Siktir madame Merkel!

Distribuie!by Siktir madame Merkel! Ce mama naibii democratie ne-a adus UE asta? Ce prosperitate economica? Am fost momiti sa intram in UE pentru ca “va curge lapte si miere”… dar nimeni nu ne-a chemat la referendum pentru asta, cu toate ca practica europeana este ca popoarele sa fie consultate inainte […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Siktir madame Merkel!
Ce mama naibii democratie ne-a adus UE asta? Ce prosperitate economica? Am fost momiti sa intram in UE pentru ca “va curge lapte si miere”… dar nimeni nu ne-a chemat la referendum pentru asta, cu toate ca practica europeana este ca popoarele sa fie consultate inainte la aderare! Si ce a urmat? Cresterea galopanta a preturilor si ruinarea producatorilor autohtoni, concomitent cu invadarea pietei de catre marfurile UE. Pai unde scrie ca trebuie sa “aliniem preturile”?! Daca noi producem litrul de lapte, sau litrul de benzina de doua ori mai ieftin decat in UE, de ce trebuia sa crestem preturile?! Unde e libera concurenta si economia de piata, – notiuni mult clamate in cei 22 de ani? Am fost siliti sa inchidem firmele romanesti una dupa alta, acestea devenind necompetitive dupa alinierea preturilor…. insa esenta libertatii economice este insasi libera concurenta a preturilor! Ni s-au impus tratate si practici care ne-au dus la dezastru, in numele “valorilor UE”… ei bine, – le dau dracului de “valori UE”! Da, eu simplul cetatean N. Rónai spun asta.
Nu am nevoie de UE. Nu ne-a adus nimic bun. Aderarea a accelerat distrugerea economiei si implicit a statului. Aderarea a facut jocul puterii portocalii care a furat, a mintit, a spoliat, a falsificat…. sub privirile intelegatoare ale liderilor europeni, in frunte cu madame Merkel.
Iar acum, cand sandramaua portocalie e pe cale sa fie maturata definitiv, – madame Merkel ne da noua lectii! La fel ca si Mark Gittenstein, ambasadorul Statelor Unite, cel care il sprijina fatis pe Basescu.
Pai ce nevoie avem noi de astia? Astia sunt cei care au pistonat pentru incheierea contractelor mai mult decat dubioase pentru cedarea cuprului si aurului nostru, pentru trecerea Transelectrica in mainile unor “investitori” de-ai lor, acestia sunt cei care au falimentat direct sau indirect economia noastra in anii din urma!
Sursa : http://newsro123.blogspot.ro/2012/07/siktir-madame-merkel.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

EXPLOZIV: Medicamentele contra infecțiilor - „Niciun efect”. Medicul Cătălin Cîrstoveanu, pentru Republica: „Vă dați seama cum mă simt eu?!”
Sub mandatul lui IOHANNIS: Doi padurari care si-au denuntat seful PNL-ist ca cerea mita- dati afara, seful reangajat
-Lupul electric- prima mașină eco românească produsă în serie
Parintele Calciu Dumitreasa - Ecumenismul si Masoneria - planul diabolic de astazi
Răzvan Constantinescu despre propaganda gripei in massmedia: biciuirea sistemului imunitar prin vaccinuri poate fi generatoare de deviații imprevizibile ale acestuia
YOGA SATANICA. Interviu video cu OSHO: Distrugeti casatoria / Eliberati copiii din familii / Creati un om nou / Sfantul Duh e organul genital cu care Dumnezeu a violat-o pe Fecioara Maria
Mircea Badea despre Dacian Cioloş: "Astept sa nu mai văd FAŢA BUBOASĂ a acestui IMPOSTOR CINIC, IPOCRIT ŞI STUPID, COCOŢAT PE CADAVRE în funcția de prim-ministru"
Ce surprize mai pregătește UE: PRIVATIZAREA APEI motivul unui nou război între OAMENI și CORPORAȚII. De data aceasta, STATUL de a cui parte va fi?
Fost locuitor al Savarsinului: Cucoana, nu ati facut nimic /fa bine sa platesti corect oamenii care lucreaza pentru voi acolo!
Căsătoria masivă din Gaza despre care presa internațională nu vorbește, "miresele" sunt fetite care nu au intrat in pubertate
Descoperire istorica! Ce se intampla la patru zile dupa ce murim
Au trebuit să moară bebeluși ca să vedem nesimțirea lui Iohannis. Deşi de 14 zile avem zeci de bebeluși grav bolnavi dintre care trei au murit, Iohannis nu a binevoit nici măcar 5 minute să treacă să-i vadă. În schimb s-a întâlnit cu ONG-iştii lui Soros
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite