Herr Iohannis, dar referendumul pentru familie, pentru care au semnat 3 milioane de români, pe când? Sau pentru ăsta nu vă dau voie stăpânii coloniei România?

Distribuie!by Profitând de prostiile catastrofale ale PSD, care și-a dat singur cu stângul în dreptul atât în momentul în care a vrut să bage pe gâtul românilor un premier musulman, cât și acum când vrea să dea o ordonanță de urgență pentru grațierea unor infractori, șmecherul de Iohannis profită de memoria […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Profitând de prostiile catastrofale ale PSD, care și-a dat singur cu stângul în dreptul atât în momentul în care a vrut să bage pe gâtul românilor un premier musulman, cât și acum când vrea să dea o ordonanță de urgență pentru grațierea unor infractori, șmecherul de Iohannis profită de memoria slabă a românilor și încalecă din nou calul alb al Salvatorului Neamului, el nefiind, în realitate, mai bun decât restul clasei politice.

Este suficient să ne amintim de obediența pe care a arătat-o mereu intereselor evreiești în România (mâine-poimâine vom fi mai fasciști decât nemții lui Hitler!!!) sau modul în care a încercat să dinamiteze dorința românilor privind familia, susținând deschis căsătoria între homosexuali, numindu-i pe semnatarii petiției „fanatici religioși”.


loading...

Prin urmare, îl întreb pe președintele României: pe când și referendumul cerut de Coaliția pentru Familie, dorit de 3 milioane de români? Vă reamintesc că 3 milioane de Români vor modificarea Constituției în sensul precizării în textul acesteia că uniunea prin căsătorie se face între un BĂRBAT și o FEMEIE și nu între soți, cum este acum. Deci, pentru acest tip de referendum vă dau voie stăpânii coloniei România pe care îi sluijiți cu obediență?

Adrian Albu


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite