HALUCINANT-Avalanșă de cereri în spitale: multe românce avortează în ţară pentru că… este mai ieftin

Distribuie!by Sacrificii masive pentru zei in perioada Pastelui: Pentru cei mai mulţi români plecaţi la muncă în străinătate, sărbătorile pascale sunt un prilej minunat să revină în ţară, încărcaţi de cadouri, ca să petreacă alături de cei dragi. Medicii au remarcat că multe conaţionale profită de această ocazie ca să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sacrificii masive pentru zei in perioada Pastelui:

Pentru cei mai mulţi români plecaţi la muncă în străinătate, sărbătorile pascale sunt un prilej minunat să revină în ţară, încărcaţi de cadouri, ca să petreacă alături de cei dragi. Medicii au remarcat că multe conaţionale profită de această ocazie ca să scape de sarcinile nedorite, pentru a cheltui mai puţini bani.

 


Medicii din ţara noastră care fac intervenţii de întrerupere de sarcină sunt cei care au remarcat această tendinţă a româncelor plecate peste hotare, deoarece, pentru ei, perioada sărbătorilor a devenit cea mai aglomerată din an. Este lesne de înţeles că femeile recurg la această strategie ca să scape de birocraţia încâlcită din statele în care au rezidenţă, dar şi de costurile foarte mari. În timp ce în multe ţări europene întreruperea de sarcină costă până la 1.000 de euro, în România, pentru un avort făcut la cerere trebuie achitaţi între 60 de lei la spitalele din provincie şi 1.000 de lei la clinicile private din marile oraşe, unde intervenţiile se fac în condiţii de lux. “Ceea ce am constatat eu de-a lungul ultimilor ani este că nu se ţine cont de religie, de perioada de post. În intervalul dinaintea Paştelui sau a Crăciunului, avem cele mai multe întreruperi de sarcină. Multe sunt tinere care vin din străinătate”, ne-a declatat un medic de la Secţia Obstetrică – Ginecologie din cadrul Spitalului de Urgenţă Petroşani.

loading...

O întrerupere de sarcină la fiecare cinci minute

Potrivit statisticilor, România este ţara cu cea mai mare rată a avorturilor făcute la cerere, raportat la numărul locuitorilor, din Uniunea Europeană. La noi în ţară se fac zilnic în jur de 400 de întreruperi de sarcină, practic una la fiecare cinci minute. Dintre femeile fertile cu vârste între 18 şi 50 de ani, mai mult de o treime dezvăluie că a folosit avortul ca metodă contraceptivă măcar o dată.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

O tanara de 22 de ani ne povesteste cum s-a salvat de religii si a renascut din nou prin HAR, religiile nu ne salveaza doar Iisus
VIDEO: PREOTII il demasca pe Patriarhul mason instalat dupa revolutie
Prin inmormantarea televizata a reginei ANA se promoveaza monarhia reptiliana si instaurarea CASEI REGALE masonice
Factura la gaze impusă românilor de firma germană E.ON. Cotidianul.ro "CLIENȚII, OBLIGAȚI SĂ PLĂTEASCĂ CEEA CE NU EXISTĂ - Surprizele din factura de gaze naturale"
Mesajul unui român din Teleorman catre Nicușor Dan: „Noi suntem ăia care vă spălăm vasele din crâșmele bune prin care umblați, noi vă punem în farfurie și noi vă ducem gunoiul pe care-l aruncați dimineața când mergeți la birou în Pipera sau în Parlament”
Închisă pe nedrept un an și 9 luni, reabilitată 15 ani mai târziu
CEL MAI IEFTIN ANTIBIOTIC: PURIFICA AERUL, OPRESTE TUMORILE SI LUPTA IMPOTRIVA REUMATISMULUI!
Jurnalistii din mass-media oficiala ( Fake News) isi dau arama pe fata ca sunt slugi care dezinformeaza la comanda: Emilia Şercan a plecat în lacrimi de la emisiunea Eugeniei Vodă
Hackerul român Guccifer acuză FBI din pușcărie | „Le-am dat 70-100 de gigabytes de date care sunt sute de mii de documente. Să le verifice singuri”
Un fost satanist avertizează creștinii cu privire la pericolele Halloween-ului
Niciodata nu m-am schimbat in conspirationist, m-am trezit doar dintr-un cosmar
Micuțul Denis, de 6 ani, ar fi primit AZIL în Suedia, dacă ar fi fost MUSULMAN. Dar e CREȘTIN, deci bun de EXPULZAT
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite