În premieră: România ruinată

Distribuie!by   România are doi miliardari în euro, o economie care bubuie și opt milioane de oameni care își duc viața de azi pe mâine. Viorica Botez locuiește într-o casă din Vaslui cu cei cinci copii. La 32 de ani este diagnosticată cu cancer la stomac. Femeia intuiește și de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


România are doi miliardari în euro, o economie care bubuie și opt milioane de oameni care își duc viața de azi pe mâine.

Viorica Botez locuiește într-o casă din Vaslui cu cei cinci copii. La 32 de ani este diagnosticată cu cancer la stomac.


Femeia intuiește și de ce s-a îmbolnăvit. Știe că boala a plecat de la faptul că nu s-a hrănit corect, pentru că mânca rar, dar și stresul și-a spus cuvântul.

Banii pe care îi are i-a folosit mai mult pentru hrana celor cinci copii. Cei mici înțeleg că ceva se întâmplă cu mama lor, dar nu toți pricep că femeia este bolnavă.


O vreme a avut aces la tratament gratuit, dar acum i-a fost întrerupt tratamentul cu citostatice. Starea ei este critică.

loading...

Viorica Botez știe că, după dispariția ei, cei cinci copii pe care îi are vor rămâne în grija statului și vor primi, probabil, ce a primit și ea.

Întregul reportaj România ruinată, difuzat duminică, la emisiunea În premieră, în videoul de mai sus.

 

 

Sursa:

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Pe nesimtite, gazele s-au scumpit cu 15% de la 1 mai! Guvernul tace malc!
Viață tot mai grea pentru micii producători. Iohannis a promulgat legea care ii omoara pe pietari in favoarea supermarketurilor!
Deutsche Welle se desparte de Kovesi. Adevărul verde-n FAȚĂ
Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al premiului NOBEL pentru Medicină, avertizează: Se intră în dictatura vaccinurilor! Cu această vaccinare riscăm să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va urma
Guvernele masonice nu vor impune niciodata ceva bun pentru oameni, iar daca e impus e rau: vaccinari, cip, monarhie | caldiceii se compromit!
Guvernul SOROS vrea INCHIDEREA MINELOR DE CARBUNI SI A TERMOCENTRALELOR. Circa două sute de mineri și energeticieni au protestat în fața sediului Complexului Energetic Oltenia
Cum au ucis bombardierele americane zeci de copii la Piteşti. Ziua care n-a fost niciodată comemorată de autorităţi
STIATI CA Ceausescu a fost cel mai tânăr conducător politic din Europa, recunoscut totodată pentru politica externă puternică
Ce e făcut de tine, la tine se va întoarce
Maica Ecaterina, fostă gimnastă și economistă, are de 8 ani în grija sa 126 de copii
Mel Gibson: ELITELE DE LA HOLLYWOOD UCID COPII NEVINOVAȚI ŞI BEAU SÂNGELE LOR | Hollywood-ul este un lanț de pedofili instituționalizat
Viata intre reptilieni: Înregistrările secrete ale Prințesei Diana. Devenise extrem de geloasă pe cumnata ei, iar Regina o vedea drept „o amenințare”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite