Imperialistii si oculta mondiala mai vor sa distruga un element cheie in Romania: INSTITUTUL CANTACUZINO

Distribuie!by Studenții mediciniști au ieșit în stradă pentru a-și arăta susținerea pentru existența Institutului Cantacuzino, institutul care a produs cele mai eficiente leacuri precum Cantastim sau Polidin, vaccinuri care intareau sistemul imunitar si nu mai raceai ani de zile. Astazi Cantastim este administrat doar inaltilor demnitari si  sefilor de stat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Studenții mediciniști au ieșit în stradă pentru a-și arăta susținerea pentru existența Institutului Cantacuzino, institutul care a produs cele mai eficiente leacuri precum Cantastim sau Polidin, vaccinuri care intareau sistemul imunitar si nu mai raceai ani de zile. Astazi Cantastim este administrat doar inaltilor demnitari si  sefilor de stat si foarte greu de gasit, acesta fiind si motivul pentru care vor sa inchida institutul, ca producea prea multe lucruri bune si eficiente si nu mai murea lumea conform planului de depopulare masonic din tara aceasta. Romania a avut in perioada comunismului cele mai bune institute de medicina,  de productie de medicamente, cei mai buni doctori si cele mai bune inventii la nivel mondial in domeniul medical, iar oculta mondiala nu a ezitat sa le distruga sistematic dupa 89, un ghimpe in coaste fiind la ora actuala celebrul institut Cantacuzino, pe care vor sa il inchida cu orice pret, ca sa aibe loc firmele occidentale sa vina cu vaccinurile lor nocive si menite sa reduca populatia pe teritoriul tarii noastre, asa cum v-am aratat in numeroase articole. ( Cititi aici cine se afla in spatele aducerii vaccinurilor nocive in Romania: http://www.puppe.ro/?p=388:

Guvernul Romaniei si serviciile secrete romanesti, le baga in buzunar SUTE DE MILIOANE DE EURO mafiotilor care se afla in spatele proiectului Rosia Montana !)

Tinerii susțin că România are nevoie de Institutul Cantacuzino, mai ales în contextul în care un vaccin românesc este mai ieftin decât unul de import și de multe ori, mai bun.


Aceștia au cerut autorităților să găsească soluții pentru continuarea activității Institului pe toate cele patru direcții de activitate: diagnostic, producție, cercetare, învățământ.

loading...

Mai multe detalii despre situația de la Institutul Cantacuzino puteți găsi AICI.


protest-cantacuzinoprotest-impotriva-inchiderii-institutului cantacuzinotineri-cantacuzinotineri-cantacuzino-protest

 

http://activenews.ro/foto-studentii-medicinisti-au-iesit-in-strada-si-in-ploaie-pentru-salvarea-institutului-cantacuzino_1890800.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite