Iata cu ce erau torturate femeile la Auschwitz!

Distribuie!by Peste 150 de instrumente ginecologice si chirurgicale folosite de “macelarii” nazisti la Auschwitz au fost descoprite langa o casa din Oswiecim, in sudul Poloniei. Bartosz Bartyzel, directorul Muzeului Auschwitz, declara ca instrumentele erau folosite de ginecologul nazist Carl Clauberg in experimentele de sterilizare in masa pe care acesta le facea pe femeile din lagar. Cele mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Peste 150 de instrumente ginecologice si chirurgicale folosite de “macelarii” nazisti la Auschwitz au fost descoprite langa o casa din Oswiecim, in sudul Poloniei.
Bartosz Bartyzel, directorul Muzeului Auschwitz, declara ca instrumentele erau folosite de ginecologul nazist Carl Clauberg in experimentele de sterilizare in masa pe care acesta le facea pe femeile din lagar. Cele mai multe femei au murit in urma acestor proceduri.

1

 

Instrumentele au fost gasite intr-o zona din apropierea Auschwitz-ului in care accesul a fost restrictionat in cel de-al doilea Razboi Mondial.
Intre 1940 si 1945, peste 1 milion de oameni au fost ucisi in lagarul de la Auschwitz, majoritatea fiind evrei si polonezi.

Un medic roman a fost implicat in experimente famaceutice

loading...
Peste 200 de documente privind membri SS de la lagarul de la Auschwitz, intre care medicul de origine romana Victor Capesius, au fost descoperite intr-un hambar din acest oras polonez  potrivit agentiei PAP.
Documentele il vizeaza in special pe doctorul Victor Capesius, care a realizat experimente farmaceutice pe prizonierii din lagar incepand din februarie 1944 si care a fost ultimul farmacist-sef al lagarului, a declarat pentru PAP un istoric al muzeului Auschwitz-Birkenau, Adam Cyra.
Documentele au fost gasite in timpul lucrarilor de renovare intr-o casa din Oswiecim, numele polonez al orasului Auschwitz, aflat sub ocupatie germana in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
Printre documentele gasite figureaza si texte privind un alt farmacist-sef al lagarului, Adolf Kroemer, inclusiv actul sau de deces, cu data de 18 februarie 1944.
Nascut in 1907 la Miercurea Sibiului (Reusmarkt in germana), in Transilvania, Victor Capesius a fost condamnat la noua ani de inchisoare in timpul procesului sau de la Frankfurt , care a adus in bancile acuzatilor mai multi criminali germani din lagarele naziste. El a fost eliberat in 1968 si a decedat in 1985 in Germania.
Lagarul Auschwitz-Birkenau a fost initial destinat incarcerarii prizonierilor politici polonezi, apoi, din 1942, el a fost folosit pentru exterminarea evreilor din Europa.
Aproape un milion de evrei si-au pierdut viata aici, precum si intre 70.000 si 75.000 de polonezi non-evrei, 21.000 de romi, 15.000 de prizonieri de razboi sovietici si 10.000-15.000 de alti prizonieri, printre care si membri ai rezistentei, potrivit datelor muzeului Auschwitz-Birkenau.

11

 

www.cultural.bzi.ro


 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite