În premieră: România ruinată

Distribuie!by   România are doi miliardari în euro, o economie care bubuie și opt milioane de oameni care își duc viața de azi pe mâine. Viorica Botez locuiește într-o casă din Vaslui cu cei cinci copii. La 32 de ani este diagnosticată cu cancer la stomac. Femeia intuiește și de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


România are doi miliardari în euro, o economie care bubuie și opt milioane de oameni care își duc viața de azi pe mâine.

Viorica Botez locuiește într-o casă din Vaslui cu cei cinci copii. La 32 de ani este diagnosticată cu cancer la stomac.


Femeia intuiește și de ce s-a îmbolnăvit. Știe că boala a plecat de la faptul că nu s-a hrănit corect, pentru că mânca rar, dar și stresul și-a spus cuvântul.

Banii pe care îi are i-a folosit mai mult pentru hrana celor cinci copii. Cei mici înțeleg că ceva se întâmplă cu mama lor, dar nu toți pricep că femeia este bolnavă.


O vreme a avut aces la tratament gratuit, dar acum i-a fost întrerupt tratamentul cu citostatice. Starea ei este critică.

loading...

Viorica Botez știe că, după dispariția ei, cei cinci copii pe care îi are vor rămâne în grija statului și vor primi, probabil, ce a primit și ea.

Întregul reportaj România ruinată, difuzat duminică, la emisiunea În premieră, în videoul de mai sus.

 

 

Sursa:

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Emisiune la TVR 1, desființată de președintele Coaliției pentru Familie: Este înfricoșătoare mizeria slugărniciei televiziunii publice
Opinia unui român din Australia despre Ceausescu (cu o recenzie de 4 stele)
Budapesta, impanzita de pancarte contra papusarului Soros si a Bruxelles-ului
Poetul Stănchescu îl acuză pe Augustin Lazăr de tergiversarea anchetării morții lui Eminescu. De ce credeți că nu se dorește anchetarea cazului?
Ilie Șerbănescu: ”Justiția din România nu descoperă decât corupți și hoți români, dar niciun străin!” Schweighoferii, OMV, toti detinatorii resurselor romanesti, cat si corporatiile straine din Romania nu sunt corupte?
Legea Vaccinării cu Forța revine în Forță. Nu-i lași să-ți vaccineze CU FORȚA copilul nu-l mai primesc la şcoală. Ministerul Sănătății: Proiectul legii vaccinării, în dezbatere publică. Nici o diferență între Guvernul SOROS-CIOLOȘ și Guvernul PSD-GRINDEANU
Părintele Justin Pârvu: „Toţi se tem, şi Europa şi Moscova, de o Românie unită”.
3 ani cu președintele #rezist. Pleșoianu, mesaj CRUNT
Daca Teoria Evolutiei ar fi adevarata unde sunt milioanele de specii intermediare?
Profesorul Florian Colceag despre societatea românescă: „Suntem menținuți la un nivel infantil pentru a fi mai bine controlați!”
Senator american ce promova vaccinarea cu vaccin anti-gripal, se vaccineaza, se imbolnaveste si moare la varsta de 47 de ani. Mass media “se face ca ploua”
DEZVALUIRI SOCANTE! OMV A PACALIT STATUL ROMAN CU SUTE DE MILIOANE DE EURO!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite