Hackerul Guccifer, care i-a spart emailul fostului șef al SRI: George Maior primea indicații și sfaturi de la diplomați britanici cu ce să facă/ Elita globală atacă în primul rând Biserica

Distribuie!by Marcel Lazăr Lehel este numele unuia dintre cele mai importante personaje din ultimii ani din Statele Unite. Cu toate acestea, prea puțini români au auzit sau cunosc ce a făcut cel căruia i se mai spune și „Guccifer”.  Mai precis, Lehel a spart conturile personale de e-mail ale comisarului […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Marcel Lazăr Lehel este numele unuia dintre cele mai importante personaje din ultimii ani din Statele Unite. Cu toate acestea, prea puțini români au auzit sau cunosc ce a făcut cel căruia i se mai spune și „Guccifer”.  Mai precis, Lehel a spart conturile personale de e-mail ale comisarului european Corina Crețu, dar și ale fostului șef al Serviciului Român de Informații, George Maior.

În Statele Unite, Guccifer a spart conturile fostului secretar de Stat al SUA, Colin Powell, dar și a principalului colaborator al lui Hillary Clinton, Sidney Blumenthal, printre alții.


Zilele trecute, Lehel a acordat un interviu postului de televiziune Antena 3, în care a dezvăluit câteva dintre informațiile pe care le-a aflat din corespondențele private ale acestor personaje politice. Lehel afirmă că George Maior, în calitate de șef al SRI, primea indicații și sfaturi de la diplomați britanici, în ceea ce privește probleme interne ale României,  ca și pe chestiuni de securitate națională.

„Diplomați britanici îi dădeau indicații, îi spuneau ce să facă, își dădeau cu părerea despre ce ar fi bine să facă, că e bine sau că nu e bine ca MRU să fie numit la SIE, ei spuneau că nu e bine”, a spus „Guccifer” la Antena 3.  Fostul șef al SRI primise pe mailul personal „scheme de inteligence” pe care să le aplice în Libia după căderea lui Muammar Gaddafi, susține hackerul român.


loading...

De asemenea, zice Lehel, se coagulase un grup format din oameni politici și jurnaliști în jurul lui George Maior.

În ceea ce privește lucrurile la nivel internațional, Lehel spune că există o „elită globală”, care controlează din umbră liderii politici.

„Elita globală atacă în primul rând Biserica, Catolică și Ortodoxă, atacă poporul israelian, îi atacă pe conservatorii americani”, a mai spus Lehel pentru Antena 3.

Lehel execută o pedeapsă de șapte ani de închisoare în România pentru că le-a spart conturile lui George Maior și Corinei Crețu.#

http://www.activenews.ro/stiri-politic/Hackerul-Guccifer-omul-care-i-a-spart-emailul-fostului-sef-al-SRI-George-Maior-primea-indicatii-si-sfaturi-de-la-diplomati-britanici-cu-ce-sa-faca-Elita-globala-ataca-in-primul-rand-Biserica-144598

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Cazul Bodnariu: Un nou DETALIU iese la iveală. Ambasada Norvegiei în România a MINŢIT, susţine un politician NORVEGIAN

Cutremurător! Ce s-a întâmplat cu cei care l-au condamnat la închisoare pe călugărul de la Tanacu!

S-a dovedit stiintific! Rugaciunea VINDECA

Cozile impuse de F.M.I. Au vrut sa-i saraceasca pe romani inainte de ’89 pentru a-i scoate in strada

Parintele Cleopa|Nu beti Cola ca beti sangele copiilor vostri

Închide