ILLUMINATI EXPUSI: VIDEO-ADEVARUL- DE CE SE RAD IN CAP VEDETELE FEMININE LA HOLLYWOOD

Distribuie!by Adevarul in sfarsit expus: De ce exista atatea vedete feminine internationale care se rad in cap? Cassie, Kelis, Carmen Eelctra, Amber Rose, Keyshia Cole, Rihanna, Lala, Solange Knowles ( sora lui Beyonce), Britney Spears, Cristina Aguilera, ar putea fi o coincidenta a modei? Nu, nu este o coincidenta, aceste […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Adevarul in sfarsit expus:

De ce exista atatea vedete feminine internationale care se rad in cap?
Cassie, Kelis, Carmen Eelctra, Amber Rose, Keyshia Cole, Rihanna, Lala, Solange Knowles ( sora lui Beyonce), Britney Spears, Cristina Aguilera, ar putea fi o coincidenta a modei?
Nu, nu este o coincidenta, aceste femei sunt sub un control al planului Illuminati, folosind aceasta metoda ( moda) ca o blasfemie la adresa lui Dumnezeu, Elohim.
Va vom arata pasaje din Scripturi ca sa va demonstram asta:


1 Corinteni 11:5

 Dimpotrivă, orice femeie care se roagă sau proroceşte cu capul dezvelit îşi necinsteşte capul ei, pentru că este ca una care ar fi rasă.


Dacă o femeie nu se înveleşte, să se şi tundă! Iar, dacă este ruşine pentru o femeie să fie tunsă ori rasă, să se învelească.

Dar de ce a fost acesta o lege sacra facuta de catre Dumnezeu doar femeii?

In termeni simpli, spune ca parul sa ii acopere capul pana la umeri astfel incat sa se distinga de barbat, care poarta parul scurt, pe langa asta se dezonoreaza de calitatea de femeie, dorind sa para altceva si sa creeze confuzie in tinutul acela.

Natura ne invata ca o femeie cu parul lung este glorioasa, dar si umila si supusa. O femeie care isi taie podoaba capilara este rebela si egala cu barbatul. Levitii in Vechiul Testament isi tineau parul scurt pentru a fi sub capataiul lui Dumnezeu si mai tarziu a lui Cristos.

Similar homosexualii se rad in cap, pentru a-si pastra imaginea homoeretica, la fel si travestitii iti tin capul ras pentru a pastra o imagine ciudata a genului.

loading...

Toate acestea se potrivesc de minune si cu agenda illuminati a homosexualismului ( lesbiene, homosexuali, bisexuali si transsexuali), alimentata prin actori, muzicieni si vedete din mass-media, credem ca ati observat in ultimii ani cat s-a extins aceasta comunitate si cat de frecvent apare in mass-media.

Un cap ras la o femeie exprima androginismul, mai ales combinat cu elemente feminine. De asemenea poate insemna apartenenta intr-un grup lesbian, sau transsexual.

Comunitatea GLBT ( gay, lesbiene, bisexuali,transsexuali) este alimentata de catre illuminati si Noua Ordine Mondiala ca sa ii aduca pe toti la dorinta de a fi egali si sa ii faca pe oameni sa se simta liberi de a face sex cu orice gen, barbati cu barbati, barbati cu transsexuali, transsexuali cu femei, transsexuali cu bisexuali, intelegeti scopul, practic o comunitate uriasa homosexuala care sa fie impotriva vointei lui Dumnezeu.

Urmariti clipul de mai jos:

Illuminati Exposed: The Truth Behind Why Female Celebs Shave Their Head from SMH NEWS on Vimeo.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite