Iata dovezi ca Moise a trecut Marea Rosie- materiale pe care nu le vezi la stiri VIDEO

Distribuie!by Dovada trecerii lui Moise, despartirea marii, care egiptene si roti descoperite de catre scafandrii zilelor noastre pe fundul marii si multe altele in urmatoarele clipuri:   loading... Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite! Citiți și...ÎȚI PLAC IAURTURILE PROBIOTICE? FELICITĂRI, ÎNSEAMNĂ CĂ ÎȚI PLAC […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dovada trecerii lui Moise, despartirea marii, care egiptene si roti descoperite de catre scafandrii zilelor noastre pe fundul marii si multe altele in urmatoarele clipuri:

 

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Cum sunt exploatați românii la cules lalele în OLANDA? Legaţi în hamuri și ghemuţi
Umanitatea nu are bani să extragă apa din zonele uscate, dar are bani să caute apă pe Marte! Intrebarea este: Există o formă de inteligență pe Pământ ?
FAKE NEWS-ul zilei: „Salvați-o pe Alexandra!” S-a AFLAT, în sfârșit, ADEVĂRUL!
Iata de ce sunt extrem de rare cazurile in care omul instarit, sau care doreste sa se instareasca, sa adere la Crestinism! Daca nu intelegi Biblia nu cunosti destul!!
Povestea unui corporatist care a „falimentat” emoțional: M-am transformat din „progresist” în „tradiționalist”. Am început să înțeleg că emoție poți primi doar din partea unei persoane. Fizice, nu juridice. Și atunci am început să-mi doresc copii
Registrul Federal, DHHS, FDA, 1 iunie 1984: „Orice posibile dubii despre siguranța vaccinului, fie că sunt sau nu bine fondate, nu au voie să existe”
ULEIUL CARE DISTRUGE APROAPE IN TOTALITATE CELULELE VINOVATE DE CANCERUL LA COLON! VIDEO
Nu pleca nicăieri fără Biblie! Unul dintre supraviețuitorii tragediei aviatice din Columbia citea Psalmii în momentul prăbușirii avionului: „Și în umbra aripilor Tale voi nădăjdui, până ce va trece fărădelegea”
LECTIE DE VIATA! CUM A DEMONSTRAT EINSTEIN EXISTENTA LUI DUMNEZEU! TE VA PUNE PE GANDURI
Minunile din inchisoare: Arsenie Boca reusea sa iasa cu ajutorul Harului
Regele Mihai: Nu am vândut Ordinul de la Stalin familiei Rockefeller
Zic unii: Ce atâta rugăciune? Ce atâta cântare religioasă? De ce atâta slujbă la biserică, că doar n-ai să te faci sfânt?! Dar tocmai acesta trebuie să fie idealul creştinismului adevărat – Sfinţenia.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite