Imigranţi creştini, înecaţi de musulmani în Mediterana. 15 refugiaţi au aruncat peste bord alți 12 oameni

Distribuie!by Trimişi la moarte pentru că erau creştini. 15 imigranţi africani musulmani au fost arestaţi de Poliţia din Italia, acuzaţi că au aruncat dintr-o navă 12 refugiaţi creştini şi i-au lăsat să se înece. Crimele au ieşit la iveală după naufragiul unui vas cu care sute de oameni încercau să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Trimişi la moarte pentru că erau creştini. 15 imigranţi africani musulmani au fost arestaţi de Poliţia din Italia, acuzaţi că au aruncat dintr-o navă 12 refugiaţi creştini şi i-au lăsat să se înece. Crimele au ieşit la iveală după naufragiul unui vas cu care sute de oameni încercau să ajungă clandestin la o viaţă mai bună în Europa. Disperarea de pe continentul negru face valuri de victime. În numai o săptămână, marina italiană a salvat de la înec aproape 11.000 de imigranţi. Pentru alţi o mie de oameni însă, nu a mai putut face nimic.

„În ciuda aparenţelor, aceşti oameni chiar sunt norocoşi. Potrivit Organizaţiei Internaţionale pentru Probleme de Migraţie, din 2000 încoace, cel puţin 22.000 de oameni au murit încercând să traverseze Marea Mediterană”, relatează Ben Wedeman, corespondent CNN.


Iar în ultimele luni, numărul deceselor în rândul imigranţilor a crescut alarmant. Mulţi dintre refugiaţii care aproape asediază ţărmurile Italiei, ajung într-o fostă bază militară americană din Sicilia, la poalele muntelui Etna.

Tot mai multe voci, din Italia, dar şi din restul Uniunii Europene, cer măsuri concrete pentru stoparea sau măcar limitarea drastică a ceea ce ei numesc invazia sub-saharienilor.


Nu avem de-a face cu o invazie. Aceşti imigranţi provin dintr-o regiune a globului, cu 500 de milioane de locuitori. Ne aflăm într-o perioadă de dezastre şi crize umanitare fără precedent. De pe coasta de vest a Africii până în golful Guineei, de-a lungul Asiei de Sud, ne confruntăm cu o mulţime de conflicte, cum nu am mai văzut până acum, cel puţin în cei 50 de ani de când eu lucrez în diplomaţie”, afirmă William Swing, directorul Organizaţiei Internaţionalepentru Controlul Migraţiei.

loading...

De aici și dorinţa organizaţiilor umanitare de a crea o legislaţie internaţională care să taie din rădăcini fenomenul migraţiei în masă.

„Trebuie întreprinse măsuri pentru arestarea şi condamnarea traficanţilor de persoane, trebuie să deschidem mai multe căi legale pentru migranţi, trebuie să ne asigurăm că există alternative pentru aceşti migranţi”, mai spune William Swing, directorul Organizaţiei Internaţionalepentru Controlul Migraţiei.

Potrivit organizaţiilor umanitare, imigranţii din Africa şi Orientul Mijlociu plătesc între 700 şi 9.000 de euro, de persoană, traficanţilor de persoane. De multe ori însă, traficanţii iau banii după care abandonează în larg navele înţesate de imigranţi.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Imigranti+crestini+inecati+de+musulmani+in+Mediterana+15+refugia

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite