Iata ce parere avea Iohannis in 2004 despre supermarketurile straine|astazi regreta ce a spus

Distribuie!by Intr-un interviu acordat Eugeniei Voda in 2004, Iohannis recunoaste ca supermarketurile straine nu aduc niciun fel de beneficiu tarii noastre, decat consum si beneficii firmelor straine. Ce parere credeti ca are astazi vis-a-vis de Kauflandurile si LIDL-urile si investitorii straini care au afaceri mai profitabile in Romania decat in […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Intr-un interviu acordat Eugeniei Voda in 2004, Iohannis recunoaste ca supermarketurile straine nu aduc niciun fel de beneficiu tarii noastre, decat consum si beneficii firmelor straine. Ce parere credeti ca are astazi vis-a-vis de Kauflandurile si LIDL-urile si investitorii straini care au afaceri mai profitabile in Romania decat in tarile lor, deoarece aici nu sunt obligati sa dea decat un salariu de 200 de euro lunar, nu 1000 ca in Gemania sau Austria?
Credeti ca statul roman, ANAFUL si alte institutii ar putea sa inchida un astfel de gigant daca ar gasi nereguli in cadrul lor? Credeti ca au curaj sa ii purifice la fel cum o fac cu micii intreprinzatori romani? Credeti ca statul roman ne informeaza corect cu privire la neregulile si fraudele pe care aceste companii le fac la noi in tara? Urmariti clipul de mai jos sa ascultati declaratia actualului presedinte, pe atunci primar al Sibiului, despre supermarketuri:

loading...

Klaus Iohannis & Hipermarketuri from jokiss on Vimeo.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Inventatorii de boli. Cum sunt TRANSFORMAȚI oamenii SĂNĂTOȘI în cumpărători de medicamente. Industria farmaceutică exploatează perfid temerile cele mai profunde ale omului
Spital din Capitala ramas fara bani: unei femei i s-a facut cezariana cu un anestezic folosit in stomatologie
APA SFINTITA cu BUSUIOC elimina FLUORUL si orice substanta nociva corpului
Rares Bogdan si Silviu Manastire: ofiteri in cadrul Serviciului de Informatii Externe, ambii au gradul de maior. 90% din cei pe care ii vedeti la televizor sunt OFITERI SUB ACOPERIRE ai serviciilor secrete romanesti!
Cutremur 77: Cu toţii îşi amintesc că intervenţia autorităţilor a fost foarte promptă, dar la fel de bine îşi amintesc dezastrul rămas după cutremur. Orice poveste despre cutremurul din 4 martie 1977 se încheie identic: A fost un coşmar care nu poate fi descris în cuvinte!
European Royals Killing Naked Children For Fun At Human Hunting Parties
Cade si casa lui Marin Preda.
Parintele Sarbu:La Judecata vom merge cu totii, de mana si vom fi intrebati ce am facut pentru cel de alaturi. Vom fi judecati nu atat pentru raul pe care l-am facut, cat pentru binele pe care am neglijat sa-l facem
România e o ţară jefuită, e o ţară prădată, e o haită de lupi şi dinăuntrul ţării şi din afară care în complicitate, fură tot ce se poate în România.
Prepara-ti in casa propriul antibiotic: fara efecte secundare si extrem de eficient
Panou solar din pet-uri – inventia revolutionara a unui pensionar
Islanda renunţă la integrarea în Uniunea Europeană
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite