În Franța băieții au fost rugați să vină la școală în fuste

Distribuie!by Conform comunicatului de presă al academiei (departamentul educațional teritorial) oraşului Nantes (Franţa), băieţilor şi bărbaţilor profesori, din 27 de școli le este recomandat să vină la ore vineri, 16 mai 2014, în fuste, raportează RIA Novosti. Este explicat că această acţiune numită “Ridică-ți fusta”, vizează combaterea discriminării femeilor şi are ca scop îmbunătățirea relațiilor […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Conform comunicatului de presă al academiei (departamentul educațional teritorial) oraşului Nantes (Franţa), băieţilor şi bărbaţilor profesori, din 27 de școli le este recomandat să vină la ore vineri, 16 mai 2014, în fuste, raportează RIA Novosti.

Este explicat că această acţiune numită “Ridică-ți fusta”, vizează combaterea discriminării femeilor şi are ca scop îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, revigorând dezbaterile cu privire la egalitate.


Acțiunea va avea loc în mai multe orașe din școlile districtului, inclusiv Nantes, Chateaubriand, Le Mans, Angers, Laval. După cum se menționează  în comunicatul de presă, elevilor și personalului din instituțiile de învățământ care nu vor dori să vină în această ţinută, le este recomandat să poarte la 16 mai în școlile districtului un autocolant “Eu lupt împotriva sexismului, dar tu?”

Potrivit datelor The Local, propunerea academiei de Nantes, autorizată de Ministerul Educației al Franţei, a provocat indignarea localnicilor și politicienilor francezi. Astfel, președintele uniunii studenților UNI Olivier Vial, a declarat că acțiunea “este lipsită de sens, care, iar în loc să ajute femeile să-și exprime feminitatea lor, are ca scopul să nege identificarea feminină și masculină.”


loading...

O activistă franceză împotriva căsătoriilor homosexuale,  Frigide Barjot, l-a întrebat de pe contrul său de Twitte pe Ministrul Educației, Benoit Hamon, dacă acesta nu are de gând să încurajeze şi fetele în același timp, ca a doua zi să vină la școală cu barbă, făcând o aluzie la câștigătorul Eurovisionului, austriacul Thomas Neuwirth, cunoscut sub numele de Conchita Wurst.

Mass-media franceză a remarcat că desfăşurarea acţiunii a coincis cu intenţia  Ministerului Educației de a întroduce în școlile franceze lecțiile de educație sexuală, conținutul cărora deja a fost apreciat de mulţi părnţi ca unul nepotrivit. Potrivit The Local, 16 mai, în Nantes sunt planificate proteste  împotriva “zilei fustei” din liceele locale.

http://ortodox.md/monitorizarea-presei/in-franta-baietii-au-fost-rugati-sa-vina-la-scoala-in-fuste/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Iata una dintre declaratiile pentru care a fost asasinat William Cooper
Ritualurile vedetelor ( stelelor) si semnificatia femeii in rosu ( Lady in red)
93% din pensiile românilor sunt sub 1.000 de lei. Cea mai mare pensie este de 27.453 de le
UIMITOR: Cum s-a dezvoltat CRESTINISMUL in 2000 de ani intr-un clip de 90 de secunde
Revelatia din ultima Luna Insangerata: Obama e GOG si va incepe razboiul mondial impotriva Israelului. Un tanar de 15 ani a vazut toate astea dupa ce a fost declarat mort 15 minute VIDEO
Televizorul acționează hipnotic asupra psihicului
ARME SILENȚIOASE PENTRU RĂZBOAIE TĂCUTE DE UCIDERE ÎN MASĂ. Gheorghe Piperea a descoperit principiile de inrobire, control si distrugere psihico-spirituala a populatiei, aplicate (si) asupra poporului român: “Întotdeauna există un PROFIT ÎN CONFUZIE… Familiile clasei de jos trebuie DEZINTEGRATE printr-un proces de SUPRA-OCUPARE A PĂRINȚILOR şi de transfer către stabilimente guvernamentale de îngrijire zilnică a COPIILOR, RĂMAȘI, PRACTIC, ORFANI, prin separarea funcţională de părinţii ultra-ocupaţi cu PLATA DATORIILOR”
Va rog mult: mergeti sa-l cautati pe tatal lui Eduard Hellvig, directorul SRI! Om batran si nu poate vorbi in limba romana, discuta doar in ungureste si idis!
Mircea Badea: Dacă se înjumătățește bugetul SRI, 80% din entitățile media sunt PA!
UPDATE – VERDICT TERIBIL AL UNUI SPECIALIST: GENERALUL COLDEA SUFERA DE DEMENTA
Cancerul este o boală care apare pentru acei care au conflicte interioare nerezolvate
Dragoș Pătraru pleacă de la Digi 24: Presa care apără interese ale unor instituții și ale unor corporații e un nonsens
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite