Hillary Clinton si Donald Trump sunt inruditi, stramosul lor comun fiind regele Edward al III-lea din dinastia PLANTAGENETILOR

Distribuie!by Distanta de inrudire intre Donald Trump si Hillary Clinton este de 19 verisori, conform genealogilor. Experti in genealogie sustin ca Hillary si Donald, impart acelasi stramos, din Anglia, de acum 18 generatii. Conform genealogiei si a arborelui genealogic, ei mai impart si alti stramosi comuni, cum ar fi ducele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Distanta de inrudire intre Donald Trump si Hillary Clinton este de 19 verisori, conform genealogilor.

Experti in genealogie sustin ca Hillary si Donald, impart acelasi stramos, din Anglia, de acum 18 generatii.


Conform genealogiei si a arborelui genealogic, ei mai impart si alti stramosi comuni, cum ar fi ducele de Lancaster, John de Gaunt si cea de-a treia sotie a sa Katherine Swynford, al carei copil a fost Joan Beaufort, din care descinde atat Hillary Clinton cat si Donald Trump. Descendentii lor includ de asemenea, mai multi regi ai Angliei si decenii de regi scotieni.

“Al 19-lea strabunic a fost regele Edward al III-lea, deci exista in amandoi un precedent de a conduce o tara”, spune Al. Jacobs, genealog american.


loading...

Eduard al III-lea (13 noiembrie 131221 iunie 1377), a fost unul dintre cei mai de succes monarhi ai Angliei din Evul Mediu. El a transformat Regatul Angliei într-o putere militară a Europei. A domnit pe tronul Angliei timp de 50 de ani; de la Henric al III-lea până la George al III-lea nici un alt monarh englez n-a avut o domnie atât de lungă.

SURSA: http://www.washingtontimes.com/news/2015/aug/25/donald-trump-hillary-clinton-are-related-genealogy/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite