baga in buzunar SUTE DE MILIOANE DE EURO mafiotilor care se afla in spatele proiectului Rosia Montana !
CINE are INTERES să ASCUNDĂ ADEVĂRUL? Şoferul ambulanţei ne-a spus că n-au avut ce face şi l-au lăsat ACOLO. Acolo unde?| Trupul EROULUI Claudiu Petre a dispărut şi a apărut brusc după ce situaţia lui a fost amplu mediatizată
Sfant contemporan: PREGATITI-VA, DRAGII BUNELULUI, PREGATITI-VA… Grozavia cea mare va fi un razboi intre toate marile puteri ale lumii
Studii cu rezultate alarmante. Glutamatul de sodiu sau cum are loc otrăvirea lentă a populației
Educatoare crestina concediata pentru ca a refuzat sa le citeasca copiilor povesti cu GAY
Ce efect are televizorul asupra copiilor
La presiunea UE, Andorra a scos chipul lui Hristos de pe monede
Coincidenta? Compania austriaca de masa lemnoasa din Romania se numeste JAF GLOBAL
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite