Illuminati si razboiul nevazut cu ortodoxia si crestinismul

Distribuie!by Credinta ortodoxa prin morala crestina,prin propovaduirea invataturilor Mantuitorului Iisus Hristos,a adevaratei credinte, a fost din vremuri demult apuse si pana astazi o tinta in razboiul nevazut pe care masoneria il poarta cu lumea crestina.Interesele lor si noua oranduire mondiala pe care vor sa o instaureze,o ordine mondiala bazata pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Credinta ortodoxa prin morala crestina,prin propovaduirea invataturilor Mantuitorului Iisus Hristos,a adevaratei credinte, a fost din vremuri demult apuse si pana astazi o tinta in razboiul nevazut pe care masoneria il poarta cu lumea crestina.Interesele lor si noua oranduire mondiala pe care vor sa o instaureze,o ordine mondiala bazata pe venerarea si instaurarea antihristului ,a dezordinii si promovarea obicieiurilor satanice, o lume a haosului,a urii si a dezbinarii semenilor,a controlului,a manipularii si a sclaviei sunt in contradictie cu credinta ortodoxa ,cu valorile morale si invataturile benefice promovate de aceasta prin Sfanta Scriptura,prin sfaturile si invataturile sfintilor parinti.Acolo unde este iubire,unitate,smerenie,milostivire,unde sufletul si mintea ating vibratii si energii spirituale inalte nu isi are loc perfidia,ura,lacomia ,perversitatea morala ,trasaturi negative pe care incearca cu disperare sa le propage in lume aceasta caracatita a Raului numita masoneria.

loading...

In timp aceste atacuri asupra tarilor cu credinta ortodoxa s-au intetit datorita disperarii care a cuprins elitele masone,vazand ca incercarile lor de destabilizare si dezradacinare a populatiei cu credinta ortodoxa s-au izbit parca de un zid de nepatruns, si au aruncat in lupta armele cele mai perfide precum manipularea si indoctrinarea prin aceasta masina infernala numita mass-media.Prin atacarea sistematica a bisericii ortodoxe si a celor care slujesc in ea,prin expunerea obsesiva in presa si televiziune a unor comportamente nedemne de un slujitor al bisericii pe care unii preoti le au,preoti care de fapt sunt niste Iude carora le-au cumparat sufletul si prin care incearca sa indoctrineze si sa manipuleze crestinii scotind in evidenta setea acestora de innavutire care nu este demna de un preot, sperand ca populatia crestina sa se indeparteze usor de credinta prin popularizarea excesiva a asa ziselor moravuri incompatibile cu calitatea de preot ortodox.
De asemenea se incerca sa se raspandeasca ideea ca preotii ortodocsi pretind taxe multe,ca de fapt ei incearca sa jefuiasca credinciosii ,criticand de asemenea comportamentul primitiv-zic ei- al pupatului mostelor sfintilor lui Dumnezeu si a icoanelor,ajungand pana acolo incat sa avertizeze asupra unor boli pe care ar putea sa-l contacteze cei care fac asta,lucru total neadevarat pe care toti crestinii il stim din mosi stramosi.
Dureros este ca sunt si crestini care cad in aceste curse si care ajung de multe ori sa ingroase randurile ateilor lovind in credinta ortodoxa prin aceste comportamente ale preotilor.Intrebarea este de ce atunci cand statul,care este in totalitate format din cei care au aderat la cultul masonic,ne pretinde taxe si impozite aberante si uneori ridicole nu vociferam, si de ce acuzam preotul ca ne fura la slujbe si la serviciile religioase? Nu cumva facem asta datorita propagandei necrestine?Cati dintre noi am contribuit la ridicarea,la renovarea sau la dotarea unei biserici cu ce este necesar? Asa cum statul iti ia bani,si nu putini, pentru spitale care ar trebui sa fie salvarea trupului ,asa ar trebui sa contribuim si la o biserica sau manastire care este salvarea sufletului, si sa nu ne mai plangem de taxe abuzive.
Datorita indobitocirii maselor pe care o practica subtil Illuminati ,am ajuns sa nu cartim cand aruncam banii in vant pe produse indoielnice si scumpe pe care ni le servesc impreuna cu reclamele agresive,pentru banii pe care ni-i percep cu indrazneala si cu tupeu ordinar pentru fel si fel de servicii imaginare,dar in schimb acuzam preotul pentru ca ne cere taxe mari pentru servicii religioase. Putini stiu ca preotii si staretii bisericilor si manastirilor ortodoxe nu primesc nici un ban de la bugetul statului pentru intretinerea si repararea lacaselor de cult,acestea ajungand sa supravietuiasca din aceste taxe,din munca calugarilor si a maicilor care confectioneaza spre comercializare minunatele obiecte de cult, dar si din donatiile credinciosilor.
A venit timpul, acum mai mult ca oricand, sa redescoperim rolul invataturii crestine in formarea individului,a gandirii libere de orice influente nefaste, al pregatirii si al culturii adevarate in formarea in special a tinerilor,sa invatam din vietuirea cu sfintenie si moralitate a marilor duhovnici ai neamului si din invataturile lor si sa respingem orice fel de propaganda mincinoasa a masoneriei asa cum au facut de-a lungul timpului cu vitejie si curaj marii voievozi,domnitori ,oameni de cultura, mari duhovnici,marturisind credinta,marturisind pe Hristos chiar cu propriul martiraj.Numai asa vom reusi sa invingem in acest razboi tesut cu viclenie de sclavii lui Satan.


http://miscareaderezistentasfvasilecelmare.blogspot.ro/2014/02/illuminati-si-razboiul-nevazut-cu_14.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

INCREDIBIL! Cuba a descoperit vaccinul ANTICANCER! SUA a luat foc!
De data asta, e grav ! România se pregătește de război. Sunt vizați 10 milioane de cetățeni
Petre Ţuţea savuros: “Mor de dragul lui Nicolae Ceaușescu ăsta! Îmi vine să-l pup de drag ce-mi e. Se pupă cu toți negroteii ăia șefi de stat şi face rost de valută să nu mai depindem de muscali!”
Mint, fac mizerie și nu respectă legea. Migranții iau cu asalt Timișoara!
Din categoria ”mafia pojarului”: doctorul Pușcașu are dreptate – morții de rujeolă nu au avut rujeolă!
Autoritățile au luat copiii unui român din Marea Britanie pentru a fi dați unui cuplu de homosexuali
PROTV denigreaza tinerii care nu vor sa lucreze pe salarii de mizerie si de SCLAVI
Gura m*°ii Ciolos! Astazi sunt mai multi proprietari funciari straini in Romania decat romani. Romanii au devenit minoritari in propria lor tara!!!!
Festivalul Untold ii pregateste pe tineri pentru Noua Ordine Mondiala si epoca Anticristului prin accesul pe baza de cip ca animalele si plata tot pe baza microcipului RFID de care avertizeaza Biblia
Din 2005, România nu mai scoate pentru popor nici un gram de aur din minele sale. In schimb, o fac străinii
Pastor american, despre cutremurul din Nepal: Nepalezii ar trebui să se convertească la creştinism, nu să-și reconstruiască templele păgâne
Cum au DISPĂRUT sectoare întregi din economia României. Semnal de alarmă al Academiei Române: Este practic inexplicabilă scăderea industriei alimentare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite