Henri Coandă: omul ar putea călători spre stele cu o viteză fantastică, folosind pentru propulsie propria sa energie.

Distribuie!by La 17 decembrie 1970, la o  întâlnire cu studenții și cadrele didactice universitare de la Universitatea Politehnică din București, savantul Henri Coandă a făcut o declarație surprizătoare: omul ar putea călători spre stele cu o viteză fantastică, folosind pentru propulsie propria sa energie. Biografia lui Henri Coandă conține și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


La 17 decembrie 1970, la o  întâlnire cu studenții și cadrele didactice universitare de la Universitatea Politehnică din București, savantul Henri Coandă a făcut o declarație surprizătoare: omul ar putea călători spre stele cu o viteză fantastică, folosind pentru propulsie propria sa energie.

Biografia lui Henri Coandă conține și file albe. Se pare că savantul a lucrat și pentru un program german, având ca obiect proiectarea unor aparate de zbor destinate spațiului cosmic. Ceea ce puțini știu este faptul că Henri Coandă a fost judecat în Franța pentru înaltă trădare și a fost la un pas de a fi împușcat. Potrivit declarației sale, proiecta și experimenta aparate de zbor de formă lenticulară în Africa de Nord, între anii 1938 – 1939. Primele aparate din seria OZN-urilor terestre proiectate de Henri Coandă, zburau fără echipaj uman din cauza accelerației violente pe care o dezvoltau. Aparatele germane pentru zbor cosmic din seria Vril și Haunebu, ce au fost construite în anul 1944 conform documentelor găsite de Aliați în arhivele secrete ale  SS, este posibil să fie proiectate pe baza experimentelor făcute de Henri Coandă. Programul german prevedea și construcția navei Andromeda până la sfârșitul anului 1945, cu o lungime de 139 metri și viteză teoretic nelimitată în spatiul cosmic. În ce măsură a fost implicat Coandă în aceste proiecte, ar trebui să elucideze biografii săi apolitici.


 

Savant multilateral, Coandă a fost preocupat şi de unele probleme din biologie. Era ştiut că fiinţele vii generează, omnidirecţional în spaţiu, energii ce intră în componența biocâmpului. Biocâmpul se extinde de la limita de separare a organismului viu față de mediul ambiant și se continuă pe distanţe nedeterminabile. După unii cercetători, biocâmpul este format din energii slabe. După opinia lui Henri Coandă, biocâmpul conține energii foarte puternice. Atâta doar că, propagându-se în toate direcţiile în spaţiu, are loc o echilibrare a energiilor emise de fiinţele vii.

loading...

Omul, spunea Henri Coandă, generează în biocâmpul său o energie corpusculară colosală, pe care a denumit-o emisie de gravitoni. Gravitonii sunt  capabili să propulseze omul în spaţiul cosmic, cu o viteză fantastică. După părerea savantului, ar trebui proiectat un dispozitiv tehnic de ecranare și direcționare a gravitonilor, pentru a li se imprima o direcţie şi un sens prestabilite. Şi, desigur, să fie pus la punct un procedeu tehnic de prezervare a vieţii omului la asemenea viteze.


Erau doar în fază de idee dispozitivele tehnice despre care vorbea Coandă,  sau au fost proiectate și realizate de către savant? Întâmplător sau nu, acest aspect al activităţii lui Henri Coandă este deocamdată omis de biografii săi.

Cat de mici sunt oamenii, viseaza la masini in loc sa viseze ceea ce Dumnezeu le-a promis oamenilor in Biblie ca le da daca il urmeaza pe EL. Calugarii beneficiaza de aceste cadouri, oamenii care traiesc printre satane sunt inca departe de adevar.

În foto: Henri Coandă, la întâlnirea cu studenții de la Universitatea  Politehnică din București. 

Sursa: http://jurnalparanormal.ro/content/omul-ar-putea-c%C4%83l%C4%83tori-spre-stele-cu-propria-sa-energie

http://bindiribli.ro/2013/06/20/henri-coanda-omul-ar-putea-calatori-spre-stele-cu-propria-sa-energie/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

O DOCTORA DE FAMILIE SI-A BATUT ASISTENTA PT. CA ACEASTA NU A VRUT SA II FACA DOUA VACCINURI DEODATA UNUI COPIL !!!!!
Plantația de nuci forestieri – afacerea cu care îți faci copiii milionari în euro. Ai nevoie de doar două hectare de teren și 6.000 de euro!
Înmormãntarea Ecumenist-Masonică a „reginei” neortodoxe neîncoronate
Leacul pentru vindecarea diabetului a iesit la iveala! Un doctor dezvaluie reteta! Ai nevoie de cinci minute pentru prepare
Corporatii straine din Romania exporta apa minerala sub cele mai renumite si scumpe branduri la nivel mondial
Fost transsexual il gaseste pe Dumnezeu si plange de fericire: Fara Dumnezeu nu poti face nimic!
Fetita paralizata dupa administrarea unui vaccin are nevoie de ajutor pentru tratament
Manuscrisul de la Sibiu: cel mai misterios document care descrie rachete moderne
Ziarul New York Times 1909: Cancerul a fost practic necunoscut pana la aparitia vaccinurilor contra varsatului de vant. Am vazut 200 de cazuri de cancer, insa niciun caz la persoane nevaccinate...
Sebastian Bodu: De când s-a pronunțat împotriva căsătoriilor homosexuale, Marcel Iureș a devenit „expiratul ăla". În schimb isterica de la Cluj, e „actriță", deși e o anonimă care „joacă" la un teatru independent
Daca cantaretul AKON poate sa asigure energie solara pentru 600 de milioane de africani pe an....atunci ce au facut toate ONG-urile acestea de "caritate" in ultimii 30 de ani in AFRICA?
Experimentele pe oameni:atrocitati comise in numele stiintei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite