Ministrul Finanțelor, sfat halucinant pentru români: În Brazilia sau India săracii lucrează şi pe doi lei

Distribuie!by Ministrul Finanțelor, Anca Dragu Paliu, a avut o explicaţie halucinantă pentru decizia Guvernului de a nu mai creşte salariul minim pe economie. Ministrul a dat exemplul celor din statele BRICS, care cuprind Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud, unde locuitorii „sunt săraci şi mulţi şi toţi ştiu să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ministrul Finanțelor, Anca Dragu Paliu, a avut o explicaţie halucinantă pentru decizia Guvernului de a nu mai creşte salariul minim pe economie.

Ministrul a dat exemplul celor din statele BRICS, care cuprind Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud, unde locuitorii „sunt săraci şi mulţi şi toţi ştiu să facă câte ceva pe doi lei,  fac ceva ce românul nu mai face de ceva vreme“, anunţă televiziunile de ştiri.


Declarația a fost făcută vineri, într-o întâlnire cu jurnaliştii, cărora Paliu a încercat să le explice de ce măsura ar face rău economiei.

Pe salariul minim vom analiza impactul creşterii şi, eventual, vom recomanda ce creşteri pot avea loc. Dar acest studiu trebuie să fie într-adevăr foarte serios, nu-l facem peste noapte. Din câte ştiu, şi alte instituţii europene fac un studiu similar, pentru că această măsură poate afecta semnificativ competitivitatea României, a explicat Anca Paliu.

Ministrul susține că o astfel de măsură, în afara faptului că nu se știe ce costuri va implica, poate duce și la o problemă în mediul privat ce ar fi tentat să lucreze la”negru” pentru a nu majora salariile angajaților.


Degeaba vrem noi să impulsionăm economia cu un pachet atât de generos fiscal, pe care am făcut eforturi semnificative să-l introducem în buget, dacă luăm o măsură care să distrugă mediul privat, impactul ar putea fi pe zona privată, a spus Dragu Paliu.

Executivul condus de Victor Ponta avea prevăzută, în programul de guvernare, majorarea salariului minim pe economie la 1.200 de lei de la 1 ianuarie 2016.

Fostul premier promisese creșteri suplimentare la 1.300 de lei de la jumătatea anului 2016 și la 1.400 de lei de la 1 ianuarie 2017.

loading...

Salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată a crescut, din 1 iulie 2015, de la 975 de lei la 1.050 de lei, majorare de care au beneficiat aproape 1,5 milioane de salariaţi, dintre care aproximativ 490.000 din sectorul bugetar.

Aceasta a fost a doua creștere din acest an, prima operându-se de la 1 ianuarie, când salariul minim pe economie a crescut de la 900 la 975 de lei brut pe lună.

Ministrul Finanțelor, sfat halucinant pentru români: În Brazilia sau India săracii lucrează şi pe doi lei

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Implicarea principalei Fundaţii a lui George Soros în alegerile din 2014 din România
UN POLIȚIST RUPE TĂCEREA: ”DA, AVEM UN PLAN DE AMENZI, EXISTĂ UN TARGHET…”
Trei jurnaliști de la CNN și-au dat demisia după o știre falsă privind legăturile lui Donald Trump cu Rusia
PE ASCUNS CA HOȚII. ProTv anunță că peste 1800 de refugiați au fost aduşi în România. Care e numărul real? Încet şi pe tăcute România își face norma de Refugiați în ciuda faptului că strămutarea de populații străine e interzisă de Constituție.
Incredibila poveste despre TRASEUL unei jurnaliste în slujba lui Soros - PLASATĂ în guvernul Trudeau
Donald Trump îl concediază pe apostolul homosexualilor, ambasadorul Hans Klem, cel care s-a fotografiat cu steagul secuiesc
SOS! DEFRIŞĂRILE distrug CETATEA Sarmizegetusa Regia. FOTO
MÃRTURIA UNEI MAME: Bebelusa a primit nota 10 la nastere iar dupa vaccin s-au declansat afectiuni hepatice foarte grave cu aspecte de ciroza, creierul i s-a lichefiat, nu a dormit 2 ani si a murit dupa 9 ani de chinuri
Capcana întinsa de Putin prin retragerea contingentului din Siria
Devastatorul experiment Obama: din cauza caruia au aparut ISIS si tot ceea ce inseamna refugiati si dezordine in lume
Cinism, Ipocrizie şi Minciuna. Cioloș: "Nu îmi doresc ca pământul să fie vândut străinilor, doresc să fie utilizat de comunitățile locale" Păi dacă "nu-ți doreşti", de ce nu faceți un REFERENDUM pentru modificarea Constituției? De ce mințiți oamenii?
Revoltător! PEDOFILIE pe faţă la un eveniment „ARTISTIC” cu acordul MAMEI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite