În premieră: România ruinată

Distribuie!by   România are doi miliardari în euro, o economie care bubuie și opt milioane de oameni care își duc viața de azi pe mâine. Viorica Botez locuiește într-o casă din Vaslui cu cei cinci copii. La 32 de ani este diagnosticată cu cancer la stomac. Femeia intuiește și de […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 


România are doi miliardari în euro, o economie care bubuie și opt milioane de oameni care își duc viața de azi pe mâine.

Viorica Botez locuiește într-o casă din Vaslui cu cei cinci copii. La 32 de ani este diagnosticată cu cancer la stomac.


Femeia intuiește și de ce s-a îmbolnăvit. Știe că boala a plecat de la faptul că nu s-a hrănit corect, pentru că mânca rar, dar și stresul și-a spus cuvântul.

Banii pe care îi are i-a folosit mai mult pentru hrana celor cinci copii. Cei mici înțeleg că ceva se întâmplă cu mama lor, dar nu toți pricep că femeia este bolnavă.


O vreme a avut aces la tratament gratuit, dar acum i-a fost întrerupt tratamentul cu citostatice. Starea ei este critică.

loading...

Viorica Botez știe că, după dispariția ei, cei cinci copii pe care îi are vor rămâne în grija statului și vor primi, probabil, ce a primit și ea.

Întregul reportaj România ruinată, difuzat duminică, la emisiunea În premieră, în videoul de mai sus.

 

 

Sursa:

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Statul rus acorda 10.000 de euro mamelor care nasc al doilea copil
Europa: va vom sodomiza, fiii vostri vor deveni fetitele noastre si vor asculta de noi, ii vom modela dupa chipul si asemanarea noastra, familia va fi desfiintata, toate legile care interzic homosexualitatea vor fi anulate, in loc vor fi promulgate legi ce promoveaza dragostea intre barbati
Ce concept! Uite cum a transformat un tânăr din Brasov o Dacia 1100! | FOTO
Norvegia: Rețea de pedofili de 51 de persoane, între care și politicieni, care abuzau copii, inclusiv bebeluși. Unul din pedofili plănuia să-și violeze propriul copil, aflat încă în burta mamei! Ipoteză: copii români între victime!
Afacerist din Brasov: Joshua Castellano patronul Bamboo viola femei, de aceea ar fi plecat si Antonia din familia lor
Doamne Fereste! Cum s-a purtat SPITALUL din Roman URGENTE cu un pacient! Este INUMAN!!! Oamenii astia nu mai au suflet??
ÎNCĂ O PALMĂ DATĂ POPORULUI ROMÂN. Klaus Iohannis își trimite consilierii pe 24 Ianuarie la manifestările dedicate Unirii Principatelor, în timp ce el va pleca din țară la Strasbourg. UNIREA PRINCIPATELOR BATJOCORITĂ.
Ion Iliescu i-a decorat pe Schweighofer, austriecii l-au decorat pe Iohannis pentru sustinerea companiei Schweighofer, frumos nu?
De ce nu a functionat pana acum parteneriatul strategic al Romaniei cu SUA
Donald Trump – primul sau discurs ca presedinte – a citat din PSALMI (TEXT, VIDEO)
Locul secret al armatei române, ce a fost scena unui adevarat măcel la Revoluție, a ajuns astăzi o ruină
Companiile care compun „Big Pharma” au suferit pierderi de 24,6 de MILIARDE de dolari, după ce Donald Trump a spus că Pharma „scapă basma curată după ce a făcut o crimă”
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite