Iata pe cine imita, promoveaza si proslavesc vedetele de la Hollywood

Distribuie!by Zeita Kali: zeita mortii si a distrugerii; Idolii hollywoodieni:proslaviti si idolatrizati de multi; Kali este o zeitate duală din mitologia hindusă, divinitate a morții și întunericului , dar și a timpului , uneori și a fecundității sau a distrugerii . Este una dintre soțiile zeului Shiva. Conform tradiției Kumari, fetele selectate din familiile budiste Newar, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1


Zeita Kali: zeita mortii si a distrugerii;

Idolii hollywoodieni:proslaviti si idolatrizati de multi;


Kali este o zeitate duală din mitologia hindusă, divinitate a morții și întunericului , dar și a timpului , uneori și a fecundității sau a distrugerii . Este una dintre soțiile zeului Shiva.

Conform tradiției Kumari, fetele selectate din familiile budiste Newar, devin „zeități umane”, reîncarnări ale zeiței Kali, în urma unui riguros proces cultural și religios.[1]Acestea sunt adorate asemenea unor zeități, până la vârsta pubertății, atunci când sunt înlocuite.[1] Practica a atras critici internaționale din partea mai multor organizații pentru protecția copiiilor, organizații care susțin că prin astfel de procedee, copiii sunt privați de bucuriile copilăriei.


loading...

Cosmologia Shakta hinduista si credinta tantrica Shakta o proslavesc ca pe o binevoitoare zeita mama ( mother godess).

V0045118 Kali trampling Shiva. Chromolithograph by R. Varma.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite