Hitler: Regele Mihai a tradat si a predat Romania Uniunii Sovietice

Distribuie!by Iată ce spunea Hitler despre Regele Mihai după actul de la 23 august 1944. „Pe 25 august 1944, după-amiază, după ora 1.00, radioul german a difuzat discursul lui Hitler în legătură cu evenimentele din România.  În această declaraţie, Hitler afirma că Regele Mihai a trădat şi a predat România […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iată ce spunea Hitler despre Regele Mihai după actul de la 23 august 1944. „Pe 25 august 1944, după-amiază, după ora 1.00, radioul german a difuzat discursul lui Hitler în legătură cu evenimentele din România.  În această declaraţie, Hitler afirma că Regele Mihai a trădat şi a predat România Uniunii Sovietice”, a declarat pentru “Adevărul” istoricul Alex Mihai Stoenescu.

 

Intalnirea cu Hitler


Dupa mai bine de sase decenii de la aceste evenimente, regele nu mai tine minte detaliile primei sale intalniri cu Hitler, din anul 1938.

“Imi amintesc totusi ca am luat masa cu Hitler in 1941, la Berlin. Nu vorbeam germana, asa ca tot greul conversatiei a fost dus de mama mea”, le-a spus monarhul gazetarilor de la El Pais.


Desi avea doar 20 de ani cand a luat masa cu Fuhrer-ul, regele le-a mai spus ca “intalnirea cu Hitler nu i-a lasat o impresie speciala. M-a impresionat la modul negativ si nu mi s-a parut a fi un mare orator. Hitler nu purta uniforma, ci pantaloni si jacheta kaki.

Langa Hitler au mai fost patru oameni, iar el a fost rece si distant. A strigat in mod constant si a monopolizat discutia, a fost rece si rigid”, a adaugat regele Mihai.

In aceeasi calatorie, regele a povestit ca el si mama sa au fost insotiti de un asistent pe nume Jacques Vergotti.

Asistentul, care si-a scris memoriile, si-a amintit ca a vazut-o pe mama monarhului, regina Elena, impodobita cu o orhidee, un cadou din partea lui Hitler. Tot Hitler ii mai daduse acesteia un flacon de pastile de Pervitin, antidepresiv fara de care, dupa cum a marturisit, nu putea trai.

loading...

“Mama mea avea de rezolvat cateva chestiuni personale la Florenta si atunci Antonescu a intrebat-o de ce nu merge sa ii intalneasca pe Hitler la Berlin intai, apoi pe Mussolini”, povesteste regele Mihai contextul in care au avut loc intrevederile.

Despre Mussolini are amintiri mult mai prietenoase, le-a marturisit jurnalistilor, “intr-o engleza perfecta”, fostul monarh.

“Diferenta dintre el si Hitler era enorma. In primul rand, vorbeam italiana si puteam comunica mult mai usor. Mussolini era mai deschis si mai cald, la fel cum sunt toti italienii. Imi amintesc ca mama mea l-a intrebat cum au ajuns italienii sa traiasca cu toate lipsurile unui razboi de cucerire. El a spus scurt: ‘strangand un pic cureaua'”, a adaugat regele.

http://adevarul.ro/cultura/istorie/cele-patru-executii-regelui-mihai-1_56da823b5ab6550cb883affa/index.html?ref=yfp

http://www.ziare.com/regele-mihai/casa-regala/regele-mihai-despre-masa-cu-hitler-si-de-ce-nu-il-va-ierta-pe-churchill-reportaj-el-pais-1141758

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

MARIA GRECEA: «Cea care a investigat cazul este colega lui Ruth Bodnariu de la școala de asistenți medicali. A fost invidie colegială»
Casa Regala britanica este cea mai bogata entitate din lume conducand lumea alaturi de Rothschild si Vatican
Disperat că autoritățile îi vor lua fiica, un român a încercat să fugă cu copilul din Norvegia. Statul i-a luat fata și a dat-o unor asistente maternale lesbiene
300.000 de bebelusi furati de la mamele lor si vanduti spre adoptie- BBC a facut un reportaj despre traficul de bebelusi in Spania
DISTRIBUITI! Copiii BODNARIU in mare pericol la familiile unde sunt plasati: au prezentat lovituri, arsuri, zgarieturi si vanatai la ultima intalnire cu parintii!!! BARNEVERNET se face ca ploua!!!!
Sa ne amintim cum regele Belgiei ucidea 10 milioane de africani în Congo- Taia mainile copiilor de sclavi
Familia Bodnariu, s-a intalnit azi prima oara cu toti cei cinci copii simultan. Copii au plans si nu inteleg de ce nu pot sta impreuna cu parintii lor!!!!
Regina Angliei nu are un pasaport, ea este peste sistem, sangele de reptila ii da aceste drepturi
Prinţesa Diana despre membrii familiei regale britanice: “Ei nu sunt oameni, ci reptile!” Ea urma să dezvăluie lumii secretele oribile despre Illuminati şi reptilieni! De aceea, a fost ucisă!
Orfelinatele si casele de copii: FURNIZORI pentru PEDOFILI si CASE REGALE
Incendiu la Londra: Regina Elisabeta, cea mai bogata femeie din lume, capul francmasoneriei mondiale, face apel la unitate
Au fugit cu copiii din UK, ca să nu îi ia statul britanic MONARHIC-tarile MONARHICE rapesc copii reusiti de langa parinti ca sa-i ii sacrifice pe urma
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite