Iata ce parere avea Iohannis in 2004 despre supermarketurile straine|astazi regreta ce a spus

Distribuie!by Intr-un interviu acordat Eugeniei Voda in 2004, Iohannis recunoaste ca supermarketurile straine nu aduc niciun fel de beneficiu tarii noastre, decat consum si beneficii firmelor straine. Ce parere credeti ca are astazi vis-a-vis de Kauflandurile si LIDL-urile si investitorii straini care au afaceri mai profitabile in Romania decat in […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Intr-un interviu acordat Eugeniei Voda in 2004, Iohannis recunoaste ca supermarketurile straine nu aduc niciun fel de beneficiu tarii noastre, decat consum si beneficii firmelor straine. Ce parere credeti ca are astazi vis-a-vis de Kauflandurile si LIDL-urile si investitorii straini care au afaceri mai profitabile in Romania decat in tarile lor, deoarece aici nu sunt obligati sa dea decat un salariu de 200 de euro lunar, nu 1000 ca in Gemania sau Austria?
Credeti ca statul roman, ANAFUL si alte institutii ar putea sa inchida un astfel de gigant daca ar gasi nereguli in cadrul lor? Credeti ca au curaj sa ii purifice la fel cum o fac cu micii intreprinzatori romani? Credeti ca statul roman ne informeaza corect cu privire la neregulile si fraudele pe care aceste companii le fac la noi in tara? Urmariti clipul de mai jos sa ascultati declaratia actualului presedinte, pe atunci primar al Sibiului, despre supermarketuri:

loading...

Klaus Iohannis & Hipermarketuri from jokiss on Vimeo.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite