In loc sa se lupte impotriva Chevron, Gold Corporation sau a guvernului, lumea se inghesuie la maturi electrice

Distribuie!by În a doua zi a lui 2014 oamenii au dat iama într-un supermarket din Târgovişte, unde s-au împins şi s-au înjurat pentru tigăi şi mături la preţ redus. Câteva sute de târgovişteni s-au înghesuit joi la intrarea în supermarketul Lidl, care anunţa reduceri spectaculoase. Potrivit tvpartener.ro, oamenii s-au aşezat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În a doua zi a lui 2014 oamenii au dat iama într-un supermarket din Târgovişte, unde s-au împins şi s-au înjurat pentru tigăi şi mături la preţ redus.

Câteva sute de târgovişteni s-au înghesuit joi la intrarea în supermarketul Lidl, care anunţa reduceri spectaculoase.


Potrivit tvpartener.ro, oamenii s-au aşezat la coadă cu două ore înainte de deschidere iar când au intrat s-au îmbulzit strivindu-se unii pe alţii. Târgoviştenii s-au îmbrâncit pentru a putea prinde huse, mături electrice, încălţăminte, tigăi sau scaune, la preţ redus.

Mulţi oameni nu au mai apucat însă produsele promoţionale.


Daca ii chemam sa protesteze impotriva exploatarii de la Rosia Montana, sa se lupte asa pentru oamenii subjugati de la Pungesti, pentru daramarea guvernului ca in Islanda, pentru marirea de salarii de pensii si alocatii nu veneau, dar cand sunt promotii la magazinele corporatiste, se calca in picioare. Uite asa ni se fura tara si drepturile, cu populatia zombificata si adormita.

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite