Holocaustul copiilor in urma vaccinarii, programul de depopulare si de dependenta fata de industria farmaceutica

Distribuie!by Urmariti aceasta emisiune ca sa vedeti parerea unor mame care nu si-au vaccinat copii si parerea unor specialisti despre efectul nociv al vaccinurilor….Nu mai aveti incredere in sistem si in cei care ii iau apararea, pentru ca guvernele ne-au demonstrat in ultimii 23 de ani, cat le pasa de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Urmariti aceasta emisiune ca sa vedeti parerea unor mame care nu si-au vaccinat copii si parerea unor specialisti despre efectul nociv al vaccinurilor….Nu mai aveti incredere in sistem si in cei care ii iau apararea, pentru ca guvernele ne-au demonstrat in ultimii 23 de ani, cat le pasa de populatie prin faptul ca au inchis peste 70 de spitale in Romania si cum cred ei de cuviinta ca trebuie intretinute spitalele din Romania si cum cred ei ca trebuie motivati din punct de vedere salarial medicii si cadrele medicale……toate aceste actiuni ale guvernului tradator al tarii care se ocupa cu depopularea masiva a romanilor a fost premeditata prin distrugerea spitalelor, exodul medicilor in strainatate si otravirea populatiei prin alimentatie, antene PSI, industria farmaceutica, fluorul in pasta de dinti si in apa potabila si multe altele….ramaneti pe frecventa….


Parinti sa nu cumva sa aveti incredere in Ministerul Sanatatii, care tine spitalele in ultimul hal, cadrele medicale in mizerie, dar dintr-o data au bani de vaccinuri….Acest program de vaccinare face parte din planul de depopulare si va veti extermina copilele incet dar sigur….

 

Iata cu ce stire indeamna Ministerul Sanatatii sa se prezinte parintii cu fetite cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, urgent inspre vaccinare, desi au existat multe cazuri de deces in urma administrarii acestor vaccinuri:


http://www.realitatea.net/toate-fetitele-cu-varste-cuprinse-intre-11-si-14-ani-trebuie-sa-se-prezinte-urgent-la-medic_1279958.html

Vaccinul care va fi folosit pentru vaccinarea elevelor impotriva cancerului de col uterin este subiectul unor dezbateri in Statele Unite, unde au fost mai multe cazuri de decese si de efecte grave in urma vaccinarii adolescentelor americane.
Cele doua vaccinuri administrate elevelor vor fi Gardasil si Cervarix, care au scopul de a preveni infectia cu virusul HPV (papilomavirusul uman, care poate duce la cancer de col uterin).


Trebuie stiut ca Ministerul Sanatatii va organiza sedinte de informare a parintilor elevelor de clasa a IV-a, iar acestia pot refuza vaccinarea copiilor lor printr-o declaratie scrisa.

Gardasilul produs de Merck, precum si Cervarix-ul lui GlaxoSmithKline au fost testate clinic pe o perioada scurta si sunt controverse stiintifice asupra eficientei lor pe termen lung.

loading...

In plus, vaccinul este facut la copii pentru a preveni imbolnavirea cand vor fi adulti, eficienta sa fiind testata doar pentru 6 ani de la administrare.

Autoritatea in domeniu din SUA – Food and Drug Administration (FDA) a anuntat ca peste 21 de fete au murit in urma administrarii vaccinului si alte 600 au suferit o boala neurologica rara, dar nu este inca o legatura clara intre vaccin si moartea acestora. Alte doua decese s-au constatat in Germania si Austria (15). De asemenea in SUA s-au inregistrat alte aproape 10.000 de efecte adverse, inclusiv 10 pierderi de sarcina.

Nu este dovedit faptul ca vaccinul Silgard impiedica aparitia cancerului de col uterin, in schimb se stie ca este una dintre cele mai banoase afaceri din domeniul medical astazi.

Chiar daca credeti in teoria vaccinurilor ca un mod de a ajuta sistemul imunitar sa se pregateasca pentru recunoasterea patogenilor, de ce cineva, in special un doctor, sa creada ca este ok sa injecteze fiinte umane cu mercur, MSG, formaldehida si aluminiu?

Argumentul celor ce forteaza vaccinurile este ca fiecare vaccin contine doar o mica doza din aceste extrem de toxice substante, si de aceea este ok sa fie injectate.
Dar acest argument sufera de o eroare fatala: copiii primesc acum peste douazeci de vaccinuri pana ajung la sase ani! Care este efectul cumulativ al tuturor acestor vaccinuri, plus mercurul din plombele dentare si sursele alimentare? Care este efectul mercurului injectat asupra unui copil cu sistemul imunitar suprimat si traind intr-o stare de deficienta nutritiva cronica?

Savantii nu cunosc acest raspuns, deoarece astfel de studii nu au fost facute niciodata. Asa ca ei pretind ca nimic rau nu se va intampla, si continua sa forteze tot mai multe vaccinuri asupra bebelusilor, copiilor si chiar asupra viitoarelor mame. Ei joaca ruleta ruseasca cu copii nostri, cu alte cuvinte, fiecare injectie, ar putea provoca convulsii, coma, autism sau moarte.
sursa: ziare.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite