IARA SI IARA UN NU HOTARAT ECUMENISMULUI, EREZIA TUTUROR EREZIILOR

Distribuie!by Ignorand sfintele Canoane, dar si pe sfintii marturisitori, pe crestinii – preoti si mireni, care de-a lungul timpului au luat atitudine, fiecare dupa putere si dupa cum s-a priceput mai bine (inclusiv azi, 18 ianuarie 2016, initial 5 persoane, apoi inca aproximatix 15) -, ignorandu-si Creatorul si pe Imparatul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Ignorand sfintele Canoane, dar si pe sfintii marturisitori, pe crestinii – preoti si mireni, care de-a lungul timpului au luat atitudine, fiecare dupa putere si dupa cum s-a priceput mai bine (inclusiv azi, 18 ianuarie 2016, initial 5 persoane, apoi inca aproximatix 15) -, ignorandu-si Creatorul si pe Imparatul Imparatilor, pe Hristos cel rastignit, PF Daniel alaturi de ceata de preoti care-l sustin si de tot felul de eretici au demarat in forta si cu forta jandarmilor, Saptamana de Rugaciune pentru Unitatea Creştină 2016, uraciunea pustiirii.

Si cum tema aleasa pentru anul acesta este “Chemati să vestim bunătătile Domnului” (1Pt 2,9), si-au revarsat si ei cumva din aceasta bunatate asupra crestinilor care din intamplare sau din proprie initiativa s-au intamplat sa fie acolo.


In primul rand cu aproximativ 30 de minute inainte de a intra delegatia oficiala in frunte cu PF Daniel in Catedrala, moastele Sf. Dimitrie au fost confiscate: crestinii nu au mai fost lasati sa se inchine.

Apoi, tot cu bunatate, respectiv fara bate si amenzi, jandarmii au impanzit imediat zona si au avut grija sa scoata, mai intai, din biserica o crestina care impartea cuvinte de folos din Sf. Ioan Gura de Aur.


Si desi, Catedrala a fost ridicata de domnitorii nostri si nu e casa privata a cuiva, ci e a noastra a poporului, in interiorul acesteia se pare ca milostenia e permisa numai cu autorizatie, iar libertatea de exprimare (art. 30 din Constituie) e un drept al romanilor, dar nu si al ortodocsilor neecumenisti.

Unul dintre jandarmii aflati la datorie a fost intrebat in baza carei legi a fost scoasa din biserica acea crestina marturisitoare, venita impreuna cu copilul, in carucior. Raspunsul a fost ca in biserica trebuie sa venim sa ne rugam nu sa impartim carti, cuvinte de folos. Aviz amatorilor, care nu cunosc legile astea!

Bunatatea lor s-a revarsat apoi si asupra altor patru crestini aflati in fata Catedralei: au fost lasati sa filmeze, sa ia si sa dea interviuri, dar cand a iesit PF Daniel din resedinta au avut grija sa le ia fata jandarmii ca nu cumva sa deranjeze cu prezenta lor nedorita. Preafericirea Sa, tot din multa bunatate, a refuzat sa se uite catre acei ciudati, iar cand i s-a cerut la modul cel mai serios sa binecuvanteze reactia a fost o ignoranta totala.

Daca si-ar fi ridicat privirea catre aceia ar fi putut oare sa citeasca fara niciun fel de tresarire interioara cuvintele scrise pe un tricou si anume ,,Diavolul are trei cozi: pentru cei saraci – comunismul, pentru cei credinciosi – ecumenismul, iar pentru cei bogati – masoneria’’, Sf. Paisie Aghioritul?

loading...

Dumnezeu stie.

Oricum, nu stiu cum se face, dar unii dintre ierarhii care sustin azi aceasta saptamana de rugaciune comuna aproape ca au reusit sa nu scape niciuna dintre ele: nascuti pe vremea comunistilor, unii au trecut de partea acestora fiind informatori ai securitatii, apoi incet, incet au alunecat in barca masoneriei si implicit in cea a ecumenismului, pentru ca ecumenismul este noua religie pe care vrea sa ne-o impuna masoneria.

Asa cum tot au facut de altfel in ultimii ani, grabiti fiind sa-si atinga scopul final acela de a instaura cat mai repede o singura religie, o singura ordine mondiala care sa fie condusa de un singur dumnezeu si om: antihrist.

Oare graba lor sa provina de la faptul ca traiesc cu impresia ca nu se pot impiedica de 5 crestini care au venit acolo in jurul orei 16.00, si apoi de inca vreo 15-20 care au venit ulterior, ca sa-l intampine si la iesire din biserica pe PF Daniel?

Sigur ca nu au putut veni toti cei care au ramas fideli invataturilor apostolice – Canonul 45 al Sfintilor Apostoli Episcopul, sau prezbiterul, sau diaconul, impreuna cu ereticii rugandu-se, sa se afuriseasca numai; Iar de au dat lor voie, ca unor clerici a lucra ceva, sa se cateriseasca. – PIDALION (Carma Bisericii Ortodoxe) – preoti si mireni si nu-s deloc atat de putini. Ca in orice razboi, cavaleria asteapta sa intervina in spate, puternica, si va iesi la momentul oportun, acum ne-au sustinut doar cu rugaciunile.

Poate momentul va fi dupa al 8- lea sinod ecumenic…

Pana atunci pace, mantuire si rugaciune! Rugati-va mai intens ca niciodata fratilor, rugati-va pentru poporul nostru, pentru PF Daniel si pentru toti preotii sa-i lumineze Duhul Sfant caci Hristos nu are pe nimeni de pierdut si pentru toti deopotriva s-a rastignit.

http://unitatea.ro/2016/01/18/iara-si-iara-un-nu-hotarat-ecumenismului-erezia-tuturor-ereziilor/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite