In Japonia s-a deschis primul restaurant unde se serveste carne de om. De unde isi procura restaurantul carnea

Distribuie!by În Tokyo, Japonia, s-a deschis primul restaurant unde poți mânca fără nicio problemă, carne de om. Acesta a fost inaugurat de curând și se bucură de mulți clienți zilnic. Conform Steemit, Restaurantul se numește: „The Resoto ototo no shoku ryohin”, care înseamnă în română „Frate Comestibil”. Aceștia oferă o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În Tokyo, Japonia, s-a deschis primul restaurant unde poți mânca fără nicio problemă, carne de om. Acesta a fost inaugurat de curând și se bucură de mulți clienți zilnic.

Conform Steemit, Restaurantul se numește: „The Resoto ototo no shoku ryohin”, care înseamnă în română „Frate Comestibil”. Aceștia oferă o largă gamă de preparate, iar prețurile platourilor variază între 100 respectiv peste 1000 de euro. Cel mai scump preparat din carne de om costă 1200 de dolari.


Primul client care a avut ocazia de a se înfrupta din preparatele umane, a fost un argentinian care s-a declarat mulțumit de gustul mâncării.

„Avea gust de carne de porc, în acest restaurant, ei gătesc carnea de om cu multe condimente, așa că nu se simte un gust diferit”, a declarat acesta.


În 2014, în Japonia, a fost semnată o lege prin care oamenii au dreptul să consume carne de om, dacă desigur respectă toate normele sanitare.

Întrebarea pe care toată lumea și-o pune este „De unde își procură carnea acest restaurant?”, iar răspunsul este simplu. Înainte de a deceda, persoanele semnează un contract prin care își vând corpurile restaurantului pentru o sumă de 35 de mii de euro, bani care vor ajunge la familiile acestora. Numai persoanele cre mor tinere pot semna acest acord și care respectă anumite condiții de sănătate, deoarece carnea lor trebuie să fie comestibilă.

loading...

In Japonia s-a deschis primul restaurant unde se serveste carne de om. De unde isi procura restaurantul carnea

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

MARTURIE EXPLOZIVA- Alex Dima jurnalist: mi s-au oferit 100.000 de euro cand filmam padurile din Vrancea
CEA MAI PRESTIGIOASA PUBLICATIE DIN GERMANIA AVERTIZEAZA POPULATIA: USTUROIUL DIN CHINA ESTE ALBIT CU CLOR! NU MANCATI, RISCATI SA MURITI!
Pastor american, despre cutremurul din Nepal: Nepalezii ar trebui să se convertească la creştinism, nu să-și reconstruiască templele păgâne
Esti mai puternic decat crezi: iata ce nu stiai despre LEGEA ATRACTIEI
Alianță între Israel și Ungaria, ȚINTA este George Soros. Orban a împânzit Budapesta de bannere: „Să nu-l lăsăm pe Soros să fie cel care râde la urmă"
Club Colectiv: „Atac terorist cu armă chimică! Trebuia să cadă Ponta!”. Iată tot adevărul…
Psihiatru despre copiii de azi: „Am plecat de la a nu avea voie să le dăm o palmă la fund și am ajuns la a nu avea voie să le zicem nimic”
TREBUIE VAZUT: Documentar in care prof.Kent Hovind demonteaza evolutia
FUNAR: Circ macabru și doliu național cu o falsă regină, fără cetățenie română
Europarlamentar PNL: Guvernul ignoră standarele duble de calitate din UE, România va deveni o groapă de gunoi a Europei
Medicul meu Orl nu si-a vaccinat copilul, si are deja 2 ani si jumatate, pt ca nimeni nu ii poate garanta ca nu se va activa leucemia infantila. Medicul imunolog la care am fost pt prima data pt a vedea daca imi vaccinez copiii cu modificari cromozomiale, mi-a scris negru pe alb sa nu vaccinez pana la 3 ani(pe cea mica) si nici pe cea mare pana nu avem analiza imunologica si genetica completa.
Cum a recunoscut CIA ca unele OZN-uri erau de fapt nave proprii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite