Siktir madame Merkel!

Distribuie!by Siktir madame Merkel! Ce mama naibii democratie ne-a adus UE asta? Ce prosperitate economica? Am fost momiti sa intram in UE pentru ca “va curge lapte si miere”… dar nimeni nu ne-a chemat la referendum pentru asta, cu toate ca practica europeana este ca popoarele sa fie consultate inainte […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Siktir madame Merkel!
Ce mama naibii democratie ne-a adus UE asta? Ce prosperitate economica? Am fost momiti sa intram in UE pentru ca “va curge lapte si miere”… dar nimeni nu ne-a chemat la referendum pentru asta, cu toate ca practica europeana este ca popoarele sa fie consultate inainte la aderare! Si ce a urmat? Cresterea galopanta a preturilor si ruinarea producatorilor autohtoni, concomitent cu invadarea pietei de catre marfurile UE. Pai unde scrie ca trebuie sa “aliniem preturile”?! Daca noi producem litrul de lapte, sau litrul de benzina de doua ori mai ieftin decat in UE, de ce trebuia sa crestem preturile?! Unde e libera concurenta si economia de piata, – notiuni mult clamate in cei 22 de ani? Am fost siliti sa inchidem firmele romanesti una dupa alta, acestea devenind necompetitive dupa alinierea preturilor…. insa esenta libertatii economice este insasi libera concurenta a preturilor! Ni s-au impus tratate si practici care ne-au dus la dezastru, in numele “valorilor UE”… ei bine, – le dau dracului de “valori UE”! Da, eu simplul cetatean N. Rónai spun asta.
Nu am nevoie de UE. Nu ne-a adus nimic bun. Aderarea a accelerat distrugerea economiei si implicit a statului. Aderarea a facut jocul puterii portocalii care a furat, a mintit, a spoliat, a falsificat…. sub privirile intelegatoare ale liderilor europeni, in frunte cu madame Merkel.
Iar acum, cand sandramaua portocalie e pe cale sa fie maturata definitiv, – madame Merkel ne da noua lectii! La fel ca si Mark Gittenstein, ambasadorul Statelor Unite, cel care il sprijina fatis pe Basescu.
Pai ce nevoie avem noi de astia? Astia sunt cei care au pistonat pentru incheierea contractelor mai mult decat dubioase pentru cedarea cuprului si aurului nostru, pentru trecerea Transelectrica in mainile unor “investitori” de-ai lor, acestia sunt cei care au falimentat direct sau indirect economia noastra in anii din urma!
Sursa : http://newsro123.blogspot.ro/2012/07/siktir-madame-merkel.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite